0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #640 -: Септември 21, 2010, 10:23:39 am »
За гъбичкте не знам, но Фолиевата можеш да я започнеш още сега, особено ако не си я пила дълго време. В клиниката я изписват след пункция, преди това е пожелателна.
« Отговор #641 -: Септември 21, 2010, 10:43:09 am »
Това допълнително изследване дали ще е от значение за следващата бременност???
Ако има проблем при генетичните ще е от полза да го знаете при следващ опит. ПИД се прави при такива случаи.
Какво е ПИД ?
« Отговор #642 -: Септември 21, 2010, 10:44:53 am »
Предимплантационна диагностика.
« Отговор #643 -: Септември 21, 2010, 10:48:10 am »
Предимплантационна диагностика.
Благодаря !
А какво ще означава това , в смисъл е работа на ембриолозите или греша ?...
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #646 -: Септември 21, 2010, 11:49:11 am »
Момичета , нош-па то след ЕТ по колко се взимаше?
*
« Отговор #647 -: Септември 21, 2010, 12:13:55 pm »
Момичета , нош-па то след ЕТ по колко се взимаше?
3х2
« Отговор #648 -: Септември 21, 2010, 18:25:01 pm »
"Здравейте!Започнах стимулация,но мисля че имам гъбички.Някой имал ли е този проблем и какво препоръчва доктора,че съм на преглед чак в петък.И кога се започва прием на фолиева киселина и задължително ли е за всички?На мен никой не ми е казал."
Toni_21_I, аз правих ин витро през юли и получих гъбички - д-р Персенска ми предписа Gino-Daktarin 400mg - 3 вагинални капсули, които слагах вечер за 3 дни и всичко се оправи. Купих ги в аптеката на клиниката, но не знам без рецепта дали ги дават. Струват около 12 лв. Успех!!! :)
« Отговор #649 -: Септември 21, 2010, 21:13:14 pm »
има ли проблеми в Малинов при започване на процедура финансирана от Фонда? Моля, ако има някойй инфо да отговори, благодаря.
« Отговор #650 -: Септември 21, 2010, 21:16:58 pm »
има ли проблеми в Малинов при започване на процедура финансирана от Фонда? Моля, ако има някойй инфо да отговори, благодаря.
Щеше да се чуе ако имаше ...
А и аз ходих в Събота и нищо такова не е споменавал доктора !
*
« Отговор #651 -: Септември 21, 2010, 21:22:15 pm »
и аз бях там на 17.09, за да се уговаряме кога стартираме, д-р Персенска нищо такова не спомена, дори говорихме с нея че ми изтича заповедта и че трябва да започваме, та се разбрахме като ми дойде цикъла(около 25.09.)да отивам на втория ден.Та от това си правя извода, че ако са щели да стопират опитите трябваше да ми кажат,все пак да си удължавам заповедта.
« Отговор #652 -: Септември 21, 2010, 21:28:18 pm »
абе то и аз ходих и в събота пак ще ходя, на финалната права съм, но вече всичко очаквам в тая скапана държава /извинете/. Гледах репортажа по БТВ, но не ми стана много ясно има ли пари сега или не!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #653 -: Септември 21, 2010, 21:33:46 pm »
абе то и аз ходих и в събота пак ще ходя, на финалната права съм, но вече всичко очаквам в тая скапана държава /извинете/. Гледах репортажа по БТВ, но не ми стана много ясно има ли пари сега или не!
Уж ще има.И дано е истина и стане бързо.
Това "ЩЕ" хи4 не ми харесва ве4е и на мен като дума :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #654 -: Септември 22, 2010, 09:39:25 am »
Ето ме отново,за ви кажа и аз да не се притеснявате!Ужасна е тази журналистическа прослойка-като ти лепне някакво такова стряскащо заглавие...Като бях на прегледа при д-р Персенска говорихме за фонда и за моята заповед,да има забавено плащане,но това не е наша работа.Нашата работа е да си гледаме нашите неща.Няма стопирани процедури, няма върнати момичета.Това което ми каза на мен е ,че вероятно може да ми удължат заповедта, но не във връзка с липса на пари, а заради предстоящи биопсии.Така че спокойно :wink: Момичета,ще си позволя да ви дам един съвет,защото всички се печем на един огън-опитайте се да се абстрахирате от подобни емоции,защото спокойствието и увереността са ключът към успеха на начинанието ни!Желая ви хубав ден!
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 09:41:33 am от ivette »
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #655 -: Септември 22, 2010, 09:59:52 am »
Благодаря за ценното инфо.
« Отговор #656 -: Септември 22, 2010, 10:27:10 am »
И аз благодаря!
*
« Отговор #657 -: Септември 22, 2010, 11:41:38 am »
Според мен няма как да не се притесняваме, на всяка от нас и се свива стомаха пре тези изявления от рода на "министерството на здравеопазването ще продължи да търси възможности за финансиране" Но и да се ядосваме нищо няма да се промени, затова аз лично оставам просто със стиснати палци!!!
*
« Отговор #658 -: Септември 22, 2010, 21:41:14 pm »
Моля да ме извините предварително, ако е писано някъде, но когато четох цялата информация във форума, не знаех от какво ще имам нужда, а сега не разполагам с време да чета всичко отново. Интересува ме цена на SDI тест в клиниката.

« Отговор #659 -: Септември 22, 2010, 22:20:39 pm »
Прибрах се...мина пустата му хистероскопия, не искам да си я спомням. Миомата ми е махната, ама нещо не ми била добре матката отвътре...уффф...мъките нямат край, нямат.
В клиниката никой нищо не споменава за прекъсване на ин-витрата по фонда и прочие, работят си хората, та пушек се вдига.

Имах много добро запознанство с две страхотни момичета, слава на бога, с тях не почувствах много мъка, поприказвахме си ,споделихме си...мина деня.

Видях две известни мацки ,които са в стимулация, ама не съм клюкарка(почти :) и няма да влизам в подробности, че всеки има право да си търси щастието на спокойствие, но много се радвам за тях, дано да им са успешни опитите.

Сега ще почивам до понеделник, от трите в стаята само аз взех 2 дни болничен, другите казаха, че се чувстват ОК...аз май от глезотия, ама карай, то и вкъщи ще си посвърша малко служ. работа.

Споко момичета, няма да ни оставят докторите, сигурна съм!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306