0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #560 -: Септември 16, 2010, 09:42:22 am »
Omorfula , блокажът се поставя на 20-я ден от цикъла. Започването на стимулацията започва 14-17 дни след поставянето на блокажа. През този период ще ти е дошла менструацията. Цикълът ти може да закъснее или подрани с 2-3 дни, може и да ти зацапва по-дълго, но това е нормално, ако ти се случи, да не се притесняваш.

При мен се наложи отлагане на стимулацията и за това почнах по-късно. Предполагам, че и при Тони е било така.
« Отговор #561 -: Септември 16, 2010, 09:50:00 am »
Благодаря много Мецани и успех  :wink:
« Отговор #562 -: Септември 16, 2010, 14:32:54 pm »
Момичета и аз не успявам да вляза във връзка със секретарките. ЗВъня на два номера и все ми се вкл. тел. секретар....ужас направо.
Вчера следобед ми се обадиха за подтвърждение на хистероскопията, т.к. все още не ми беше дошло се уговорихме с жената да звънна най-късно в понеделник, за да знаят какво ще се прави. Днес сутринта ми дойде и всичко се подрежда, обаче не мога да се свържа с тях за да спазя уговорката....А и час за среща с д-р Стаменов за коментар на хистерото исках да запиша....Какво да правя? Може ли някой който ще ходи утре или в понеделник да ми свърши тази работа?
Моля ви, пишете ми!

Къди
- мисля, че беше споделила, че живееш близичко и се наемаш да записваш часове, така ли беше, съгласна ли си , може ли да направиш това за мен. Пиши ми, моля те!

оффф...много съм отчаяна...разбирам , че за добро са я сложили тази централа ,но така стана още по-зле....да му се невиди
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #563 -: Септември 16, 2010, 15:02:05 pm »
New Love днес ще ходя, пиши ми бързо на лична имената си.
« Отговор #564 -: Септември 16, 2010, 20:05:54 pm »
И аз днес цял ден се опитвах да се свържа, но все се включваше секретаря, че всички линии са заети. Накрая отидох там и си записах час. Питах ги какво става и ми казаха, че днес ги обучавали за новата централа и още около седмица щяло да е трудно свързването по телефона. Така, че май трябва да се ходи на място.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #565 -: Септември 16, 2010, 23:34:11 pm »
Когато има определена дата за старт на процедура,записва ли се 4ас и ако неможе да се свърже по телефона  как се действа?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #566 -: Септември 17, 2010, 09:08:38 am »
Когато има определена дата за старт на процедура,записва ли се 4ас и ако неможе да се свърже по телефона  как се действа?
Записва се час, но ако цикъла те изненада и ти дойде в друг ден утиваш на място рано сутринта и право при секретарките. Там като им кажеш, че си за започване на стимулация те вмъкват между другите часове.
Vali :) а какво стана с TSH изследва ли го?
« Отговор #567 -: Септември 17, 2010, 09:10:20 am »
Vali :) , аз съм в същата ситуация.Д-р Персенска ми каза като ми дойде октомврийския цикъл на 2 рия ден да съм там.Попитах ако не мога да си запиша час,т.к. ще е от днес за утре док. ми каза идваш без час преди обяд.И така смятам да направя-първо ще звънна за час и ако ми откажат ще отида без час.Мисля че винаги така се процедира ,когато е определена дата на стартиране или док. е казал кога да се отиде а часове не дават.
Ако греша по-опитните момичета да ме поправят.
Има ли някой стартирал по къс протокол?Ако може да обменим инфо.
Успех на всички в процедура.
Писали сме едновременно с   Nadejda_za_dete .

