0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #740 -: Септември 28, 2010, 20:59:22 pm »
Здравейте момичета и аз се включвам във вашите редици. Утре имам среща с д-р Персенска за да разговаряме за първият ми опит ИКСИ финансиран от фонда. Малко се притеснявам, защото тироидният хормон ТСХ е над 4 :? . Да знаете с кой ендокринолог работи клиниката и колко време ще ми трябва за да сваля стойността му под 2? Благодаря предварително.
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 21:04:21 pm от to4ka »
« Отговор #741 -: Септември 29, 2010, 00:10:31 am »
to4ka, клиниката работи с д-р Начев, той преглежда в Майчин дом или в Панацея. Сигурно ще ти изпише л-тироксин и след като го пиеш 40 дни трябва да направиш контрола за да се види дали да останеш на същата доза или да се коригира. При всеки спада за различно време, но би трябвало още след първия месец да започне да пада, ако не просто ще ти увеличат дозата.
« Отговор #742 -: Септември 29, 2010, 05:40:14 am »
Благодаря за отговора  Cherry. Дано нивото на хормоно спадне бързо, защото мина вече един месец от въчването на заповедта от фонда.
« Последна редакция: Септември 29, 2010, 05:48:14 am от to4ka »
« Отговор #743 -: Септември 29, 2010, 10:22:30 am »
Здравейте,мили момичета.Имам вече записан час за блокаж(по дълъг протокол ще съм)на 13.10.Това ще ми е първи опит в клиниката и втори по фонда,та може да имам нужда от вашата подкрепа и инфо.Ще видим какво ще се случи на 13.10,че нещо съм като пате в калчища. :oops:Пожелавам на всички много късмет и успех.

Моят блокаж е на 10-ти.
« Отговор #744 -: Септември 29, 2010, 11:01:22 am »
to4ka,като се видиш с д-р Персенска и кажи за ТСХ и тя ще ти каже какво да правиш.
Успех с опита и дано да свалите бързо ТСХ.
« Отговор #745 -: Септември 29, 2010, 11:20:25 am »
Благодаря, Radost преди малко си записах час за доктор Начев за утре в МЦ Панацея, дано всички се оправи бързо. Успех на всички.
« Отговор #746 -: Септември 29, 2010, 11:32:55 am »
Здравейте момичета.Виждам ,че има отделна тема за това което ще попитам,но там почти никой не пише.Та молбата ми е, знае ли някой колко точно излиза като сума един ЗЕТ в клиниката.Какво точно се плаща/като изключим лекарствата/ разбира се защото знам че те са индивидуални за всеки.Много ви благодаря предварително за отговорите. :bighug:
« Отговор #747 -: Септември 29, 2010, 12:23:47 pm »
Къди,ти си по-напред с "материала",та ще даваш инфо май. :wink:Ще чакам да пишеш как е минало на 10-ти.Успех!
« Отговор #748 -: Септември 29, 2010, 12:41:02 pm »
Къди,ти си по-напред с "материала",та ще даваш инфо май. :wink:Ще чакам да пишеш как е минало на 10-ти.Успех!

Е как може да мине, една  :needleani: и по живо по здраво  :D
« Отговор #749 -: Септември 29, 2010, 18:36:42 pm »
Здравейте момичета.Виждам ,че има отделна тема за това което ще попитам,но там почти никой не пише.Та молбата ми е, знае ли някой колко точно излиза като сума един ЗЕТ в клиниката.Какво точно се плаща/като изключим лекарствата/ разбира се защото знам че те са индивидуални за всеки.Много ви благодаря предварително за отговорите. :bighug:
niki75 правих ЗЕТ средата на Юни и платих 450лв. след трансфера. Това беше. Успех!

[/url]
« Отговор #750 -: Септември 29, 2010, 21:14:19 pm »
Здравейте момичета. Днес ходих в клиниката и се заредих с положителна енергия.
Всички са толкова усмихнати и излъчват някакво спокойствие. Доктор Персенска реши да се направи още едно изследване на ТСХ и да се консултирам с д-р Начев.
*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #751 -: Септември 29, 2010, 21:48:07 pm »
На последните изследвания преди пункцията прогестеронът трябва да е до 1 - 1,2.

Може ли някой да ми обясни какво точно е влиянието на прогестерона? :oops: Преди два месеца опита ми завърши неуспешно. Няколко дни преди пункцията ПРГ ми достигна ниво от 1,97 и д-р Стаменов страшно много се ядоса, дори накара лаборантките да пуснат още веднъж изследването. След това един ден преди пункцията нивото спадна на 1.55. Възможно ли е поради висок ПРГ опита ми отново да е с отрицателен резултат?
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #752 -: Септември 30, 2010, 07:44:55 am »
  Здравейте. Аз бях пациент на клиника Селена. Но сега имам нова заповед за Малинов. Първият ми час е на 11 октомври. Така че ще имам нужда от помощта ви понякога.
  Успех на всички ни!

mishan, и аз съм на 11 на преглед от 11.50. Кога е твоят час ,може да се засечем.
А ако има и някой друг на тази дата да сподели ,да се видим, да поговорим :wink:
 че нещо в чакалнята е много сконфузно, всеки гледа в неговата си точка и дума не обелва, а на мен така ми се приказва  :D

Аз съм от 16,00. Сигурно ще си минала дотогава. Ама ти си заговаряш някого и готово.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #753 -: Септември 30, 2010, 08:51:50 am »
Някой знае ли колко струва само ембриотрансфера в клиниката?
*
« Отговор #754 -: Септември 30, 2010, 10:06:09 am »
Момичета, тези цени не са ли актуални??? http://invitro-bg.com/display.php?page=m16
« Отговор #755 -: Септември 30, 2010, 10:13:03 am »
Актуални са си..
Момичета, тези цени не са ли актуални??? http://invitro-bg.com/display.php?page=m16
*
« Отговор #756 -: Септември 30, 2010, 10:39:34 am »
А защо цената на ендометриалната биопсия е 50 лв.,не трябва ли да е 250 лв.,тъй като ми предстои такава и се интересувам?
« Отговор #757 -: Септември 30, 2010, 10:42:44 am »
Актуални са си..
Не мисля ,че са актуални. Затова и се интересувам някой ,който наскоро е правил!
*
« Отговор #758 -: Септември 30, 2010, 10:47:17 am »
Дидомира , малко по-нагоре са написали:

niki75 правих ЗЕТ средата на Юни и платих 450лв. след трансфера. Това беше. Успех!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #759 -: Септември 30, 2010, 14:35:44 pm »
А защо цената на ендометриалната биопсия е 50 лв.,не трябва ли да е 250 лв.,тъй като ми предстои такава и се интересувам?

Цената е 250 лв. на ендометриалната биопсия.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън