Момичета, аз също роптая и нервнича за трудностите, с които се сблъскваме. Даже доста мърморя, но ако така продължаваме с тези негативни постове, мисля, че само се натоварваме. Какво ще променим? Наистина, сигурно не всичко е идеално в Надежда, но нали всички сме се бутнали там , защото са добри. Преди 4 години нямаше фонд и едва ли пациентите са били толкова? Аз чух от тях коментари, че преди фонда никой не е очаквал, че проблемът е толкова голям. Самите те са се видяли в чудо. Нали ако забавят темпото, всичко ще става по-бавно. Тогава пак ще ревнем всички, че не можем да си проведем процедурите. Какво като се сменят докторите по време на процедурата? Нали всички сме съгласни, че и двамата са добри. Мисля, че трябва май да сме по-спокойни. Не виждам с какво тези постове ни помагат. Хубаво е да се знае ако някой не си е свършил работата и претупва нещата, но чак до драстични неща не мисля, че се е стигало. Спокойствие на всички. Пък има си и съдба. Като трябва да стане, става, независимо от доктора.