0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #380 -: Август 26, 2010, 16:16:43 pm »
аsita, стискам палци  :) :) :)

относно подновяването на работа, аз бях подочула,че започват от -7.09. Дори имам записан час за този ден, но ако друг знае повече, моля да се включи   

*
« Отговор #381 -: Август 26, 2010, 17:36:53 pm »
Записване на часове започват на 7-ми. И аз чакам за преглед след отрицателен тест на 13.08. Като звънях на спешния, за да кажа за резултат, д-р Стаменов ми каза от 5-ти, но се е пообъркал, защото е неделя, а и на телефона за записване на часове също е оставено съобщение, че започват на 7-ми. Ще е голяма лудница... :)

« Отговор #382 -: Август 26, 2010, 20:20:28 pm »
ужас, изтръпвам голямо чакане се очертава!
*
« Отговор #383 -: Август 26, 2010, 21:53:12 pm »
Благодаря за бързите отговори, момичета, значи почваме да звъним на 7ми :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #384 -: Август 27, 2010, 07:39:49 am »
Здравейте,момичета имам един въпрос.От 17.07.2010 съм с блокаж Декапептил Депо,която ми е 3-та инжекция/поради ендометриоза/ и доктора ме вика в началото на септември за започване на стимулация,но той каза че тогава цикъла няма да ми е дошъл.Някой има ли представа,защо ме вика преди цикъл?Притеснявам се,защото лекувам уреаплазма с антибиотици и ме е страх да не съм хванала гъбички,а ще разбера другата седмица.Може ли доктора да ме вика за вземане на секрет преди стимулацията или е нещо друго?Благодаря предварително!

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #385 -: Август 27, 2010, 08:46:15 am »
Toni, и аз съм с блокаж с Декапептил депо, но от 10.07. На 13.08. беше втората инжекция. Това е след направена хистероскопия и установена аденомиоза. Втората инжекция дори се брои за начало на новия опит. Не мен ми дойде на 20.07. и от тогава няма повече. На 7.09. съм за кръв и преглед и ако са ОК хормоните стартираме. И на мен няма да ми е дошъл цикъла. Когато ми даваха втората инжекция, така ми обясниха, както и стана.

Дано съм ти била полезна с тази информация  :) и успех  :)

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #386 -: Август 27, 2010, 12:12:30 pm »
Момичета, разменям час за 27.09. срещу час за 07.09. - 08.09. , това предполагам е невъзможно  :D, но да питам все пак.

С д-р Персенска се разбрахме на 13-14 ден да отида за проследяване на овулацията за ПОРЕДНАТА ми промивка и след това биопсия, и това трябва да е към 7-8, и не знам как ще се преборя само за час.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #387 -: Август 27, 2010, 16:50:33 pm »
Здравейте момичета, правих МБ и се оказа, че имам микоплазма. Док ми изписа антибиотик- Азатрил. Четох в интернет, че при лечение на микоплазма с антибиотик се изписвал и препарат против гъбички. На мен не са ми изписали и се чудя дали е необходимо. Може би зависи от вида на антибиотика. Пил ли е някой Азатрил срещу микоплазма и лекарство против гъбички?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #388 -: Август 27, 2010, 21:54:07 pm »
Сигурно ти е правена антибиограма, споко. Ще я изтребете тая гад.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #389 -: Август 29, 2010, 11:36:24 am »
Здравейте момичета на 30 08 трябва да си бия Лукрин Депо мускулно
но не попитах точно къде трябва да сe бие.Ако има момичета който са си били ще съм ви благодарна да ми помогнете.
« Отговор #390 -: Август 29, 2010, 18:15:36 pm »
Здравейте момичета на 30 08 трябва да си бия Лукрин Депо мускулно
но не попитах точно къде трябва да сe бие.Ако има момичета който са си били ще съм ви благодарна да ми помогнете.

вярвам_80, лукрина се бие мускулно в дупето, но най-добре иди в някоя поликлиника или ако имаш познат лекар/сестра го помоли да ти го сложи.
*

вярвам_80

• *
  • 33
  • аз вярвам че скоро ще съм мама
« Отговор #391 -: Август 29, 2010, 23:20:38 pm »
Cherry* Много ти благодаря :bighug:
« Отговор #392 -: Август 30, 2010, 13:36:22 pm »
silvanchence, аз на твое място се бих паркирала на 07.09 директно в клиниката, и обясняваш, че имаш записан час за по-късна дата, но д-р Персенска ти е казала, че трябва да си на 14 ден.
Мисля, че с повече любезност и настоятелност от твоя страна, ще успееш. Има моменти в които просто трябва да си по-нахален.
Успех, ти желая.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #393 -: Август 30, 2010, 14:11:05 pm »
silvanchence, аз на твое място се бих паркирала на 07.09 директно в клиниката, и обясняваш, че имаш записан час за по-късна дата, но д-р Персенска ти е казала, че трябва да си на 14 ден.
Мисля, че с повече любезност и настоятелност от твоя страна, ще успееш. Има моменти в които просто трябва да си по-нахален.
Успех, ти желая.

osi_9 .

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #394 -: Август 30, 2010, 14:35:38 pm »
Момичета, разменям час за 27.09. срещу час за 07.09. - 08.09. , това предполагам е невъзможно  :D, но да питам все пак.

С д-р Персенска се разбрахме на 13-14 ден да отида за проследяване на овулацията за ПОРЕДНАТА ми промивка и след това биопсия, и това трябва да е към 7-8, и не знам как ще се преборя само за час.
Здравей!
Видях ,че искаш да си размениш час.Аз имам записан за 11 септември, но не съм сигурна дали ще гоползвам тъй като почвам стимулация на втори ден от МЦ и ми се струва ,че ще е по рано обаче.Може би ще ти е късно ,но все  пак ти пиша да знаеш. :)
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #395 -: Август 30, 2010, 15:22:15 pm »
Мерси, миличка, но 11. ми е доста късно, трябва да е за 7-8.

Успех на теб и  :bori_007: :bori_004: !
« Последна редакция: Август 30, 2010, 15:24:23 pm от silvanchence »

09.04.2009 г.
*
« Отговор #396 -: Август 30, 2010, 16:38:32 pm »
Здравей Дидомира, ако наистина няма да ползваш часа и има някаква възможност да ми го преотстъпиш, ще ти бъда много благодарна.

« Отговор #397 -: Август 30, 2010, 17:14:52 pm »
Здравей Дидомира, ако наистина няма да ползваш часа и има някаква възможност да ми го преотстъпиш, ще ти бъда много благодарна.
Здравей!
С удоволствие ще ти го преостъпя ,ако няма да го ползвам.По мои изчисления ще отида в клиниката на 9 или 10 септември. Всичко зависи от цикъла ми , и ако няма изненади часа ми за 11 септември отпада. Със сигурност ще мога да ти кажа,като ми дойде МЦ .
Ако искаш пиши ми скайпа си на лични ,за да държим връзка!
« Отговор #398 -: Август 30, 2010, 22:46:04 pm »

В Клиника "Малинов" не се разрешава размяната на часове! Ако имате такъв, а няма да го ползвате, практиката е да се обаждате и да го откажете. Знаете, че досиетата на записаните за преглед пациенти се приготвят от предния ден и се оставят в кабинета на лекаря, който ще Ви преглежда!
« Отговор #399 -: Август 30, 2010, 23:00:07 pm »
и аз мисля, че е нередно размяната на часове все пак има някакъв ред и хора, които се грижат за него.