0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #660 -: Септември 22, 2010, 22:25:39 pm »
Прибрах се...мина пустата му хистероскопия, не искам да си я спомням. Миомата ми е махната, ама нещо не ми била добре матката отвътре...уффф...мъките нямат край, нямат.
В клиниката никой нищо не споменава за прекъсване на ин-витрата по фонда и прочие, работят си хората, та пушек се вдига.

Имах много добро запознанство с две страхотни момичета, слава на бога, с тях не почувствах много мъка, поприказвахме си ,споделихме си...мина деня.

Видях две известни мацки ,които са в стимулация, ама не съм клюкарка(почти :) и няма да влизам в подробности, че всеки има право да си търси щастието на спокойствие, но много се радвам за тях, дано да им са успешни опитите.

Сега ще почивам до понеделник, от трите в стаята само аз взех 2 дни болничен, другите казаха, че се чувстват ОК...аз май от глезотия, ама карай, то и вкъщи ще си посвърша малко служ. работа.

Споко момичета, няма да ни оставят докторите, сигурна съм!

Радвам се че си добре и че всичко е минало !Цял ден стискам палци всичко да е наред !Почини си сега ден - два , работата няма да избяга !
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 22:31:02 pm от evita1717 »
*
« Отговор #661 -: Септември 22, 2010, 22:28:19 pm »
Здравейте момичета! Днес бях на преглед в клиниката при д-р Стаменов и се оказа , че трябва да направя цветна снимка. На мен са ми прекъснати тръбите с лапароскопия и се учудих много , че трябва сега да правя и цветна снимка, та въпроса ми е има ли някоя от вас с прекъснати тръби и да е правила цветна снимка след това.И колко струва ? Защото аз от стрес не се сетих да попитам.Мислех, че ще  започна втория си опит , а то какво стана - пак разни манипулации.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #662 -: Септември 22, 2010, 22:32:26 pm »
Беше 120 лв преди време.
Ако имаш няколко неуспеха, наиситна не е зле да направите още една проверка.
Не боли (много) и е за кратко. Ще понесеш и това, че после какво те чакаааа :lol:!
Кураж!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #663 -: Септември 22, 2010, 22:35:59 pm »
mgstra цената на теста ако не се лъжа беше към 160лева

*
« Отговор #664 -: Септември 22, 2010, 22:37:42 pm »
Благодаря evro! Наистина ще имам нужда от кураж!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #665 -: Септември 22, 2010, 22:47:34 pm »
Здравейте момичета!
Бихте ли ми казали на кой ден от цикъла се прави биопсия,след колко време са готови резултатите и още следващия месец ли може да се започне опита ако резултатите са добри?
*
« Отговор #666 -: Септември 22, 2010, 22:58:23 pm »
Биопсията се прави 5 дни след овулация. Резултатите са готови до 7 дни.
Ето тема за биопсиите:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0

Прочети я, ще ти е от полза  :)
« Отговор #667 -: Септември 23, 2010, 09:16:06 am »
Благодаря ти Мецани!
*
« Отговор #668 -: Септември 23, 2010, 09:42:33 am »
danielska_81 благодаря!

« Отговор #669 -: Септември 23, 2010, 10:11:31 am »
Здравейте борбени момичета.Не съм писала отдавна но ви чета редовно и стискам палци за всяка от вас.Дойде времето и аз да се включа в темата.накратко това е втори опит за мен първия приключи в 25гс не искам да се връщам към този кошмар.Утре съм на цветна снимка и много ми е напрегнато макар да съм го преживявала вече няколко пъти.Искам да попитам момичета които знаят или живеят в София от окръжна болница мога ли да хвана автобус 204?Ще ми помогнете много.Благодаря предварително и успех на всички
« Отговор #670 -: Септември 23, 2010, 10:15:04 am »
 :balk_64:можеш да хванеш автобус 204 от окръжна
« Отговор #671 -: Септември 23, 2010, 10:26:25 am »
Нади 77 много ти благодаря наистина ще ми е от голяма полза. :balk_602:
« Последна редакция: Септември 23, 2010, 10:29:27 am от cveta1975 »
*
« Отговор #672 -: Септември 23, 2010, 13:31:03 pm »
Предстои ми вливане на Киовиг искам да попитам не е ли по-евтин в чужбина за да си го закупя оттам и да ми излезе по-евтино,че с тези цени тук е направо ужас?!
*
« Отговор #673 -: Септември 23, 2010, 13:48:50 pm »
Здравейте, трябва да си запиша час в клиниката за Диагностична хистероскопия и Биопсия за проследяване т.е на мат. лигавица.Така ми е написала доктор ката на едно цветно листче при консултацията след неуспешно Ин Витро.
Сега проблема е кога ще ме впишат госпожите от телефона!
Двете интервенции могат да се извършат в рамките на един месец защото са в различни дни от цикъла, но още юли ми отговориха на место че дати за септември за хистеро -няма и трябва да се обадя през септември за да се впиша за октомври.
Стискайте палци изобщо да се свържа с клиниката и да запиша двата часа!
« Отговор #674 -: Септември 23, 2010, 14:24:27 pm »
ако имаш възможност иди лично, че е трудничко по телефона.
*
« Отговор #675 -: Септември 23, 2010, 14:25:58 pm »
Ето веднага и отговора:
Няма да скрия приятното ми впечатление от току що проведен разговор със служителка от клиниката по телефона. За пръв пътпопадам на изключително любезна и търпелива жена , която без проблем ме записа за биопсия.
Сега искам да ви питам тези които са правили ве4е такова изследване , от мен иска ли се някаква предварителна подготовка?Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят!
« Отговор #676 -: Септември 23, 2010, 15:08:34 pm »

Днес ми е четвърти ден след ЕТ.Втори опит ми е и затова така съм се ошашавила.
Постоянно ми се спи и се чувствам много отпаднала. Имали ли момичета да се чувстват така. Знам ,че е прекалено рано да си мисля че съм бременна и си мисля,че е от лекарствата.И трябва ли да се притеснявам и да звъня на спешния да ми намалят дозите!!
« Отговор #677 -: Септември 23, 2010, 15:35:07 pm »
Здравейте!Някой правил ли е Спин,Васерман и Хепатит в клиниката и какви са цените?Благодаря предварително!

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
« Отговор #678 -: Септември 23, 2010, 15:38:58 pm »
Ето веднага и отговора:
Няма да скрия приятното ми впечатление от току що проведен разговор със служителка от клиниката по телефона. За пръв пътпопадам на изключително любезна и търпелива жена , която без проблем ме записа за биопсия.
Сега искам да ви питам тези които са правили ве4е такова изследване , от мен иска ли се някаква предварителна подготовка?Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят!

Виж темата за биопсиите там има подробно инфо, лично аз имам 4-ри биопсии до сега. Ох, надявам се с това да приключа!
« Отговор #679 -: Септември 23, 2010, 16:12:31 pm »
Може ли някой да ми изпрати телефон на д-р Шевкетова на лични. благодаря ви предварително!