0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #800 -: Октомври 03, 2010, 10:16:41 am »
И аз бях с трансфер миналият декември и добре помня, че излязоха във ваканция. Наистина имаше дежурни, но нямаше стимулации, пункции и прочие.
« Отговор #801 -: Октомври 03, 2010, 14:24:05 pm »
Момичета, аз също роптая и нервнича за трудностите, с които се сблъскваме. Даже доста мърморя, но ако така продължаваме с тези негативни постове, мисля, че само се натоварваме. Какво ще променим? Наистина, сигурно не всичко е идеално в Надежда, но нали всички сме се бутнали там , защото са добри. Преди 4 години нямаше фонд и едва ли пациентите са били толкова? Аз чух от тях коментари, че преди фонда никой не е очаквал, че проблемът е толкова голям. Самите те са се видяли в чудо. Нали ако забавят темпото, всичко ще става по-бавно. Тогава пак ще ревнем всички, че не можем да си проведем процедурите. Какво като се сменят докторите по време на процедурата? Нали всички сме съгласни, че и двамата са добри. Мисля, че трябва май да сме по-спокойни. Не виждам с какво тези постове ни помагат. Хубаво е да се знае ако някой не си е свършил работата и претупва нещата, но чак до драстични неща не мисля, че се е стигало. Спокойствие на всички. Пък има си и съдба. Като трябва да стане, става, независимо от доктора.
« Отговор #802 -: Октомври 03, 2010, 14:39:52 pm »
maya_the_bee е абсолютно права.Подкрепям я с две ръце.
Пък и този въпрос е дъвкан много в преходните три теми за клиниката. Вече се изчерпа.
Всички чакаме и нервничим, но и всички сме отишли по желание,да не го забравяме.
Момичета, въоръжете се с търпение и позитивизъм, и на нашата улица ще изгрее слънце :wink:

Успех на всички и хубав ден!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #803 -: Октомври 03, 2010, 14:42:31 pm »
Само да вметна ,4е  документи се подават за клиника "Надежда",а не за д-р Стаменов, нали?

Там работи  екип ,който трябва да се уважава и разбира в  натовареността му :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #804 -: Октомври 03, 2010, 15:13:21 pm »
maya_the_bee е абсолютно права.Подкрепям я с две ръце.
Пък и този въпрос е дъвкан много в преходните три теми за клиниката. Вече се изчерпа.
Всички чакаме и нервничим, но и всички сме отишли по желание,да не го забравяме.
Момичета, въоръжете се с търпение и позитивизъм, и на нашата улица ще изгрее слънце :wink:

Успех на всички и хубав ден!
:good_post:
*
« Отговор #805 -: Октомври 03, 2010, 15:17:11 pm »
И аз бях с трансфер миналият декември и добре помня, че излязоха във ваканция. Наистина имаше дежурни, но нямаше стимулации, пункции и прочие.
Къди, спомни си коя дата излязоха във ваканция?
Аз си мисля че щом ми е казал да пия два месеца Фемостон си е направил сметка ,че на следващия ще започнем стимулациите.И дори и да излизат във ваканция няма да е по рано от 15 декември.Това са мои предположения.
 И аз подкрепям момичетата в предишните постове,че трябва да сме по-позитивни и по-търпеливи.Това си е Божа работа.Първия път като пих Фемостона забременях спонтанно,при положение че имаме и мъжки фактор.То като е писано да стане ,ще стане и аз вярвам че ще стане!
*
« Отговор #806 -: Октомври 03, 2010, 19:08:37 pm »
Аз като отидох в клиниката и си ме пое д-р Стаменов,никога не ме е преглеждала д-р Персенска и така си беше до края.Пункцията и трансфера също си ги направи той.Вярно сега с фонда предполагам е доста по натоварено,но тогава пак чаках по 2 часа за преглед и беше пълно.
« Отговор #807 -: Октомври 03, 2010, 19:56:23 pm »
Здравейте, момичета!!! Одобрена съм фонда и на 27.10 имам записан час в "Надежда", но имам един проблем. Когато си записвах час не се замислих, че може да съм в цикъл, тъй като ми е около 24-26 дни. Сега, като си изчислявам точно тогава ще съм неразположена. Моля ви за съвет какво да правя. Единственото, което ми идва на ум е да взема някакви хапчета за закъснение на цикъла, но се притеснявам, ако взема, че започна стимулациите, да не ми навреди нещо. Изобщо много съм объркана, извенете ме, но ви моля за съвет. Успех на всички!!!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #808 -: Октомври 03, 2010, 20:01:48 pm »
Спокойно! Не е никакъв проблем, че ще си в цикъл  :) Иди си на преглед без никакво притеснение. Когато се започва стимулация задължително първите прегледи са по време на цикъла. За теб може да е некомфортно, но за док това е ежедневие.
« Отговор #809 -: Октомври 03, 2010, 21:18:01 pm »
Благодаря за бързия отговор!
*
« Отговор #810 -: Октомври 04, 2010, 09:31:14 am »
Момичета, бих искала да Ви попитам.Имам час за 16.10.2010 (събота).Наистина ли работят в събота или часа ми е записан грешно?  osi_10
*
« Отговор #811 -: Октомври 04, 2010, 09:32:26 am »
Момичета, бих искала да Ви попитам.Имам час за 16.10.2010 (събота).Наистина ли работят в събота или часа ми е записан грешно?  osi_10

