0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #940 -: Октомври 11, 2010, 21:54:06 pm »
Леле, имам чувството ,че в клиниката нещата стават все по-зле.
Преди докторите бяха само двама и нещата бяха много повече под контрол. Сега са трима и д-р Стаменов стана вече само недостижима мечта.А д-р Шевкедова колкото и да е мила, не може да ми вдъхне доверие. Д-р Персенска също не я чувствам моя лекар, а тя и не е, сигурно затова. Нещо взех да се отчайвам, а и не ми се ходи тепърва на друго място.

:good_post: :good_post: :good_post:

И аз мисля , че нещата отиват на зле и смятам , с уговорката , че ще си навлека да ме "линчуват" във форума , че единственият начин да се променят нещата в положителна насока ,е ако за определено време спрат да приемат нови пациенти , защото всичко се случва от огромната натовареност на целият екип !!!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #941 -: Октомври 11, 2010, 22:04:06 pm »
Здравейте момичета, тези които са пили медрол след трасфер по колко таблетки на ден сте приемали, че нещо не мога да разчета рецептата.
При мен беше 2 по 1 от пункцията до 7 гс ако не се лъжа, после по 1 сутрин. Сега го спирам постепенно за около седмица.
*
« Отговор #942 -: Октомври 11, 2010, 22:07:28 pm »
Здравейте момичета, тези които са пили медрол след трасфер по колко таблетки на ден сте приемали, че нещо не мога да разчета рецептата.

Аз пиех медрол 2х1. Доколкото си спомням сутрешният прием на медрол е хубаво да е до 8.00ч. Приемай лекарството след като си се нахранила, защото в противен случай ще ти остане доста неприятен вкус в устата  :wink:
Спирането на лекарството задължително става по схема.
*
« Отговор #943 -: Октомври 11, 2010, 22:17:00 pm »
"И аз мисля , че нещата отиват на зле и смятам , с уговорката , че ще си навлека да ме "линчуват" във форума , че единственият начин да се променят нещата в положителна насока ,е ако за определено време спрат да приемат нови пациенти , защото всичко се случва от огромната натовареност на целият екип !!!"
 osi_9 Абсолютно си права и това не е само твое мнение, а на много от момичетата, пациентки от няколко години, които напоследък с дни не могат да си запишат час за преглед или манипулация (моето също е такова)!
*
« Отговор #944 -: Октомври 11, 2010, 22:19:47 pm »
Благодаря ви, абе и аз така го пия, но в един момент като погледнах рецептата ми се стори 2 по 2 на ден.Верно че е голям горчилак.
« Отговор #945 -: Октомври 11, 2010, 22:24:43 pm »
Здравейте,момичета.Аз съм нова в тази клиника,ще правя трети опит по фонда.Предстои ми хистерископия и искам да питам колко струва.И ако се наложи и аз да правя биопсия,каква е и нейната цена?
« Отговор #946 -: Октомври 11, 2010, 22:27:13 pm »
Момичета,

д-р Стаменов ми изписа някаква киселина Nacety cystein, но в никоя българска аптека не са чували за такова нещо.  На едно място ми дават ACC на прахчета, но като чета упътването е за проблеми с гърлото...Най-близката дума в Google е
N-acetlyl cysteine.  Някой знае ли къде може да се поръча или да се купи?
Това е добавка и може да я намериш във фитнес магазините или в големите аптеки които продават добавки.Не разбирам как може да ти дават АСС???  8O
« Отговор #947 -: Октомври 11, 2010, 22:37:47 pm »
evita, има ли вариант за теб да направиш хистерото на друго място, което от Малинов ще приемат?
« Отговор #948 -: Октомври 11, 2010, 22:40:00 pm »
evita, има ли вариант за теб да направиш хистерото на друго място, което от Малинов ще приемат?

И това не знам ... Щеше ми се да има къде и Стаменов да приеме изселедването ...Още повече , че и аз не знам точно защо ще го прави , защото не каза нищо конкретно , освен че иска да отхвърли възможност и там да има проблем , преди следващият опит ...!Предпочитам той да е , защото предполагам има нещо в предвид , а аз стрелям на посоки в това какво търси евентуално!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #949 -: Октомври 12, 2010, 07:44:07 am »
Здравейте. Вчера беше първия ми преглед в Малинов при Персенска. Тя ми видя всичко, което имам и каза, че трябва да работим основно в/у матката и задържането. Иска да направя консултация с техните имунолози, т.к имам завишени NK-клетки и да направим проследяване на един цикъл. Така че започваме.
Успех на всички ни!
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #950 -: Октомври 12, 2010, 08:13:21 am »
Момичета може ли някой да ми прати личния телефон на д-р Персенска
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #951 -: Октомври 12, 2010, 08:27:13 am »
Здравейте,момичета.Аз съм нова в тази клиника,ще правя трети опит по фонда.Предстои ми хистерископия и искам да питам колко струва.И ако се наложи и аз да правя биопсия,каква е и нейната цена?
[/b]
Аз съм плащала 250 лв. (прегледи, 2 хормона, имун. изследване). Някой беше писал, че скоро са намалили на 200 лв.
валерия, давам на лични.
*
« Отговор #952 -: Октомври 12, 2010, 09:42:38 am »
Здравейте,момичета.Аз съм нова в тази клиника,ще правя трети опит по фонда.Предстои ми хистерископия и искам да питам колко струва.

Оперативната хистероскопия е 600 лв. Пуска се ПКК(в деня на хистероскопията) и вирусология(спин,васерман, хепатит В и С). За съжаление не си спомням цените на изследванията.

*
« Отговор #953 -: Октомври 12, 2010, 10:03:57 am »
Здравейте,момичета.Аз съм нова в тази клиника,ще правя трети опит по фонда.Предстои ми хистерископия и искам да питам колко струва.

Оперативната хистероскопия е 600 лв. Пуска се ПКК(в деня на хистероскопията) и вирусология(спин,васерман, хепатит В и С). За съжаление не си спомням цените на изследванията.

18лв ПКК и около 80лв са другите.
« Отговор #954 -: Октомври 12, 2010, 10:35:17 am »
Здравейте ,момичета!
Утре ще съм в клиниката и надявам се ако всичко с хормоните ми е наред да стартирам по къс протокол.И сега се чудя дали да звъня и да се пробвам да запиша час за утре или да отивам направо без час.Преди малко пробвах на 02 9655741 но никой не отговаря.Та въпроса ми е на кой номер да звъня за да си запиша час за утре или по добре да отивам без час.не съм от София и ще пътуваме с мъжа ми в 2,30-3,00 часа ,като се надяваме към 7,30-8,00 часа да сме в клиниката.добре ли ще е първо да си пусна хормоните и докато чакам за преглед дали ще са готови?И изобщо как се процедира в тоя случай.Извинявайте ако ви се сторят глупави въпросите ми но ще ми е първи опит и незная.
Моля тези които са били по къс протокол да споделят при тях как е било.
Благодаря предварително на всички които ще се включат със съвет.
« Отговор #955 -: Октомври 12, 2010, 10:41:07 am »
Здравейте ,момичета!
Утре ще съм в клиниката и надявам се ако всичко с хормоните ми е наред да стартирам по къс протокол.И сега се чудя дали да звъня и да се пробвам да запиша час за утре или да отивам направо без час.Преди малко пробвах на 02 9655741 но никой не отговаря.Та въпроса ми е на кой номер да звъня за да си запиша час за утре или по добре да отивам без час.не съм от София и ще пътуваме с мъжа ми в 2,30-3,00 часа ,като се надяваме към 7,30-8,00 часа да сме в клиниката.добре ли ще е първо да си пусна хормоните и докато чакам за преглед дали ще са готови?И изобщо как се процедира в тоя случай.Извинявайте ако ви се сторят глупави въпросите ми но ще ми е първи опит и незная.
Отивай без час .Няма да те върнат . Просто казваш,че почваш стимулация . Ще ти обяснят на регистратура. За хормоните не съм сигурна точно кои да си пуснеш ,затова може да изчакаш да те прегледат и те ще ти кажат кои точно да си пуснеш.
Успех!
« Отговор #956 -: Октомври 12, 2010, 10:50:01 am »
Т.нар вирусология - СПИН, Васерман, Хепатит В и С са напълно безплатни в Центъра за сексуално здраве, днес ги направих там, изключително мили жени.
Препоръчвам ви го!
*
« Отговор #957 -: Октомври 12, 2010, 11:21:30 am »
Здравейте ,момичета!
Аз бях по къс протокол, но се обадих когато ми дойде за час за следващия ден.Новия им номер за часове е 02 4417970, но и да не можеш да се свържеш отивай направо в клиниката.Аз се качих на 4-ия етаж и питах една акушерка какви хормони да пусна преди процедурата и преди прегледа.На обяд ще ти излязат хормоните и докторите ще ти назначат с какви препарати ще те стимулират.На прегледа ще ти кажат дали на обяд или следобед ще ти бият инжекциите.
Успех мила.
« Отговор #958 -: Октомври 12, 2010, 11:32:44 am »
Благодаря ви много момичета. :bighug:
Ще пробвам да звънна и на този номер и ако не успея ще отида без час.
Дано утре вече стартирам че и заповедтта ми изтича на 26.10.
КЪДИ били ми дала адреса на този център че ние такива изследвания не сме правили а трябва да си направим с мъжа ми .Може и на лични както прецениш.
Дано утре имам с какво да се похваля ,че днес съм кълбо от нерви.
Да попитам още едно въпросче -тези момичета които не са от София къде оставахте да нощувате - хотел,квартира ,студио .Ако имате актуални тел. на такива на прилични цени много ще се радвам да споделите.
*

yoto

• *
  • 34
  • Кой, ако не ти? Кога, ако не сега?
« Отговор #959 -: Октомври 12, 2010, 12:18:50 pm »
Момичета,

д-р Стаменов ми изписа някаква киселина Nacety cystein, но в никоя българска аптека не са чували за такова нещо.  На едно място ми дават ACC на прахчета, но като чета упътването е за проблеми с гърлото...Най-близката дума в Google е
N-acetlyl cysteine.  Някой знае ли къде може да се поръча или да се купи?
Това е добавка и може да я намериш във фитнес магазините или в големите аптеки които продават добавки.Не разбирам как може да ти дават АСС???  8O

Т.нар. ACC съдържа именно N-acetylcysteine в различни грамажи, обикновено е под формата на прахче или ефервесцентна таблетка. Има форми с добавен вит. С.
Изписват го като средство облекчаващо кашлицата, защото едно от свойствата на n-acetylcysteina е да разделя дисулфидните мостове между молекулите в бронхиалния секрет, което способства за втечняването му и по-лесното му отделяне.
Не мисля, че е проблем да се взема под такава форма, въпросът е да се спази дозировката.

PS Цистеинът е аминокиселина, и като добавка е напълно безвреден.

« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 12:20:57 pm от yoto »
Кой, ако не ти?
Кога, ако не сега?