0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #820 -: Октомври 04, 2010, 21:17:24 pm »
deep, нямам уговорка за стартиране на процедура, а час за първичен преглед и евентуално за уточняване на предстоящото инвитро. Не ми се иска да си сменям часа, защото тогава ще бъда в София за получаване на заповедта от фонда и едновременно с това да съчетая и прегледа, тъй като съм от Русе и да не ходя само за прегледа друг път.
« Отговор #821 -: Октомври 04, 2010, 22:35:55 pm »
Къди - уелком! :D

ивката
- тъй, сега да приземим и теб  :wink:  Значи - идваш от друга клиника, така ли? Вземаш заповед от фонда и се явяваш на първичен преглед, правилно ли те разбирам? Ако е така - много си далеч от ин витро опит, казвам го не за да те отчайвам, а защото аз вървя по този път и реално виждам как са нещата и за да не влизаш в самозаблуждения и да се извайкаш по някое време силно депресирана и отчаяна ...като мен наскоро. Докторите(Стаменов или Персенска) ще те насочат към процедури и изследвания, които сметнат за необходими и които(според мен) са един задължителен минимум за да си изяснят картинката. Аз го наричам "Пакет" и като такъв може да го срещнеш в постовете ми.Тук написах още нещо ,но го изтрих, защото прецених, че сумата ,която определям за изпълнение на пакета може да те стресне...та за пари ще говорим на по-късен етап.
Дишай спокойно, ела в Соф., вземи си заповедта, занеси я на Силвия Стефанова, мини си на първичен преглед и започни да изпълняваш инструкциите на лекарите. Въоръжи се с търпение, мнооого търпение. Почти е сигурно, че ще удължаваме срока на заповедите си, заради финансовите проблеми на Фонда. Четох, че обмислят удължаването да е до още 6м. Ще видим!
Аз се юрнах така ентусиазирана още през януари, пък я...кое време  е вече и няма начало на опит...Дръж се! Успех!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #822 -: Октомври 04, 2010, 22:41:52 pm »
Приземяване си беше! И аз си мислех, че вторият опит ще направя след 3-4 месеца, ама ето мина една година. Приятелките ми казват, че много съм се била замотала, но аз си знам, че всеки месец съм ходила по 4-5 пъти на какви ли не изследвания и процедури. Ноооо хубавите работи стават бавно........клише!
*
« Отговор #823 -: Октомври 05, 2010, 09:33:57 am »
И това за започването на процедури и изследвания е индивидуално.На нас след като сме били на други места ни призна всички изследвания даже и цветната снимка и не сме превили такава допълнително единственото беше разширена спермограма и започнахме две инсеминации на естествен цикъл,икси и това беше всичко приключи в рамките на няма 1 година и родих двете прекрасни деца.
*
« Отговор #824 -: Октомври 05, 2010, 09:44:16 am »
И това за започването на процедури и изследвания е индивидуално.На нас след като сме били на други места ни призна всички изследвания даже и цветната снимка и не сме превили такава допълнително единственото беше разширена спермограма и започнахме две инсеминации на естествен цикъл,икси и това беше всичко приключи в рамките на няма 1 година и родих двете прекрасни деца.
Да са ти живи и здрави дечицата,но това което описваш е било преди по-вече от 3 години,нали?Сега всичко е по-различно,повярвай ми...А и ти си имала късмет...И моята приятелка успя от първи път инвитро и с много лека стимулация,при все че беше направила само ЦС и няколко хормона...Да,признават се повечето изследвания,но това не означава че така се стартира по-бързо...Започва едно проследяване...размотаване...абе не ми се спори по-вече....И когато си на повече годинки и нямаш много време за чакане...това си е направо кошмар..Напълно подкрепям New Love ..Търпение му е майката,но докога...
« Отговор #825 -: Октомври 05, 2010, 12:53:58 pm »
New Love,а аз  помислих че д-р Стаменов е направил друга клиника"слънчевата къща" :oops:
« Отговор #826 -: Октомври 05, 2010, 12:58:17 pm »
Момичета ако не си по фонда не става ли по-бързо,да си с предимство?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #827 -: Октомври 05, 2010, 13:42:42 pm »
Момичета ако не си по фонда не става ли по-бързо,да си с предимство?
Не! Няма такова деление!
« Отговор #828 -: Октомври 05, 2010, 14:50:49 pm »
Мерси за бързия отговор мира-мими,явно ще се чака,като си спомня преди 4 години какво чакане падаше,а сега като ви чета и се чудя дали въобще да започвам процедурата.Не съм от София,вече с едно дете,затрупана с работа и ангажименти,постоянно се чудя как да го напасна,затова питам и разпитвам за часове и т.н.Успех на всички!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #829 -: Октомври 05, 2010, 16:48:33 pm »
Момичета, до колко часа може да се дава кръв за имунологичните изследвания?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #830 -: Октомври 05, 2010, 16:56:56 pm »
Мисля,че до 18 часа.
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #831 -: Октомври 05, 2010, 17:00:51 pm »
До 16 часа взимат кръв за имунологичните. Поне аз като бях последния път така ми казаха на регистратурата.
« Отговор #832 -: Октомври 05, 2010, 17:08:06 pm »
има ли момичета, които ще започват процедура тази седмица?
« Отговор #833 -: Октомври 05, 2010, 20:44:59 pm »
Ивката, и аз съм от Русе. Върви си според мен на часа. Не се притеснявай. Аз съм ходила на прегледи на 2-3 ден от МЦ. Тогава се вижда добре състоянието на яйчниците. Но за първичен преглед е хубаво да носиш актуални хормонални изследвания- полови хормони и някои хормони на щитовидната жлеза. Спомням си, че аз носех. Д-р Персенска ги погледна, прегледа ме и определи по какъв протокол ще бъда.
Но и така ако отидеш, док ще ти каже какви хормони иска и трябват ли други изследвания.

