0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №64
« Отговор #220 -: Юли 26, 2010, 11:18:46 am »
Момичета, пратете ми мейлите си на ЛС, за да изпратя списъчето.
Ние имаме и сгъваема кошарка - за път. Ми леко е на една страна матрака и дробчо се изтъркулва като заспи и забива нос в мрежата.
Блу, как го научи да спи по цяла нощ а 2 месеца? Моя дробчо е хиперактивен явно :o
[/url][/url]
*
« Отговор #221 -: Юли 26, 2010, 11:21:45 am »
Жасмин, мисля, че АМ му помогна, но не съм сигурна. Всяко бебе е различно.

*
« Отговор #222 -: Юли 26, 2010, 12:33:25 pm »
Жаси, пратих ти  :wink: Момчил се будеше по веднъж нощем до първата годинка, но на мен така ми беше по-удобно, защото се будеше към 4-5 часа, нацокваше се едно хубаво и после дружно  си спяхме до 10:30-11часа  :oops: баба му се чудеше какво му правя на това дете, а аз хубаво си отспах  :lol:
Раиса, мерси. Ще се разтърся за такава.
Аз днес бях на ЖК, момата се е обърнала надолу с главата, много съм доволна  8) Другия месец ми пуска болничния и така. Информация как е и как върви на кила ще имам на 29-ти, тогава съм на ФМ.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #223 -: Юли 26, 2010, 13:39:23 pm »
Ха така, много послушна ще дойде твоята мома  :D
А тази ФМ е късна предполагам...? Ти за какво ще ходиш, до сега не си ли ? Или сега е само за убост - да се видите ?
Аз се надявам в сряда Дяволов да ми каже как вървим откъм кг...пък да видим, че аз обикновено като видя девойката и загубвам ума и дума, та сега пиша списък какво искам да питам... :lol:

За възглавницата аз сглупих...понеже бяхме заедно с мъжо в магазина, видях я и казах "я виж, като в щатите" ( там съм виждала такива възглавници, само че като червей, без извивката, и в Индонезия имаше.. ). Зарадвах се, че и тук са пуснали такива и чак след като я взех, разбрах че е за кърмене  :lol: и си викам - 2в1! Та веднага я грабнах без да се замисля, че ще намеря много по-добра цена ако се разтърся...
*
« Отговор #224 -: Юли 26, 2010, 13:48:16 pm »
Раис, Дяволов на мен не ми обясява много много. Като питам отговаря, ама не много охотно. Утре ше го питам за размера и килцата вече, че хич не знам къде сме.

*
« Отговор #225 -: Юли 26, 2010, 14:07:15 pm »
Здравейте мами!Чета ви ,но все не стигах да се запиша в така желаната тема!Е,направих го ,радвам се че виждам познати момичета сбъднали мечтата си!Успех на всички до края.....

*
« Отговор #226 -: Юли 26, 2010, 14:27:56 pm »
Моята втора ФМ беше в петък. Всичко с нашата принцеска е наред и смятам, че това беше последното ми пътуване до Сф. за тази година  :)

Д-р Марков каза, че не е нужно да раждам секцио, независимо от скорошната коремна операция. И така.. Настройвам се за естествено раждане живот и здраве декември.
Аз смятам малката да е при нас. Правихме ремонт декември. Единственото което ме притеснява е че стаята е червена и е малко тъмничка. Дали няма да се наложи пак пребоядисване  osi_12 Като чуя ремонт и вече полудявам. Списъци още не правя, смятам че е прекалено рано, но за сметка на това разглеждам сайтовете с голяяяям интерес :D
« Отговор #227 -: Юли 26, 2010, 14:34:53 pm »
Раиса нали има една късна в 28-29 г.с., и даже има и една в 32 г.с.

Аз засега съм правила 2 и сега другата седмица ще правя 3-та, но за близнаци все пак е задължително по-често да са тези прегледи.

Тази нощ беше много приятно, с този дъжд, спала съм като къпана.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #228 -: Юли 26, 2010, 14:48:28 pm »
Раис, Дяволов на мен не ми обясява много много. Като питам отговаря, ама не много охотно. Утре ше го питам за размера и килцата вече, че хич не знам къде сме.

Ама да, аз ако не питам нещо - той няма да ми го каже, ей така информативно...а лошото е, че аз забравям ужасно много! И точно излизам от кабинета и се сещам, че исках 10 неща да питам, ама...та затова сега със списък. Абе не е от най-приказливите  :lol: само ако има проблем ще проговори, иначе - "добре, ще се видим след месец".

Ух, аз също спах много хубаво  :)
За 3та ФМ знам, но тя ми звучеше малко излишна, освен ако не е за убост или просто не е ходено на някоя от предишните. А понеже мисля, че Дианка не е по излишните прегледи - та затова попитах.  :)
Но ти щом сега ще ходиш на 3та, значи и 4та ще има към 30та...явно с близнаци е така.
« Последна редакция: Юли 26, 2010, 14:56:23 pm от Raissa777 »
*
« Отговор #229 -: Юли 26, 2010, 15:04:44 pm »
Тя и моята гинка не е от нй-приказливите - ако днес не я бях питала дали беба се е обърнала и дали ми се е вдигнала плацентата, нищо нямаше да ми каже. Да, ФМ е тази късната,  на мен ми казаха да ида в 30г.с и аз слушам. А и от тази ФМ ще разбера как е на кила, че миналия път беше дребна, каква степен на зрялост ми е плацентата, всичко наред ли е с кръвотоците и т.н. Гинката тези неща няма как да ги види и да ми ги каже - много й е зле техниката, мери ми обиколка на корема, кръвното, килограмите, гледа глава/крака на бебето и айде чао. А, и днес слуша тоновете и си ги изкара на някакъв принтер, но не ми каза как са.
А на вас Дяволов не ви ли дава отчет от принтера на ултразвука? там нали излиза една таблица с всички данни... не ми се вярва да ви гледа с някой допотопен  :ask:
« Отговор #230 -: Юли 26, 2010, 15:11:52 pm »
То и при мен доки не винаги ми обяснява, само накрая казва всичко е наред, доплера е наред и така. Рядко ми показва, ако не си искам  :D
Посленият път сестра ми взеле с мен да гледа, мнго й беше интересно, та заради нея и аз малко видях  :D Но важен е крайния резултат.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Raissa777

• 1672
« Отговор #231 -: Юли 26, 2010, 15:14:55 pm »
На мен не ми дава нищо . Аз съм в частният кабинет, където апаратурата е хубава. Но мисля че и в МД му е хубава, понеже още в 12 г.с. ( когато правих БХСто ) ми каза, че по-скоро сме мома. Но Раши да каже дава ли и нещо...

Та какво казвате да го питам за плацентата ?  :lol: дали се е вдигнала и колко е зряла ли? Щото е ясно, че нищо няма да ми каже, аз да си подготвя въпросите  :lol:
Моята мома не се е обърнала според мен, много ми се мести и ме рита отвсякъде , но не и откъм ребра...а знам че като се завъртят те почват там.

И аз ако не си поискам - няма да ми покаже  :lol:
*
« Отговор #232 -: Юли 26, 2010, 15:19:58 pm »
Ами в МД апаратурата в 216 к-т ми изглежда доста допотопна. По-скоро докторът е много опитен и добър :) Той дава снимката от ехографа, но нищо не разбирам от това, което пише.

И аз сега ги мъдря въпросите, пък да идим каквото не забравя ще питам. 

« Отговор #233 -: Юли 26, 2010, 15:48:08 pm »
Здравейте момичета!!
И аз днес бях на ЖК,всичко е наред ,расте момъка,отговаря на 28 седмица,1126 гр :D,
плацентата обаче ми е ниска и сме седлищно,като лекарката смята че няма да може да се обърне, заради ниската плацента..Засега моето нормално раждане се отлага,но се надяваме все пак ,че ,може би ще се обърне :)
Днес се гледахме на 3Д,за съжаление не видяхме личицето ,доста навътре се беше заврял муцунката :D
Почти на всеки преглед ми дават такава бележка
Не можах да я вмъкна като линк :?
« Последна редакция: Юли 26, 2010, 17:36:44 pm от Leila »

*
« Отговор #234 -: Юли 26, 2010, 15:51:11 pm »
Раиска, аз питам дали се е вдигнала, понеже бая време се влачех с ниска, даже ме  бяха наплашили че ей сега ще прокървя заради нея  :x та всеки път си питам (понеже не мога да лежа много, не ме оставят  :lol: ). А за това дали се е обърнало - този път разбрах точно кога стана, а и след това спря да ме подпира в мехура, започна в ребрата и отстрани на корема, все едно се опитва да се премести на гърба ми. Преди да се обърне си беше намърдала дупето върху мехура ми и ходех до тоалетната през 5 мин  :lol:
На снимката май не пише много работи, по-скоро има една таблица, на която се виждат всички неща които измерва по време на прегледа. Сигридов винаги ми даваше такава  :wink: А баш като на Лейла, за това говоря :)
« Отговор #235 -: Юли 26, 2010, 17:11:43 pm »
Списъкът е на мейлите :)
[/url][/url]
« Отговор #236 -: Юли 26, 2010, 17:27:31 pm »
И на мен ми дават такава снимка с таблица + ощя няколко за доплера, кръвопотока и снимка на матката. Абе в общи линии всичко, което е гледала и мерила и ми дава по 7-8 снимки...не че разбирам всичко. Важно е да каже, че всичко е наред.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #237 -: Юли 26, 2010, 18:17:59 pm »
Здравейте някои може ли да ми каже кога се ходи на преглед за първи път. Аз съм в 3 седмица и все още не съм ходила . Трябва ли сега или по-късно?
« Отговор #238 -: Юли 26, 2010, 19:16:10 pm »
Васкони, по принцип е хубаво да имаш 5-7 дни закъснение, за да отидеш най-рано на преглед и за да може да се види сакче. Успех.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #239 -: Юли 26, 2010, 22:28:26 pm »
Ехо ето ме и мен в отбора на сините гащи  :D ще си имаме малък мъж. сега е 12см от главата до дупето и 205гр.  :D