0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #580 -: Септември 17, 2010, 20:45:46 pm »
Ако сте с кола тръгвайте навреме ,4е има мъгли.
И аз мисля ,4е до десет трябва да сте там.
Ние преди от Варна тръгвахме към два за да сме преди големия трафик в София.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #581 -: Септември 17, 2010, 21:09:39 pm »
Благодаря и тук, официално, за съдействието на Къди! Тя е съкровище, на което не знам как ще се отблагодарявам!

Момичета, моля ви, който е правил хистероскопия,инструктирайте ме какво ми трябва, кога да отида и въобще каквото смятате, че е нужно да знам.
С тия телефони на клиниката в този момент се притеснявам, че ще пропусна нещо!
Благодаря!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #582 -: Септември 17, 2010, 21:57:34 pm »
И аз да се впиша при тези с късите протоколи, ще си правим  компания.Аз моя цикъл го очаквам около 25.09., така че към края на месеца ще се видим в клиниката с присъстващите.Успех момичета.
*

• 1376
« Отговор #583 -: Септември 17, 2010, 22:15:06 pm »
Благодаря и тук, официално, за съдействието на Къди! Тя е съкровище, на което не знам как ще се отблагодарявам!

Момичета, моля ви, който е правил хистероскопия,инструктирайте ме какво ми трябва, кога да отида и въобще каквото смятате, че е нужно да знам.
С тия телефони на клиниката в този момент се притеснявам, че ще пропусна нещо!
Благодаря!
Гладна и жадна ме викаха в 8 4аса.Обезкосмена ме посъветва някой ,но не помня кой  /извинете ако зву4и грубо/
Свалиха ме в операционен блок към 9 и нещо.Хистерото ми бе към един следобед.Седях си в стаята/реанимация и гледах ТВ /трепереше ми и задника малко от страх де/.
.Хистерото вклю4ващо и запушването на тръбите ми е траело около 40 мин максимум.
Към 4 следобед  си тръгвахме към Варна и даже аз карах до В.Търново.
Говоря за преди пове4е от две години инфо.С по -прясно да докладва друг.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #584 -: Септември 17, 2010, 22:17:01 pm »
New Love, ама моля ти се това ми отне по-малко от минута при положение, че бях там. Смея да твърдя, че доста успешно се справям със секретарките, но това го дължа на професията, си успявам да пробия и при доста по-непробиваеми  :D.
Пък за хистерото, гладна жадна отиваш в клиниката, пускаш ПКК, после те настаняват в отделението, попълваш информационни съгласие, слагат абоката, лягаш и чакаш да ти дойде реда.
При моето хистеро отидох в 8ч., а ме оперираха в 12ч. После към 16ч. си тръгнах, бях напълно добре, почетох списания, пийнах количка, доктора мина попита ме как съм и айде довиждане. Нямах болки,подута бях, зацапваше ми доста време, после спря и след два дена ми дойде. Понеже съм пристрастена към форуми и малко си падам хипохондричка си поставих диагноза - УСЛОЖНЕНИЕ, отидох до клиниката и там ме успокоиха, че всичко е ОК.
Надявам се съм била изчерпателна и полезна на всички.
« Отговор #585 -: Септември 17, 2010, 22:35:35 pm »
Момичета имам едно въпросче, моят мъж трябва да дари кръв в понеделник, до колкото знаем се вземали около 400 мл. Може ли кръводаряването да има негативно влияние върху сперматозоидите? Притесняваме се,защото ин витрото ще е този месец и да не прецакаме нещо.
*
« Отговор #586 -: Септември 17, 2010, 23:01:33 pm »
Момичета, кито ще започвате стимулация края на месеца къде ще нощувате?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #587 -: Септември 18, 2010, 10:54:03 am »
Момичета имам едно въпросче, моят мъж трябва да дари кръв в понеделник, до колкото знаем се вземали около 400 мл. Може ли кръводаряването да има негативно влияние върху сперматозоидите? Притесняваме се,защото ин витрото ще е този месец и да не прецакаме нещо.
Преди време питах Шефкетова мога ли да даря кръв при положение, че планираме скоро ин витро. Тя каза, че няма проблем стига да не е непосредствено преди процедура. Мисля, че за мъжете даряването на кръв не играе чак толкова роля. Те не са на никакви лекарства, не се очаква после да са бременни... Но аз на твое място бих се обадила на док да питам. Който и от 3-мата да ти вдигне ще ти даде отговор.
« Отговор #588 -: Септември 18, 2010, 15:50:36 pm »
Здравейте,момичета.
Вчера ми беше пункцията и си имам вече 8 Я ,и са оплодени.Ще видим как ще се развият.
Успех на всички,които ще стартират. :bighug:

Искам само да ви питам ,имала ли е някоя от вас гастрит и как се е справяла с този проблем. Утре,или вдругиден ще ми е трансфера ,и ще се консултирам и с лекарите,но .. все пак.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #589 -: Септември 18, 2010, 16:07:34 pm »
Дидомира, аз имах силни гастритни болки преди пункцията. Д-р Шефкетова ми изписа Квамател, но каза да не го пия след ЕТ, хич не било хубаво. Моя ЕТ беше на 3-ти ден от П, сутринта в деня на трансфера взех последното хапче. От пункцията до теста много внимавах какво ям, никакви дразнещи храни, направо си беше диета. Много ме беше страх да не се обадят пак болките, слава Богу не се случи.

Мисля, че е добре още сега да се обадиш на спешния и да питаш какво да правиш, след ЕТ ще е късно, а тия болки не се търпят. Успех! Чакаме да се похвалиш с положителен тест!
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 16:12:56 pm от mira_mimi »
« Отговор #590 -: Септември 18, 2010, 16:22:23 pm »
Дидомира, аз имах силни гастритни болки преди пункцията. Д-р Шефкетова ми изписа Квамател, но каза да не го пия след ЕТ, хич не било хубаво. Моя ЕТ беше на 3-ти ден от П, сутринта в деня на трансфера взех последното хапче. От пункцията до теста много внимавах какво ям, никакви дразнещи храни, направо си беше диета. Много ме беше страх да не се обадят пак болките, слава Богу не се случи.

Мисля, че е добре още сега да се обадиш на спешния и да питаш какво да правиш, след ЕТ ще е късно, а тия болки не се търпят. Успех! Чакаме да се похвалиш с положителен тест!
Ами аз затова питам тук ,защото след пункцията беше ад . Сложиха ми не знам колко инжекции, и не знам колко системи. Изповръщах си червата с извинение . После дойде лекарката и каза,че е гастрит. Не ми казаха какво да пия и след като се качих после за консултация,а хич не бях добре. Размина ми по -късно,но взимам талцид. Надявам се да ми мине от него като преди,и сестрите ми казаха че можело да се пие и след ЕТ,но пусто забравих да питам доки .
А ти ,моля те пиши ми какво ядеше  -на лични .

Благодаря ти много и се надявам ,че с теб всичко е ок.

И още нещо ,че много ме е шубе.
Вас така ли ви боли след пункция.Верно това ми е втори опит, но първият път имах само 4Я .Аз буквално не мога да си стоя на дупето от болки в яйчниците. Вие така ли бяхте и болеше ли ви при това положение на ЕТ?
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 16:28:45 pm от Дидомира »
« Отговор #591 -: Септември 18, 2010, 20:34:47 pm »
Мерси мацки за отговорите. Къди, душо , за теб по малко от минута, а за мен щеше да е катастрофа, благодаря ти, че те има!

Кажете, моля, и за парите, за това ПКК колко ми трябва и за хистерото колко...Че  знам 600лв , ама да няма изменение, че не ми се теглят много пари...широкопръсти сме м.... му :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