Работят и в неделя  :wink:
Късмет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #812 -: Октомври 04, 2010, 11:46:08 am »
Работят денонощно хората, само и единствено в наша полза.
Въпреки натовареността, аз твърдо ги подкрепя и не бих ги заменила с друга клиника.
Д-р Персенска е един прекрасен човек, както и д.р Стаменов разбирасе.
Чакам, своята заповед за втрои опит, първият беше успешен, но се налоги да направя абразио в 8 седмица.
Сега си пожелавам отново успешен опит и щастливи 9 месеца, на всички Вас желая моя успех относно опита.
« Отговор #813 -: Октомври 04, 2010, 13:30:10 pm »
Извинявам се предварително за лаишкия въпрос,но четох за този фонд и не ми стана мн ясно,има срок в който трябва да се направи процедурата ли,и ако не се вместиш губиш парите които са ти отпуснати.Няма ли някакво разделение в клиника Малинов,тези по фонд и такива които си плащат(да речем да са с предимство за реда имам предвид)
И още нещо каква е тази слънчева къща за която пишете?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #814 -: Октомври 04, 2010, 13:55:10 pm »
Здравейте, момичета!!! Одобрена съм фонда и на 27.10 имам записан час в "Надежда", но имам един проблем. Когато си записвах час не се замислих, че може да съм в цикъл, тъй като ми е около 24-26 дни. Сега, като си изчислявам точно тогава ще съм неразположена. Моля ви за съвет какво да правя. Единственото, което ми идва на ум е да взема някакви хапчета за закъснение на цикъла, но се притеснявам, ако взема, че започна стимулациите, да не ми навреди нещо. Изобщо много съм объркана, извенете ме, но ви моля за съвет. Успех на всички!!!

ивката, ако имаш уговорка за стартиране на процедура смени часа си, така няма да загубиш този цикъл!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #815 -: Октомври 04, 2010, 13:59:04 pm »
С нобелова награда за медицина, днес ще се сдобие откривателя на процедурата ин витро. Добре, са се сетили след повече от 30 години, че има и такъв учен.
Да му благодарим и ние!!!
« Отговор #816 -: Октомври 04, 2010, 16:10:42 pm »
sofiamari, спокойно. Лекарите от клиниката си знаят как да запишат часовете и да стартират процедурите, за да може всеки да започне навреме. Има срок от 6 месеца, в който да направиш процедурата. като се вземе заповедта, щом клиниката те е поела, ще се уточни кога да се започне. Не мисля, че на някого са изгорели парите. А за тази слънчева къща не зная. Така я нарича New Love. Не зная защо. Може други момичета да знаят.
« Отговор #817 -: Октомври 04, 2010, 16:36:47 pm »
На мен също ми прилича на Слънчева къща и отдавна се каня да поздравя NEW LOVE за доброто попадение  :balk_47:
« Отговор #818 -: Октомври 04, 2010, 20:56:01 pm »
Хихихи...започнах за пореден месец да си пия дуфастона и черното пред очите се разсея...ех, какво значи хормоните ти да са наред , не спа мезами?!!

sofiamari - когато за първи път, през януари тази година, слязох от автобуса, застанах на тротоара срещу клиниката и я обгърнах с очи...този жълта цвят на фасадата, тези жужащи хора, влизащи и излизащи...всичките надежди и емоции, които влагах с преместването си от Плевен...Не знам как ми хрумна, но за мен клиниката си е "Слънчевата къща", пък ако щеш и заради символиката - слънцето, което ни огрява и ни дарява живот. Слънце = на д-р Стаменов...
Ох, леле божке, това не съм аз, избиваме на култ към личността , шок и ужаст  :oops: :D :D :D
Моля, всичко горенаписано да се чете с голяма доза хумор!
Къди - Благодарско!Цун! Гуш!

ПП. Ако никой не е видял жълта фасада или каквото и да било в този цвят -  повредата не е във вашия поглед, заблуждението е за моя сметка!  :D
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 22:19:45 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #819 -: Октомври 04, 2010, 21:12:27 pm »
Хихихи...започнах за пореден месец да си пия дуфастона и черното пред очите се разсея...ех, какво значи хормоните ти да са наред , не спа мезами?!!

sofiamari - когато за първи път, през януари тази година, слязох от автобуса и застанах на тротоара срещу клиниката и я обгърнах с очи...този жълта цвят на фасадата, тези жужащи хора, влизащи и излизащи...всичките надежди и емоции, които влагах с преместването си от Плевен...Не знам как ми хрумна, но за мен клиниката си е "Слънчевата къща", пък ако щеш и заради символиката - слънцето, което ни огрява и ни дарява живот. Слънце = на д-р Стаменов...
Ох, леле божке, това не съм аз, избиваме на култ към личността , шок и ужаст  :oops: :D :D :D
Моля, всичко горенаписано да се чете с голяма доза хумор!
Къди - Благодарско!Цун! Гуш!

хаххахахаа :balk_602:благодаря за позитивизма, с който си заредена и успяваш да разведриш темата!

ПП. Ако никой не е видял жълта фасада или каквото и да било в този цвят -  повредата не е във вашия поглед, заблуждението е за моя сметка!  :D