0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #720 -: Септември 27, 2010, 09:51:56 am »
А може ли някой да ми каже кога от клиниката ще ми се обадят да ми кажат има ,или няма да доплащаме нещо. Вече седмица и никой не ми е звънял !
*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #721 -: Септември 27, 2010, 10:22:56 am »
А може ли някой да ми каже кога от клиниката ще ми се обадят да ми кажат има ,или няма да доплащаме нещо. Вече седмица и никой не ми е звънял !
Не се притеснявай!
Моят опит приключи, успешно Слава Богу, още юли месец, и все още никой не ми е звънял да ми каже - имам или нямам за доплащане! :wink:
Ще звъннат!
*
« Отговор #722 -: Септември 27, 2010, 10:55:45 am »
Здравейте момичета, най-вече на тези които са в стимулация или ще започват като мен.Аз утре пристигам в София за да започвам стимулация по къс протокол,приятно ще ми е да се запознаем.
Понеже часа ми е за 11.20, дали ще мога по-рано да пусна хормоните които са преди започването на стимулацията или да си чакам часа.
Здравейте отново.И мен ме интересува това със пускането на хормоните.И аз ще съм по къс протокол.Каккви хормони ще си пусна,това зависи от това когато се обадя и ми запишат час ,така ли?Кажете моля, доктора нищо не ми каза какво да си пускам,явно съм от тотално неинформираните.Док каза на 2,3 ден от МЦ да пристигам в София.Нищо повече.Ще ми помогнете ако споделите.Благодаря Ви! :)
*
« Отговор #723 -: Септември 27, 2010, 11:16:52 am »
geko , изчисли си кога ти е 2-3 ден от цикъла и се обади на секретарките. За да си запишеш час им кажи, че започваш стимулация по къс протокол  :wink:.

Щом ще си по къс протокол, сутринта преди прегледа пусни E2, LH, Prog. Цената на 1 хормон е 18лв, но ако си по Фонда, ще ти дадат една бланка за 10 безплатни хормона.
« Последна редакция: Септември 27, 2010, 11:20:50 am от Мецани »
*
« Отговор #724 -: Септември 27, 2010, 13:34:43 pm »
Момичета, днес бях в клиниката и секретарките, които записват часове ме помолиха, когато трябва да се запише час, зависим от цикъла, да се обаждаме на първия ден, в който вече имаме цикъл, защото иначе се записвали много предполагаеми часове, които в последствие се губят.По този начин не могат да се запишат момичета, които не зависят от цикъла. Молбата на секретарката беше да споделя тази нейна препоръка с всички, с които се познавам, но според мен форума е най-подходящото място.

« Отговор #725 -: Септември 27, 2010, 14:12:25 pm »
Значи го правим така:

когато трябва да се запише час, зависим от цикъла, да се обаждаме на първия ден, в който вече имаме цикъл, защото иначе се записвали много предполагаеми часове, които в последствие се губят.По този начин не могат да се запишат момичета, които не зависят от цикъла.
« Отговор #726 -: Септември 27, 2010, 18:05:45 pm »
 :good_post: Аз мисля, че така е най-правилно.
*
« Отговор #727 -: Септември 27, 2010, 20:13:34 pm »
Час за стимулация както съм по къс протокол си записах от днес за утре,така че не се притеснявай с часовете.Като ти дойде се обаждаш и казваш за кога искаш час за започване на стимулация.А относно хормоните пусни LH, E2 и FSH, аз за тях питах една акушерка.
Днес започна моята стимулацийка, дано завърши всичко перфектно.
« Отговор #728 -: Септември 27, 2010, 21:10:11 pm »
Значи го правим така:

когато трябва да се запише час, зависим от цикъла, да се обаждаме на първия ден, в който вече имаме цикъл, защото иначе се записвали много предполагаеми часове, които в последствие се губят.По този начин не могат да се запишат момичета, които не зависят от цикъла.
На мен ми се налага час за хистеро и също завися от цикъла , д-р Стаменов ми каза да не записвам докато бях там , а когато ми дойде МЦ да звъня ... притеснявам се обаче , че като го направих така и изчаквайки цикъл , да не ме пратят "по дяволите" , когато звънна за час ... Би ли ми написал някой телефоните на секретарките , че отдавна не ми се е налагало да звъня по телефона и май ги нямам записани !
« Отговор #729 -: Септември 28, 2010, 05:50:05 am »
Според мен за хистеро нещата са по-различни, но все пак попитай секретарките. Телефоните са на първа страница на първата тема от поредицата: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=39608.0
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 08:28:39 am от lemon »
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #730 -: Септември 28, 2010, 07:33:37 am »
  Здравейте. Аз бях пациент на клиника Селена. Но сега имам нова заповед за Малинов. Първият ми час е на 11 октомври. Така че ще имам нужда от помощта ви понякога.
  Успех на всички ни!
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #731 -: Септември 28, 2010, 09:52:04 am »
Добро утро , мили момичета!Много се въодушевих и не мога да не споделя това с вас :) Дано нашите доктори действат бързо и в наша полза и нека Господ е с нас!!!

http://dnes.dir.bg/news/zdraveopazvane-robot-in-vitro-7163082?nt=9
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 09:59:06 am от ivette »
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #732 -: Септември 28, 2010, 12:00:07 pm »
geko , изчисли си кога ти е 2-3 ден от цикъла и се обади на секретарките. За да си запишеш час им кажи, че започваш стимулация по къс протокол  :wink:.

Щом ще си по къс протокол, сутринта преди прегледа пусни E2, LH, Prog. Цената на 1 хормон е 18лв, но ако си по Фонда, ще ти дадат една бланка за 10 безплатни хормона.
Благдаря Мецани! Но за съжаляние незнам кога ще ми е 2 ден.
Секретарката ми каза че като ми дойде МЦ да се обадя и тя ще ме запише,както и казват други в тази тема.
Успех на всички!
Очаква се при мен нещата да почнат към 4 октомври.Така предполагам.
Още веднъж успех на всички!
« Отговор #733 -: Септември 28, 2010, 15:01:42 pm »
Здравейте момичета. Живот и здраве другата седмица започвам първия си инвитро опит и много се вълнувам. Дано всичко е наред и започна.
« Отговор #734 -: Септември 28, 2010, 15:12:04 pm »
Здравейте момичета. Живот и здраве другата седмица започвам първия си инвитро опит и много се вълнувам. Дано всичко е наред и започна.
и аз другата седмица започвам втори опит.
« Отговор #735 -: Септември 28, 2010, 15:29:25 pm »
Супер КЪДИ може да се видим. На мен в четвъртък или петък ще ми е втори ден.
« Отговор #736 -: Септември 28, 2010, 16:54:09 pm »
Супер КЪДИ може да се видим. На мен в четвъртък или петък ще ми е втори ден.

Ооо, аз този път ще съм на дълъг протокол!
*
« Отговор #737 -: Септември 28, 2010, 17:05:09 pm »
И на мен ще ми е първи опит.Аз също се вълнувам.Ако искаш пиши ми на лични.По къс проткол ще съм.
« Отговор #738 -: Септември 28, 2010, 18:12:34 pm »
  Здравейте. Аз бях пациент на клиника Селена. Но сега имам нова заповед за Малинов. Първият ми час е на 11 октомври. Така че ще имам нужда от помощта ви понякога.
  Успех на всички ни!

mishan, и аз съм на 11 на преглед от 11.50. Кога е твоят час ,може да се засечем.
А ако има и някой друг на тази дата да сподели ,да се видим, да поговорим :wink:
 че нещо в чакалнята е много сконфузно, всеки гледа в неговата си точка и дума не обелва, а на мен така ми се приказва  :D
« Отговор #739 -: Септември 28, 2010, 19:46:17 pm »
Здравейте,мили момичета.Имам вече записан час за блокаж(по дълъг протокол ще съм)на 13.10.Това ще ми е първи опит в клиниката и втори по фонда,та може да имам нужда от вашата подкрепа и инфо.Ще видим какво ще се случи на 13.10,че нещо съм като пате в калчища. :oops:Пожелавам на всички много късмет и успех.