0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #900 -: Октомври 09, 2010, 22:56:48 pm »
Току що разбрах ,че ми предстои биопсия.
Но нали съм умна , не съм сигурна док . като каза 10-и ден от цикъла ,това значи че точно на 10 ден от първи ден на МЦ,нали така?? :oops:
Предварително благодаря и се извинявам за тъпият си въпрос,но нямам нерви да търся из форума.
« Отговор #901 -: Октомври 09, 2010, 22:57:54 pm »
Здравейте, момичета предварително се извинявам ако въпроса ми не е съвсем по темата, но ще съм благодарна на всяка от вас която ми отговори. Интересува ме колко дни след пункция може да се прави секс /да уточня няма да има трансфер, замразиха извадените яйцеклетки/. Предварително Ви благодаря и Ви желая успех.
Мисля,че ако се чувстваш добре не би имало проблем да правиш .
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #902 -: Октомври 09, 2010, 23:07:30 pm »
galusha:? странна работа, аз съм правила ИКСИ на ЕЦ и винаги Е2 ми се вдига в последния момент. Сигурно док и нещо друго е видяла за да отпише опита, може би лигавицата е била лоша. Ти на кой ден имаш О?
Дидомира, разбирам, че тестът е отрицателен  :(. Не губи надежда, направете биопсиите и каквото трябва, ще помогне! Биопсията се прави на проследен цикъл 5 дни след О. Запиши си час за 10 ден, тогава ще те видят на ехограф.
« Отговор #903 -: Октомври 09, 2010, 23:36:23 pm »
galusha:? странна работа, аз съм правила ИКСИ на ЕЦ и винаги Е2 ми се вдига в последния момент. Сигурно док и нещо друго е видяла за да отпише опита, може би лигавицата е била лоша. Ти на кой ден имаш О?
Дидомира, разбирам, че тестът е отрицателен  :(. Не губи надежда, направете биопсиите и каквото трябва, ще помогне! Биопсията се прави на проследен цикъл 5 дни след О. Запиши си час за 10 ден, тогава ще те видят на ехограф.
Благодаря ти за бързия отговор.
Да, и този опит беше неуспешен, но умишлено не писах , чеееее ... не ми се говори вече!
« Отговор #904 -: Октомври 10, 2010, 00:11:49 am »
Mira_mimi благодаря за отговора и за информацията. Истината е, че аз нямах среща с доктор, за да попитам какво е видяла. написах в постинга това, което ми беше казано от акушерката, която погледна картона, на който пък имаше записани стойности. И аз мисля, че естрадиола се вдига накрая, предния месец беше 440 в края на 8ми ден, а на 10 ден сутринта (след инжекция прегнил преди около 35 часа) овулацията вече беше настъпила и единият фоликул се беше спукал.
« Отговор #905 -: Октомври 10, 2010, 09:41:34 am »
Дидомира, а след първият неуспешен опит не назначиха ли имунологични и биопсия?
« Отговор #906 -: Октомври 10, 2010, 09:45:57 am »
Това ми е втори опит ,но първи при д-р Стаменов. Правих имунологични и бяха отлични по думите на док. На 9 ден след трансфера обаче получих адски контракции и бях сигурна ,че всичко свърши. При прегледа ми вчера той самият ме попита имала ли съм контракции след ЕТ. Убеден е,че имам възпаление в матката ,което е отблъснало ембриончетата.
И,не .. не съм правила досега биопсии . А ,колко ме е страх няма да ти казвам!!Но си имам замръзени и ще пробваме с тях , но след като види защо така се получи.
« Отговор #907 -: Октомври 10, 2010, 09:54:08 am »
Това ми е втори опит ,но първи при д-р Стаменов. Правих имунологични и бяха отлични по думите на док. На 9 ден след трансфера обаче получих адски контракции и бях сигурна ,че всичко свърши. При прегледа ми вчера той самият ме попита имала ли съм контракции след ЕТ. Убеден е,че имам възпаление в матката ,което е отблъснало ембриончетата.
И,не .. не съм правила досега биопсии . А ,колко ме е страх няма да ти казвам!!Но си имам замръзени и ще пробваме с тях , но след като види защо така се получи.