Момичета, мисля, че протичането на всеки опит е много индивидуално. Не настройвайте новите момичета предварително. Това според мен е абсолютно неправилно. Всеки случай е индивидуален! Аз взех заповедта си през февруари, отидох на първичен преглед през март и през април направихме опита. Дотогава не бях ходила в клиниката. Не мисля, че някой ме е бавил и мотал. На всеки състоянието и проблемите са различни. Нали това все говорим, че трябва да има индивидуален подход. Бих дала съвет на всички да опитват да правят някои от изследванията си и на други места ако могат. Зная, че не навсякъде има такава възможност, но така наистина облекчаваме себе си. Аз поне правя така и съм доволна за сега.
« Последна редакция: Октомври 05, 2010, 20:53:56 pm от maya_the_bee »
« Отговор #834 -: Октомври 05, 2010, 21:26:29 pm »
 :good_post:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #835 -: Октомври 05, 2010, 22:06:05 pm »
Здравейте!След като има забавяне от фонда клиниката дали работи с одобрените момичета.И аз съм съгласна с maya_the_bee :wave:

*
« Отговор #836 -: Октомври 05, 2010, 22:43:35 pm »
Момичета утре съм на цветна снимка в клиниката при д-р Стаменов.Така здраво съм се спекла , но ще се мине и през това - няма как.Стискайте палци да не ме боли много.И надявам след снимката да мога да започна втория си опит.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #837 -: Октомври 05, 2010, 22:53:55 pm »
paele няма нищо страшно не боли много ще мине всичко.Успех

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #838 -: Октомври 05, 2010, 23:32:11 pm »
Момичета утре съм на цветна снимка в клиниката при д-р Стаменов.Така здраво съм се спекла , но ще се мине и през това - няма как.Стискайте палци да не ме боли много.И надявам след снимката да мога да започна втория си опит.
Страхът е по-голям от болката.
Здравейте!След като има забавяне от фонда клиниката дали работи с одобрените момичета.
Малко по-назад е писано по въпроса. Клиниката не връща жени със заповеди.
« Отговор #839 -: Октомври 06, 2010, 10:27:07 am »
maya_the_bee, благодаря за успокоението. Реших да си отида на прегледа спокойно, ще си взема всички изследвания, които съм правила в Тутракан и ще видим. Имам няколко познати, които точно така са ходили на първичен преглед и след като не е била установена някаква причина още на следващия месец за почнаха процедурата. Успех пожелавам на всички и скоро да гушнем и ние така дългоочакваните ни рожби!!!