• 1376
« Отговор #592 -: Септември 18, 2010, 22:29:23 pm »
За парите,незнам колко е сега.
Но,май има разлика за диагности4на и оперативна :?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #593 -: Септември 19, 2010, 13:10:38 pm »
New Love, няма изменение оперативна хистероскопия 600 лв.
ПКК - 46лв.; За СПИН - 21 лв.; Общо - 667 лв.
На 10.09. ми беше хистерото. Часът ми беше за 8.30.
На регистратурата казваш, че имаш час за хистеро. Пращат те на 4 етаж там ти пишат картата със сумите и отиваш долу да ти вземат кръв.
Пращат те на 5 етаж при д-р Петрова вътрешни болести, преглежда те, отново долу и чакаш да дойде някоя от секретарките и отивате на 2 етаж.
От там те поемат много кадърни хора :D
Успех :D
*
« Отговор #594 -: Септември 19, 2010, 13:23:31 pm »
Момичета и на мен ми предстои оперативна хистероскопия, но преди това май ще направят диагностична. Някой знае ли ,колко струва тя? Тъкмо си мислех ,че ща направим ЗЕТ и се оказа ,че имам полип, не знам защо след като го видяха с ехографа искат да направят диагностична хистероскопия, но те си знаят най-добре.От всичкото притеснение даже забравих дали на 2-ри или 3-ти ден трябваше да отида да диагностичната, ако някой знае да каже ако не ще звъна да питам.
« Отговор #595 -: Септември 19, 2010, 14:21:21 pm »
Felindra - благодаря, толкова подробно ,че подскочих от кеф - цун!
Кажи само , моля те , на листчето ми пише 8.30-9ч , мислех да отида в клиниката в 7ч сутринта , за да има време да се подготвя с тия предварителности. Рано ли е , ти към колко отиде?
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #596 -: Септември 19, 2010, 14:43:38 pm »
zuzana, мисля че диагонстичната е 350 лв.
New Love, аз отидох в 8.00 ч. /нали съм изпълнителна/ :D
Не е нужно да ходиш по-рано, защото д-р Петрова закъсня, чак към 10.00 се качихме за операцията.
Спокойно всичко ти обясняват не може да сгрешиш нещо :D
« Отговор #597 -: Септември 19, 2010, 19:13:59 pm »
На регистратурата казваш, че имаш час за хистеро. Пращат те на 4 етаж там ти пишат картата със сумите и отиваш долу да ти вземат кръв.
Пращат те на 5 етаж при д-р Петрова вътрешни болести, преглежда те, отново долу и чакаш да дойде някоя от секретарките и отивате на 2 етаж.
И на мен ми предстои хистеро ...
С венозна упайка ли се прави ?Как те преглежда д-р Петрова , как минава прегледът ?Като отидеш на вторият етаж , това там където се правят пункциите ли е , или не ?Всъщност къде се случва самото хистеро?Много ли чака след като мина прегледите и докато те вкарат за хистерото или не ?Казват ли ти какво са направили като мине процедурата , виждаш ли се с лекарят извършил манипулацията ?
« Отговор #598 -: Септември 19, 2010, 19:15:08 pm »
И на мен ми предстои хистеро ...
С венозна упайка ли се прави ?Как те преглежда д-р Петрова , как минава прегледът ?Като отидеш на вторият етаж , това там където се правят пункциите ли е , или не ?Всъщност къде се случва самото хистеро?Много ли чака след като мина прегледите и докато те вкарат за хистерото или не ?Казват ли ти какво са направили като мине процедурата , виждаш ли се с лекарят извършил манипулацията ?
Сори ,че се дублирах , но нета нещо заби ...
« Отговор #599 -: Септември 19, 2010, 20:15:36 pm »
evita1717, да венозна е упойката, аз специално добре я понесох.
д-р Петрова ти мери кръвното, слуша гърдите и те пита разни неща за алергии и тем подобни.
На мен специално не ми остана много време, защото бях първа.
Въвеждат те в стая с легла, обличаш онези халати дето се стискат отзад :D
попълваш документи, на мен така и не ми остана време да го попълня, защото дойдоха с кардиограф и ми направиха набързо една.
После бързо в операционната и докато ми слагаха абоката, се оказа, че не съм се подписала, тъкмо ми бяха увили дясната ръка, айде наново развързвай че без подпис няма упойка. И докато се чудех дали да ме хваща шубето съм заспала.
Малко преди да ме изпишат дойде д-р Персенска и ми каза какво са правили.
Само че малко ми се спеше и бързах да си ходя, назначиха ми 2 промивки след 5 дена.
Тогава я разпитах подробно.
Успех на всички няма нищо страшно :D
И на мен днес като публикувам ми излиза съобщение, че има нов отговор а в същото време виждам, че отговора ми се е публикувал. Не знам какво става.
« Последна редакция: Септември 19, 2010, 20:18:13 pm от Felindra »