0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #140 -: Юли 21, 2010, 20:01:09 pm »
Момичета, след оперативна хистероскопия съм. В началото на август трябва да отида за контролен преглед. Но тук чета че от 01.08 всички в клиниката са в отпуск. Правилно ли съм разбрала? 
    И аз съм след хистероскопия сега в понеделник я правих,болеше ли те след това като при МЦ а за преглед ми казаха заради отпуската да си запиша 4ас за септеври доколкото разбрах ще запо4нат работа на 3.09.Успех
« Отговор #141 -: Юли 21, 2010, 21:45:13 pm »
Днес от клиниката са участвали в предаването на Марта Вачкова, някой гледал ли е...и ако знаете от къде може да се види запис, дайте линк, моля...търсих в сайта на бнт, но не са качвали от юни....
« Последна редакция: Юли 21, 2010, 22:30:14 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #142 -: Юли 22, 2010, 09:05:10 am »
Днес от клиниката са участвали в предаването на Марта Вачкова, някой гледал ли е...и ако знаете от къде може да се види запис, дайте линк, моля...търсих в сайта на бнт, но не са качвали от юни....
Предаването беше "Повторение" от преди месеци! :wink:
*
« Отговор #143 -: Юли 22, 2010, 10:56:04 am »
Извинявам се ако поста ми не е за тук но искам да се свържа с Гери от Бургас,през м.Юни заедно бяхме в клиниката за стимулация и процедури.Ако чете във форума моля да ми пише на лични.
Предварително БЛАГОДАРЯ!
*
« Отговор #144 -: Юли 22, 2010, 12:22:52 pm »
Момичета,моля ви да ми напишете телефоните,на които се обаждаш за да провериш резултатите от имунологичните изследвания и от колко до колко часа трябваше да се звъни,тъй като от клиниката ми записаха на лист,но съм го изгубила,а днес трябва да си проверя резултата.Благодаря ви!
« Отговор #145 -: Юли 22, 2010, 12:59:18 pm »
Когато аз пусках имонологични ми дадоха този телефон:02/9655757 и ми казаха да звъня след 16 часа.Не знам дали все още е същия,но пробвай.Аз съм звъняла на него началото на месец май.
« Отговор #146 -: Юли 22, 2010, 15:29:48 pm »
Когато аз пусках имонологични ми дадоха този телефон:02/9655757 и ми казаха да звъня след 16 часа.Не знам дали все още е същия,но пробвай.Аз съм звъняла на него началото на месец май.
Същият е Ники!
Вчера звънях за резултат и аз .Обаждането трябва да е м-у 16 и 17 ч..Аз имам още един номер 02 / 965 57 16
Успех !!!
« Отговор #147 -: Юли 22, 2010, 20:05:50 pm »
Здравейте!Имате ли представа за колко време стават имунологичните?
Ако някой има опит с Агапурин, моля да сподели. Изписан ми е 2 по 1 дневно.Д-р Стаменов ми го намали на 1,защото се чувствам зле,пада ми кръвното. Док настоява да го пия 45 дни и да направим контрола.Моите НК клетки са "скромните" 30%,има отклонения и в другите популации на НК. Аз не очаквам да мръднат и процент. Някой пил ли е Агапурин,колко време и какъв беше резултата?
Мисля,че само в "Малинов" се изписва Агапурин.
Благодаря!

*
« Отговор #148 -: Юли 22, 2010, 20:17:00 pm »
Някой пил ли е Агапурин,колко време и какъв беше резултата?
Аз пих, спаднаха нк клетките, но моите бяха малко над границите.
Пих по 1 таблетка дневно, но имах и някакви витамини също.
*
« Отговор #149 -: Юли 22, 2010, 20:56:50 pm »
И аз съм пила Агапурин - за 45 дни от 15% смъкнах НК клетките на 7%.
След още 45 дни обаче те отново бяха над границата - 13% - наложи се да направя вливане т.к. бях започнала стимулация.
Аз пиех по 1 т на ден преди лягане (т.к. и аз съм с ниско кръвно) + Омега 3 Форте
« Отговор #150 -: Юли 22, 2010, 21:46:06 pm »
искам да питам нещо. започнах да пия ДОСТИНЕКС(10 хапчета ) преди пункцията  и вече свършиха , званях на спешния и ми казаха да продължавам да ги пия . Докога сте ги пили  вие ?
« Отговор #151 -: Юли 22, 2010, 22:50:30 pm »
Аз пих Достинекс до деня на теста. Беше отрицателен и спрях всички лекарства, но ако е положителен ще се обадиш в клиниката и те ще ти кажат до кога да го пиеш. Успех с теста :bfp:
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #152 -: Юли 22, 2010, 23:22:34 pm »
Момичета,бихте ли ми казали колко струват имунологичните изследвания и трябва ли да се правят в определен ден от цикъла. Трябва ли да си запиша час.Ще ви бъда благодарна ,защото нямам много време тъй като имунолозите ще са до към средата на агувст, а аз септември ще почна инвитрото веднага след като клиниката почне работа.Много моляяя да ми кажете,че забравих да питам док ,както винаги правя. 
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #153 -: Юли 22, 2010, 23:33:12 pm »
Целият пакет струва 260 лв., не е нужно да се записва час, консултациите с имунолог не се заплащат. Ако не си правила генетични (според мен) не е лошо да ги направиш. На мен д-р Стаменов ми каза да ги пусна в чист ден.
*
« Отговор #154 -: Юли 22, 2010, 23:38:24 pm »
Дидомира,
Имунологичните изследвания са 260 лв и можеш да ги направиш по всяко време,както и във всеки един чист ден от цикъла. За да ги пуснеш не е необходимо да записваш час. Работното време на имунолозите е от 10.00ч - 18.00ч.
« Отговор #155 -: Юли 23, 2010, 00:11:26 am »
Дидомира,
Имунологичните изследвания са 260 лв и можеш да ги направиш по всяко време,както и във всеки един чист ден от цикъла. За да ги пуснеш не е необходимо да записваш час. Работното време на имунолозите е от 10.00ч - 18.00ч.
Благодаря много!
« Отговор #156 -: Юли 23, 2010, 09:16:46 am »
Целият пакет струва 260 лв., не е нужно да се записва час, консултациите с имунолог не се заплащат. Ако не си правила генетични (според мен) не е лошо да ги направиш. На мен д-р Стаменов ми каза да ги пусна в чист ден.

Защо генетичните да са в чист ден ?Едва ли нещо би повлияло на генетичният анализ ?...
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #157 -: Юли 23, 2010, 09:24:32 am »

Защо генетичните да са в чист ден ?Едва ли нещо би повлияло на генетичният анализ ?...
Грешно построено изречение. Имунологичните ми каза да са на чист ден.
« Отговор #158 -: Юли 23, 2010, 09:26:18 am »
pop4o,Liteto, благодаря ви,момичета!
Успешна процедура ви желая!Явно при моите изключително високи НК агапуринът няма да помогне кой знае колко,но щом трябва ще го пия.
Благодаря за мненията!

« Отговор #159 -: Юли 23, 2010, 09:34:39 am »

Грешно построено изречение. Имунологичните ми каза да са на чист ден.

:good_post: