0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #440 -: Септември 06, 2010, 14:10:18 pm »
Ох,момичета , какво щях да правя без вас .
Картинката ми се изясни вече напълно и разбрах. Нали ми е първи опит в тази клиника , ... та хич не ми е ясна системата .Аз днес и инжекциите мислех сама да си слагам, но като видях ...и реших да си ходя в клиниката. Коренно различно е от това ,което съм правила първият път и дано да е за хубаво.
За пореден път благодаря ви много и успешни процедури на всички . 
*
« Отговор #441 -: Септември 06, 2010, 14:11:59 pm »
Не се притеснявай - ще се ориентираш бързо! А кой с каквото може помага.
Късмет и дано това е успешния ти опит!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #442 -: Септември 06, 2010, 14:16:04 pm »
Не се притеснявай - ще се ориентираш бързо! А кой с каквото може помага.
Късмет и дано това е успешния ти опит!
:bighug:
« Отговор #443 -: Септември 06, 2010, 17:32:59 pm »
Дидомира, не се притеснявай. Моето първо(неуспешно)ИКСИ беше в Надежда. Всички от екипа са страхотни, ще ти обърнат внимание. Като не си наясно, просто ги питай. Аз съм възхитена от клинката и персонала, както и от отношението към мен. Напълно спокойна ще отида за втория опит. По принцип аз винаги ходех рано сутрин за изследванията на хормоните и мисля, че по-късно като отивах на преглед вече са били готови и док ги е виждала. Инжекциите с хормоните се правят или в периода от 13 до 14.30 или след 17. Мисля, че така беше. Аз в началото не знаех и закъснях на обяд. Много се уплаших, че нещо не съм сбъркала, но веднага ми обясниха и дойде сестра да ми сложи инжекцията. Смело напред и успех.
« Отговор #444 -: Септември 06, 2010, 17:58:43 pm »
Дидомира, не се притеснявай. Моето първо(неуспешно)ИКСИ беше в Надежда. Всички от екипа са страхотни, ще ти обърнат внимание. Като не си наясно, просто ги питай. Аз съм възхитена от клинката и персонала, както и от отношението към мен. Напълно спокойна ще отида за втория опит. По принцип аз винаги ходех рано сутрин за изследванията на хормоните и мисля, че по-късно като отивах на преглед вече са били готови и док ги е виждала. Инжекциите с хормоните се правят или в периода от 13 до 14.30 или след 17. Мисля, че така беше. Аз в началото не знаех и закъснях на обяд. Много се уплаших, че нещо не съм сбъркала, но веднага ми обясниха и дойде сестра да ми сложи инжекцията. Смело напред и успех.
Благодаря ти !
Пожелавам ти  най-искрено :bori_002:
« Отговор #445 -: Септември 06, 2010, 21:44:43 pm »
аз ходех вечер на инжекции след работа. Сутрин отивах давах кръв, после преглед, отивах на работа, а вечер прибирайки се минавах за инжекцията. Лично аз се чувствах като в играта Супер Марио   :D :lol:
« Отговор #446 -: Септември 06, 2010, 22:11:19 pm »
maya_the_bee , благодаря ти, значи не съм единствена, поуспокоих се!
« Отговор #447 -: Септември 06, 2010, 23:27:59 pm »
Момичета след хистероскопията за премахване на моима дават ли болничен и за колко време?

maya_the_bee
- хистерото ми е за премахване на миома и да, миналата година в края на септември ми направиха лапароскопска операция за премахвнане на киста и запушени тръби в Плевен, в онкогинекологията, при доц. Славчо Томов от екипа на проф. Григор Горчев. Стана за два дни, без болка, с 1 месец болничен.
Ходила съм и на преглед след това, никой не видя миома. Като ми дойде часа за първичен преглед през май и ми казаха, че имам миома направо се шашнах...
Имам чувството, че от стрес да не изкочи нещо сериозно, което да спъне ин-витрото, тялото на пук ми предлага всички възможни спънки... Дано това да е последно, че през ноември ми изтича заповедта..То може и да се увеличи, но и годините ми се навъртат , а така ми се иска да мога да си ползвам и 3 опции от фонда, ако има нужда...

