Криска, Кваматела може да се пие от бременни
дано повлияе добре язвата. Аз повръщах много до към 16г.с., имало е дни, в които толкова много драйфах, че накрая ми се разраняваше хранопровода и повръщах и кръв - много се бях уплашила, но док каза, че стомаха ми е наред. Стискам ти палци!!
Раши,не се притеснявай - не е голямо отклонението, а и всичко много зависи от д-ра, техниката и т.н. може да му е трепнала ръката, да не е премерил правилно и т.н. важното е бебето да расте и да ритка, и твоите изследвания да са наред
Пауър, за главоболие можеш да пробваш парацетамол, на мен ми е помагал,а и става за бременни.
И аз съм на ФМ утре, взех си първия час от 8:30 сутринта при д-р Цолова, като тогава си мислех, че ще ходим с колата, но уви, мъжът мие на работа и ще има да си пътувам от Младост до Сточна гара цял ден с градския транспорт
Оказа се, че на мен за гъбички не ми помага нищо - пробвах Гинопеварил 7 дни; Клотримазол вагинално, Полижинакс (тя моята гинка това си знае, това си предписва) - не и не, пак се появяват гадините и няма изтребване. Сетих се, че Сигридов ми беше предписал Гиназол, днес питах в поне 10 аптеки и ми казаха, че го няма от 2-3 месеца и няма внос, а и няма адекватен заместител - и сега какво? Надявам се извън София да е останал по аптеките, днес помолих да ми го потърсят в Сандански и ако го има ще е чудесно.
днес получих и едни бебешки дрешки от Ларедут, много са сладки, цяла сутрин им се радвам