0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #280 -: Август 12, 2010, 12:21:15 pm »
Момичета здравейте, изчетох всички постове, но така и не разбрах обикновената лаборатория работи ли или не??? Моля ви ако някой знае да даде инфо?
« Отговор #281 -: Август 12, 2010, 14:44:24 pm »
Работи, до 16.00 часа. Днес бях там.
« Отговор #282 -: Август 13, 2010, 12:27:14 pm »
Момичета здравейте, изчетох всички постове, но така и не разбрах обикновената лаборатория работи ли или не??? Моля ви ако някой знае да даде инфо?

OfeliaF, стискам ти палци мила за едно голяямо чхг!  :crossfingers:
*
« Отговор #283 -: Август 14, 2010, 14:57:29 pm »
 :wink:
« Отговор #284 -: Август 14, 2010, 16:06:41 pm »
Здравейте момичета, при първия ми опит ИКСИ не съм ползвала болничен, защото не бях на трудов договор. През есента, надявам се, ще е вторият ни опит. Този път може би ще е наложи да ползвам болничен. Искам да попитам колко дена дава клиниката след ЕТ и какво пише на болничните-каква е причината за ползването? Предполагам, че си пише, че е от клиника за АРТ. За дните преди ЕТ болничните от GP-то ли ги вземахте(за тези, които не са от София и са имали нужда)? Хубаво лято на всички и успех на есен.
*
« Отговор #285 -: Август 14, 2010, 16:46:44 pm »
Болничния е до 30 календарни дни от датата на пункцията, по твой избор.
Диагнозата "Безплодие при жената, пункция на фоликули". Не пише арт клиника, а "СБАХЛ -Д-Р МАЛИНОВ"
Преди пункцията ползвах отпуск аз.
Дори и в София установих, че трудно се ходи на работа по време на стимулация.
*
« Отговор #286 -: Август 14, 2010, 20:04:02 pm »
 И аз така като pop4o - преди пункцията отпуск - а след това 30 дни болничен. Някои успяват да си уредят болничен и от GP-то за периода на стимулация, но той е не повече от 7 дни и то за някаква измислена диагноза в повечето случаи. Сложно е общо взето, но няма как!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #287 -: Август 15, 2010, 13:01:26 pm »
На мен GP-то ми даде направление за гинеколог и той ми даде болничен за 15 дни /стимулацията ми беше 10 дни, така че спокойно си ги ползвах/ Аз нямам право на платен  отпуск през учебно време и затова се наложи подобно решение.
« Отговор #288 -: Август 15, 2010, 22:09:40 pm »
Благодаря за отговорите. Беше важно да зная, за да го предвидя, защото и аз не мога да вземам отпуска като ElyG по всяко време. Успех на всички.
« Отговор #289 -: Август 15, 2010, 22:43:25 pm »
Аз по време на самата стимулация не съм взимала отпуска, излизах и се връщах когато ми свършат прегледите. Имам късмет с невероятен шеф и реших, че след толкова години борба не си заслужава никоя работа.

След ЕТ се дават по желание от 1 до 30 дни, като причината е пункция на фоликул.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #290 -: Август 17, 2010, 15:08:19 pm »
Здравейте момичета, за първи път се включвам във форума и не знам дали ще се справя. На 28 юли имах трансфер на 3 емриона (и трите много добри), но теста беше отрицателен. Останаха ни 2 замразени емриона. Някоя от вас може ли да ми каже от тук нататък какво следва и кога най-рано може да се предприеме следващ ембриотрансфер?

*
« Отговор #291 -: Август 17, 2010, 15:21:22 pm »
Здравей, mgstra! Трябва да си запишеш първо час за преглед и коментар и на него вече ще обсъдите с д-р Стаменов или д-р Персенска кога да се направи ЗЕТ. В месеца, в който се прави трансфера на замразените ембриончета, се проследява овулацията, изследват се Е2 и Прогестерон и трансферът се прави на този ден след овулацията, на който са трансферирани ембриончетата след пункция. Лекарствата след трансфера на сладоледчета са същите като при трансфер на свежи ембриони. Ето теми, които може да са ти полезни:
 http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=34986.0
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=41308.0
« Последна редакция: Август 17, 2010, 15:23:11 pm от me4kata »
« Отговор #292 -: Август 17, 2010, 15:27:39 pm »
Здравейте момичета.
Извинявам се предварително ако някъде сте писали,но не успях да изчета всички постове.
Интересува ме
1.има ли някой телефон на регистратурата
2.всеки ден ли работи лабораторията?

Утре ми е ден за тест след замразен трансфер и незнам къде да отида.
Най-голямо доверие имам на лабораторията в клиниката.По принцип мога и уринарен да направя,но предпочитам кръвен за по-сигурно.

Благодаря предварително на отзовалите се и още един път се извинявам ако вече някой е писал и повтарям въпроса.
*
« Отговор #293 -: Август 17, 2010, 16:11:44 pm »
Здравейте момичета.
Извинявам се предварително ако някъде сте писали,но не успях да изчета всички постове.
Интересува ме
1.има ли някой телефон на регистратурата
2.всеки ден ли работи лабораторията?

Утре ми е ден за тест след замразен трансфер и незнам къде да отида.
Най-голямо доверие имам на лабораторията в клиниката.По принцип мога и уринарен да направя,но предпочитам кръвен за по-сигурно.

Благодаря предварително на отзовалите се и още един път се извинявам ако вече някой е писал и повтарям въпроса.

Да, лабораторията работи всеки ден. Кръвния тест е готов след 2 часа

*
« Отговор #294 -: Август 17, 2010, 16:14:15 pm »
Здравей, mgstra! Трябва да си запишеш първо час за преглед и коментар и на него вече ще обсъдите с д-р Стаменов или д-р Персенска кога да се направи ЗЕТ. В месеца, в който се прави трансфера на замразените ембриончета, се проследява овулацията, изследват се Е2 и Прогестерон и трансферът се прави на този ден след овулацията, на който са трансферирани ембриончетата след пункция. Лекарствата след трансфера на сладоледчета са същите като при трансфер на свежи ембриони. Ето теми, които може да са ти полезни:
 http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=34986.0
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=41308.0
Благодаря за съдействието, сега остава да успея да си запиша час, което не е лесно.

*
« Отговор #295 -: Август 17, 2010, 16:19:57 pm »
mimi_8480 , телефонът на регистратурата е 9655740 .
« Отговор #296 -: Август 17, 2010, 16:31:47 pm »
Благодаря Ви момичета за бързия отговор.
Миличка,аз тоьи телефон го имам той е за записване на  часове.
На мен ми трябва телефона на регистратурата на първия етаж.
И все оак благодаря че се отзовахте толкова бързо
« Последна редакция: Август 17, 2010, 17:02:50 pm от mimi_8480 »
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #297 -: Август 17, 2010, 16:37:16 pm »
Ооо, стига сме се записвали за часове за 1-2 месеца напред за един разговор с доктора...Аз имам час за 08.09.2010 за 18 часа, за фоликулометрия (че ще правим биопсия), идвай с мен, ще влезеш преди мен да питаш и да насрочите дата за ЗЕТ...
*
« Отговор #298 -: Август 17, 2010, 16:47:50 pm »
Ооо, стига сме се записвали за часове за 1-2 месеца напред за един разговор с доктора...Аз имам час за 08.09.2010 за 18 часа, за фоликулометрия (че ще правим биопсия), идвай с мен, ще влезеш преди мен да питаш и да насрочите дата за ЗЕТ...
Ако не успея да се справя със секретарките, ще се възползвам от твоето предложение на 100 %.

*
« Отговор #299 -: Август 17, 2010, 17:03:17 pm »
Имайте милост към доктора.
По 100 човека има записани на ден за прегледи, отделно пункции, трансфери, операции.
Ако започнем да влизаме и по две на записан час вече трудно ще се справи с всички.