Момичета след хистероскопията за премахване на моима дават ли болничен и за колко време?
maya_the_bee - хистерото ми е за премахване на миома и да, миналата година в края на септември ми направиха лапароскопска операция за премахвнане на киста и запушени тръби в Плевен, в онкогинекологията, при доц. Славчо Томов от екипа на проф. Григор Горчев. Стана за два дни, без болка, с 1 месец болничен.
Ходила съм и на преглед след това, никой не видя миома. Като ми дойде часа за първичен преглед през май и ми казаха, че имам миома направо се шашнах...
Имам чувството, че от стрес да не изкочи нещо сериозно, което да спъне ин-витрото, тялото на пук ми предлага всички възможни спънки... Дано това да е последно, че през ноември ми изтича заповедта..То може и да се увеличи, но и годините ми се навъртат , а така ми се иска да мога да си ползвам и 3 опции от фонда, ако има нужда...
Много, много съм изнервена, треперя цялата....едвам си държа устата затворена , че и от работа да не ме изгонят...тегля едни сериали, гледам серия след серия, сезон след сезон като на конвейр
оф, оплаках се...