Евита, по принцип на ден се отделят часове за 3 лапароскопии и 3 хистероскопии. В неделя не се назначават операции, за съботите не съм сигурна. Няма как да се правят повече хистероскопии на ден, защото има и пункции ( не знам по колко на ден), прегледи и трансфери.
Моят съвет към теб е, да се обадиш на спешния телефон и да разговаряш с някой от лекарите. Обясни ситуацията и прецени. Ако ще правиш хистероскопия през ноември, то в такъв случай ще ти удължат заповедта. Но има и такъв вариант, че след хистерото, което се прави до 10-ти ден от цикъла и ако ще си по дълъг протокол , то може на 20-23 ден от същия цикъл да ти поставят блокажа и в такъв случай ще си оползотвориш заповедта на време Но най-добре обсъди всичко с лекаря си.
Omorfula, биопсия се прави 5 дни след овулация.
Благодаря ти за отговора , но не мога да се съглася с теб.При положение , че се правят х 3 лапаро и хистероскопии , защо д-р Стаменов на прегледа ми на 18.09.,поисках да си запиша час , но той изрично ми каза да не ходя тогава , а да направя това на 1 ден от МЦ ...Дори и да бях записала през главата му тогава час едва ли щях да се вредя пак за Октомври , но все пак , при положение , че е наясно с натовареността не мисля , че е коректно макар и не нарочно предполагам , да подвеждаш по този начин пациентите си!Второ не мога да направя опита Ноември , защото по дългият протокол не реагирах добре и очаквам този път да съм по къс.Опитах да говоря с лекарите на спешният , но едва снощи в 19,30 ми вдигна и то д-р Шевкетова , която така или иначе не успя да ми помогне ...Днес ще нахалствам отново дано не попадна отново на нея, а опитам при друг ...Проблемът е че и за Ноември са заети часовете и въпреки , че почти съм се примирила , че сега Октомври няма да стане , виждам , че и в Ноември е невъзможно!И там е проблемът ...Когато доктора каза хистеро , видя , че има 2 месеца и малко до края на Заповедта и каза-"Имаме време", а сега в действителност излезе съвсем различно.
И аз бих искала да обсъдя всичко с лекаря си , но за съжаление не мога да се свържа с него/звънях не веднъж,писах смс,но се чухме по телефона,колкото и с теб
/
Събота и Неделя лапаро и хистероскопии не се правят , освен в тази 16.09.,изключение , защото докторът ще отсъства Четвъртък и Петък.
Момичета , тази вечер разбрах , че в Четвъртък и Петък д-р Стаменов ще отсъства и няма да е в клиниката ...
А в събота и неделя /16-ти и 17-ти/ също ли ще отсъства д-р Стаменов?
Не!Събота вече е отново на работа!