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #568 -: Септември 17, 2010, 09:44:42 am »
.
Vali :) а какво стана с TSH изследва ли го?
ТСХ,мисля да го изследвам края на другата седмица  за да съм по близо до регулиране на есенната си доза .И след отва една контрола към Коледа и така :wink:
Ей ,помниш ме :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #569 -: Септември 17, 2010, 09:48:41 am »
Ей как да не те помня. Не мога да те забравя. Вие да не сте решили да правите сестричка на Жорко. Аз мисля октомври да е моя опит.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #570 -: Септември 17, 2010, 13:31:00 pm »
Момичета, на 21.09 имам час за преглед. Трябва ли да се обадя в понеделник да попитам за някакви промени или направо отивам във вторник за часа си?
Благодаря Ви предварително!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*
« Отговор #571 -: Септември 17, 2010, 13:50:10 pm »
Според мен не е необходимо, аз за моя час чаках 6 месеца! На датата на която беше отидох и си бях в списъка! Почаках около 1 час, но това няма значение! :D
« Отговор #572 -: Септември 17, 2010, 16:02:54 pm »
Попитах ако не мога да си запиша час,т.к. ще е от днес за утре док. ми каза идваш без час преди обяд.
Трябва да стартирам утре по къс протокол,но не мога да пристигна преди обяд /пътувам от далеч/...Надявам се да не е голям проблем. :(
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #573 -: Септември 17, 2010, 16:06:54 pm »
Попитах ако не мога да си запиша час,т.к. ще е от днес за утре док. ми каза идваш без час преди обяд.
Трябва да стартирам утре по къс протокол,но не мога да пристигна преди обяд /пътувам от далеч/...Надявам се да не е голям проблем. :(

Eй миличка браво на теб !Много се радвам !
Утре значи ще се видим  :D !Започвам да стискам палци вече !!!
Според мен се чуй с д-р Персенска , защото все си мисля , че ще ти пуснат някакви хормони , или греша  :ask: ...Дано се включат повече момичета , които са по - запознати !
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #574 -: Септември 17, 2010, 16:12:31 pm »
Еве :bighug:
Надявам се към 13.30h да сме там,дано не е фатално късно за изследвания.
Ще се видим непременно :)
« Отговор #575 -: Септември 17, 2010, 18:15:53 pm »
Момичета, на 21.09 имам час за преглед. Трябва ли да се обадя в понеделник да попитам за някакви промени или направо отивам във вторник за часа си?
Благодаря Ви предварително!
Ако има промяна секретарките ще ти се обадят предварително. Поне при мен така беше. Иначе си отиваш за датата и не би трябвало да има проблем. Успех!

[/url]
« Отговор #576 -: Септември 17, 2010, 19:08:50 pm »
juli4ka изпревари ме значи...Успех ти желая!!! :)
milokami и аз мисля, че не е необходимо да се обаждаш те ще ти звъннат ако има някаква промяна и на мен ми се е случвало веднъж да ми сменят часа за друг ден.
« Отговор #577 -: Септември 17, 2010, 19:56:10 pm »
Жуличка,аз в началото на октомври си чакам цикъла и ще стартирам ако всичко е наред по къс протокол.Като казвам ако всичко е наред имам предвид хормоните които се пускат.Д-р Персенска ми каза да съм там до 10:00 часа ако пътувам ,защото трябва да ме прегледа и да си пусна хормоните ,които са готови до около 2 часа и след това инжекции се слагат от 12-13часа и от 17-19 часа ако не се лъжа.Затова моят съвет е да тръгнеш колкото се може по-рано за да си в клиниката най-късно до 10:30часа.
Успех ти пожелавам и много те моля ако можеш да си видиш стойностите на хормоните ,пиши ми на лични да ми кажеш какви трябва да са ако разбереш от док. за стартиране на процедура по къс протокол.Много ми е важно да знам предварително.
Дано стигнеш навреме - откъде ще пътуваш ?
И най-важното не се притеснявай за нищо ,не бързай,не се стресирай излишно. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
С какво ще пътуваш- влак,автобус или кола?
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 20:03:07 pm от malkave6tiza »
« Отговор #578 -: Септември 17, 2010, 20:29:16 pm »
Proletina,благодаря ти..ще те чакам там :)
malkave6tiza,ще се постараем да стигнем до 10-11ч.поне.
Пътуваме с кола към 500 км. до София.
« Отговор #579 -: Септември 17, 2010, 20:30:28 pm »

По-добре побързай да стигнеш до 10ч.