0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: pepssi в Септември 30, 2010, 10:39:34 amА защо цената на ендометриалната биопсия е 50 лв.,не трябва ли да е 250 лв.,тъй като ми предстои такава и се интересувам?Цената е 250 лв. на ендометриалната биопсия.
А защо цената на ендометриалната биопсия е 50 лв.,не трябва ли да е 250 лв.,тъй като ми предстои такава и се интересувам?
Цитат на: deep в Септември 30, 2010, 14:35:44 pmЦитат на: pepssi в Септември 30, 2010, 10:39:34 amА защо цената на ендометриалната биопсия е 50 лв.,не трябва ли да е 250 лв.,тъй като ми предстои такава и се интересувам?Цената е 250 лв. на ендометриалната биопсия.Всъщност преди правеха по 3 или 4 биопсии в цикъла преди инвитро.Те струваха 50лв едната и може би те са посочени в ценоразписа.Тази биопсия я водят имунологична и струва 250лв.
Всъщност преди правеха по 3 или 4 биопсии в цикъла преди инвитро.Те струваха 50лв едната и може би те са посочени в ценоразписа.
Момичета, колко дена болничен се полага след хистероскопия?
Трябва да не си пила кафе, без секс предния ден, да си се наспала, но за закуската няма проблем, поне така знам аз, питай все пак в лабораторията.
Здравейте момичета,бихте ли ми казали в колко часа трябва да съм сутрин за изследване на хормоните когато започна стимулация,до колко часа стават и след това в колко часа влизаш за преглед при доктора.Интересувам се за да си направя сметка за пътуването.А и часовете все така ли вървят с голямо закъснение,преди съм чакала и по 2часа след уговорения ми.