Мецани - казали сме и двете едно и също - преди процедури, защо ми правиш забележка не разбирам. От къде е видно, че съм безотговорна към здравето си, какви са тези генерални изводи. За 10г активно лечение на стерилитет по минимум 100 пъти ми е бръкнато във всички дупки, сигурна съм, че и при вас е така. През януари 2009 Емин ми ги пусна, сега Стаменов, защо да се харча без да ми е казано, като тези неща е очеизвадно, че докторите си ги следят. Съгласи се, че не ми е във възможностите да знам всичко?! Ходя на доктор, за да правя каквото ми каже! В моята професия също държа да се правят нещата както аз изисквам. Като имаш проблем с водопровода викаш водопроводчик, нали, не се захващаш с нормативната уредба...
Друг е въпроса, че в "слънчевата къща" има проблем и той се казва "претоварване". Претупват се прегледи, процедури, забравя се за изследвания - това го твърдя от личен опит. Персенска се засилила да ми прави хистеро и се оказва, че не ми е прочела документите и няма представа какво ще ми се прави - само хидросалпингси ли ще се махат или и миомата, или и двете. Да не ви казвам, че за миомата каза "ако остане време" и Шефкетова и тя... И търчат напред назад, съвсем се ошашавих и не успях да разбера въобще кой ще ми прави операцията. Акушерките и те са на границата на търпението и лицемерието - давай, бързо, пиши, премести се, еее...не те боли толкова - абе аз ли знам колко ме боли или те и колко ще си охкам си е мой проблем... Тия порядки от соц. болниците не ми харесват и щом плащам близо 700лв за процедура и няколко часа престой те са длъжни да си оправят проблемите, а не да ни карат да си ходим по главите. Много съм напушена след последното ходене, виждам нещата все по-отвътре, навсякъде са на ръба на нервна криза и колкото и да се опитват да са любезни натоварването им личи. Страхувам се, че ще е за сметка на качиството. Има и още по въпроса, но от уважине към авторитета на д-р Стаменов ще спра, макар че и той така ме дразни с тия цигари, дето търчи след почти всеки преглед да ги дърпа навън...