Много, много съм изнервена, треперя цялата....едвам си държа устата затворена , че и от работа да не ме изгонят...тегля едни сериали, гледам серия след серия, сезон след сезон като на конвейр :) оф, оплаках се...  :oops:
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 23:29:38 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #448 -: Септември 07, 2010, 07:21:07 am »
Момичета, желая на всички Ви много УСПЕХ с откриването на есенния сезон. Както докторите са с нови сили така и Вие да бъдете позитивно настроени за постигане на желаната мечта!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #449 -: Септември 07, 2010, 09:17:12 am »
Аз също се присъединявам към пожеланията на milokami- повече вяра на всички ни, повече съзнателни положителни емоции и разбира се- успешни процедури!
 И нека препятствията по пътя ни не ни сриват, а да намираме в тях времето, в което да бъдем по- добри!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #450 -: Септември 07, 2010, 09:19:27 am »
И аз да ви плисна вода за късмет и да повлека крак.Леко и безпроблемно решаване на проблемите ви, момичета!
« Отговор #451 -: Септември 07, 2010, 10:57:52 am »
Дидомира имам един въпрос към теб. Като ти дойде цикъла ли се обади за час. Мен Стаменов ме иска на 2-ри ден.Аз знам горе-долу кога ще ми дойде, но не съм много сигурна.
« Отговор #452 -: Септември 07, 2010, 13:28:31 pm »
Дидомира имам един въпрос към теб. Като ти дойде цикъла ли се обади за час. Мен Стаменов ме иска на 2-ри ден.Аз знам горе-долу кога ще ми дойде, но не съм много сигурна.
Записах си час ,но по скоро налучквах ,защото колкото и да ми е редовен цикъла не съм екстрасенс. Както и стана .. дойде ми по рано. Д-р Персенска предварително ме увери ,че няма да има проблем и да отида без час .Така и направих след всичките ми вълнения ще работят ли на 6 септ ,или не. Отидох ,казах че трябва днес да почна стимулация и .. така. Направи и ти същото ,ако имаш изненади. Успех ,миличка!
« Отговор #453 -: Септември 07, 2010, 15:26:50 pm »
Момичета, дайте ми съвет.
Имам назначена хистероскопия в петък. Днес ми се обадиха да потвърдя, но секретарката ми каза, че трябва да се направи до 10 ден от МЦ иначе можело да ме върнат.
Само че на мен ми се пада 12 ден.
Аз съм на хормонозаместваща терапия и д-р Персенска ми каза като ми дойде МЦ да спирам лекарствата.
Вие как смятате дали ще ме върнат?
Не искам да притеснявам докторите днес нали им е първи работен ден.
« Отговор #454 -: Септември 07, 2010, 15:38:12 pm »
След хистероскопия за премахване на миома дават 30 дни болничен.

Felindra оперативна или диагностична? Не мисля, че ще те върнат, те телефонистките не са съвсем наясно. Отиди си спокойно,а ако се притесняваш, просто се обади на спешния телефон.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #455 -: Септември 07, 2010, 15:39:58 pm »
 :( Толкова ми е гадно. Тази седмица трябваше да започна първия си инвитро опит, а TSH ми е 4. процедурата се отлага. Толкова Надежда имах, а нещо се сринах.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #456 -: Септември 07, 2010, 15:41:55 pm »
Днес бях в клиниката, доста спокойно е, така че звънни на Персенска. Не се притеснявай! Тя ти знае случая, тези ограничения до 10 ден са условни.
« Отговор #457 -: Септември 07, 2010, 15:47:55 pm »
Благодаря много на всички, свързах се на спешния тел. както ме посъветва Мецани, казаха ми че няма да ме върнат да съм спокойна :D
Nadejda_za_dete , прави са докторите, този резултат не е никак хубав.
Горе главата, по-добре сега да те върнат отколкото да правиш опит с отрицателен резултат, което според мен е по-гадно и повече време ще ти отнеме.
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 15:49:38 pm от Felindra »
« Отговор #458 -: Септември 07, 2010, 17:09:06 pm »
Благодаря ти Felindra, естествено няма да предприемам нищо, но ме е яд, че в месеца в който трябва да ми е ниско TSH-то, то изведнъж се вдигна. То не се знае кога ще спадне. :(
*
« Отговор #459 -: Септември 07, 2010, 17:13:10 pm »
Надежда, ти пиеш ли нещо за ТСХ-то ?