Имам четири направени биопсии, при третата и аз получих контракции два часа след поставяне на лекарството и становището беше "наличие на инфекция" затова направих още един курс на лечение и съответно контролна биопсия. Бях доста скептична спрямо този вид изследвания, но в крайна сметка аз не съм лекар и трябва да се доверя на тяхното становище. Дано този път имам успех.
« Отговор #908 -: Октомври 10, 2010, 10:13:47 am »

Имам четири направени биопсии, при третата и аз получих контракции два часа след поставяне на лекарството и становището беше "наличие на инфекция" затова направих още един курс на лечение и съответно контролна биопсия. Бях доста скептична спрямо този вид изследвания, но в крайна сметка аз не съм лекар и трябва да се доверя на тяхното становище. Дано този път имам успех.
Дано !

Аз не спирам пък да се питам има ли бременни момичета ,след биопсии , ноооо ... !
Доста се порових по темата и не можах точно да си дам ясен отговор!
« Отговор #909 -: Октомври 10, 2010, 10:23:05 am »
има - мира-мими примерно, но знам и за 1-2 сопнтанно забременели след биопсии.
Въпрос
« Отговор #910 -: Октомври 10, 2010, 11:53:58 am »
Някой знае ли телефона на Силвия от  Малинов
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #911 -: Октомври 10, 2010, 13:21:03 pm »
Някой знае ли телефона на Силвия от  Малинов
9 655 728
« Отговор #912 -: Октомври 10, 2010, 14:44:45 pm »
Момичета , трябва да се свържа с д-р Стаменов , но звъня и ми се включва гласова поща на края .Важи ли още това , че ако драснеш смс , като го прочетат ще ти звъннат при първа възможност ?
« Отговор #913 -: Октомври 10, 2010, 14:49:25 pm »
Момичета , трябва да се свържа с д-р Стаменов , но звъня и ми се включва гласова поща на края .Важи ли още това , че ако драснеш смс , като го прочетат ще ти звъннат при първа възможност ?

На моят смс никой не отговори.
« Отговор #914 -: Октомври 10, 2010, 14:51:26 pm »

На моят смс никой не отговори.

Оффф отчайваш ме ... но ще опитам все пак - нищо не губя !
Тъп въпрос , но смс-а на бг или латиница да напиша , не знам телефонът им поддържа ли четене на бг ?
« Отговор #915 -: Октомври 10, 2010, 15:55:47 pm »
Пробвай на спешния телефон. Последният път ми отговоди Д-р Стаменов.
« Отговор #916 -: Октомври 10, 2010, 16:22:23 pm »
Пробвай на спешния телефон. Последният път ми отговоди Д-р Стаменов.
Благодаря ти , но аз там звънях веднъж докато се включи гласовата.Не исках да съм нахална и затова драснах смс , но на бг.Резултат все още няма.Дали ще е удобно ако до 20ч. не ми звъннат да опитам пак или ще е нахално от моя страна ...?
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #917 -: Октомври 10, 2010, 16:34:48 pm »
Няма да е нахално, и по-късно съм звъняла за важни неща. Вечер си вдига телефона по-често. На СМС-и ми е отговарял с малки изключения.
« Отговор #918 -: Октомври 10, 2010, 23:47:10 pm »
Момичета , тази вечер разбрах , че в Четвъртък и Петък д-р Стаменов ще отсъства и няма да е в клиниката и затова са отложени всички планови операции ... естествено моята хистероскопия също отпада и ще чакам още един цикъл ... , това не е човешко просто , все нямам късмет.Имам чувството , че вместо да се доближавам до целта , аз се отдалечавам от нея  :(
« Отговор #919 -: Октомври 11, 2010, 09:55:15 am »
Не се отчаивай Evita1717,и аз така си мислех, че съм страшен кърък,т.к. за моята хистероскопия м. април се повреди апаратурата и операцията се отложи. Но аз съм страшен инат, мълниеносно си направих изследванията и направих интервенцията в друга клиника. Оказа, се че всико си  е ОК.
Само спокойствие, увереност и доза късмет му трябва на човек.