Titi-71 - в края на септември 2009г правих лапаро при Томов за премахване на киста и тръби. Знам как работят с Горчев, не спирам да ги хваля. Там също е супер натоварено къкто и при Стаменов. Дори малко преди да ме смъкнат на робота в стаята ми настаниха пациентка на Стаменов, изпратена от него, поради натовареност те да и направят лапарото. Съжалявам, че нямах никакво време да се запозная с нея, само разбрах, че е от Перущица/Копривщица или някой от др. възрожденски градове, имала към 5 ин-витра неуспешни и другото , което си казахме за минутки не го помня....
Сега следвам каквото ми е казал Стаменов...много добре помня какво каза за кървенето, защото същите думи ги повтори и по-възрастната секретарка(която винаги ме кара да се чувствам като олигофрен
обещавам да и науча името и да спра да я изписвам така), когато ми записа часа минути след прегледа....
Честно да ви кажа изумявам колко единодушно споделяте съвсем друго нещо...обаче сигурно си зависи от вида на миомата, разположието и кой знае още какво...уффф...
КЪДИ - Никога не съм правила фоликолуметрия...не са ме карали...незнам кога овулирам... винаги , когато съм на преглед докторите са диктували на сестрите някакви данни за размера на фоликулите, но не съм се сещала да питам нищо по в-са , нито те са го повдигали...
То да ти кажа и Стаменов колко неща трябва да се сещам сама да го питам и карам...
Например каза да пия дуф., но не ми каза кога и по каква схема и аз 2 месеца съм го пила по схема, която ми е давал Бързашки в Плевен, за да ми идва цикъла до първичния преглед при Стаменов, а в нея има и + противозачатъчни.
Стаменов гледа, гледа документите от Плевен и рече предизвиквай мензиса както до сега...А като бях на последния преглед при него през юли и му поисках рецепта, че тази от Бързашки се опърпа бая и той изпраска нова схема , тази от 16-ти ден и каза без никакви противозачатъчни , че намалявали лигавицата.
Виждам го , че е преуморен, ама аз знам ли какво ми е важно и все да питам, да не съм доктор?
Все забравям да го питам и за тези фолиеви кис. и др. подобни, с които Емин ме беше заринал още на 1-вичн. преглед.
Не ме е пращал и на ендокринолог за проверка на Хашилотото, аз сама си пускам изсл. и си следя , доколкото разбирам с простата си глава...А имам и диабет 2 тип, Стаменов ми погледна изсл. на първичн. прегл. през- май, но и за това нищо не каза....
Ох, незнам... Отчайвам се много...Дебела съм над 120кг, не мога да седя гладна цялата се разтрепервам, пробвах диети, все нещо не ми е добре...имам Хашимото, хипофункция на щит. жлеза, диабет 2 тип - инсулинонезависим, който все по ярко се манифестира, усещам си...На 41г станах...2г от как ходя по клиники и не мога да долазя до 1-ви опит... Киста, запуш. тръби, сега пък и миома...На мъжо Кацаров сега през юли му установи генетична увреда на тестисите - по-малки са 2пъти от нормата, има и разширена вена....Сператозоидите му са... тука има, тука - нема...Чудя се въобще струва ли си да правим нещо...Много съм се отчаяла...много...И парите едвам събираме, и покрива на къщичката ни едвам се държи, за другото е ясно - беднотия до шия...
та тъй...