0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #120 -: Юли 20, 2010, 09:38:46 am »
Момичета, искам да ви помоля като ходите до клиниката да попитате кога др.Стаменов ще е на работа след лятната ваканция.
От секретарките разбрах, че в клиниката започват работа на 8-ми септември. Така че на нас не ни остава друго освен и ние да излезем в лятна ваканция от бебеправенето. :wink:

А от 01.08. ли са във ваканция или по - късно излизат ?
« Отговор #121 -: Юли 20, 2010, 10:03:53 am »
evita1717, обикновено август месец (и то до към 5- ти) доизчистват започнатите стимулации, ако някоя се е позабавила в повечко и като цяло не записват часове за прегледи (ако това те интересува)
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #122 -: Юли 20, 2010, 10:29:49 am »
Аз пък имам следния проблем - още от 7-8ми ден на стимулацията започнах да се будя нощем със схванати прасци - страшно неприятно чувство! Отначало ми се случваше през ден, но след пункцията стана всекидневно, т.е. всеки-нощно. Понеже съм "голяма бяла птица" (т.е. патица) забравих да питам докторите има ли връзка това със стимулацията и с процедурата въобще. Утре мисля да си купя разтворим магнезии и да пия - мисля, че няма начин да навреди. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Liteto аз имах подобни крампи, отшумяха от самосебе си, ако искаш попитай някой от докторите дали можеш да пиеш нещо за това, мисля че по телевизията тече реклама на едно лекарство - виж дали е подходящо за бременни  :wink:

*
« Отговор #123 -: Юли 20, 2010, 10:59:57 am »
Благодаря, beauty
Аз не издържах и си купих вчера това - пише, че е подходящо за бременни.
Дано скоро да ме сполети и това!
*
« Отговор #124 -: Юли 20, 2010, 11:10:05 am »
Дано Лите, пожелавам ти го от сърце  :goodluck:

« Отговор #125 -: Юли 20, 2010, 12:51:28 pm »
Момичета ,сега се сетих да питам.
Днес ще ходя в клиниката за промивки след хистероскопията .Имам час ,но да питам -нали д-р Преснеска ще ги прави и трябва да си чакам както при нормален преглед?
« Отговор #126 -: Юли 20, 2010, 13:18:19 pm »
Дидомира, на всички ли се правят такива промивки след хистероскопия и колко време? Това за първи път го видях и искам да питам, за да мога да си планирам нещата за есента. Нали вече няма да сме отпуски, а аз пък се надявам да съм на работа.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #127 -: Юли 20, 2010, 13:28:08 pm »
.....пише, че е подходящо за бременни.
Дано скоро да ме сполети и това!

Ще те сполети -стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #128 -: Юли 20, 2010, 13:53:57 pm »
Дидомира, на всички ли се правят такива промивки след хистероскопия и колко време? Това за първи път го видях и искам да питам, за да мога да си планирам нещата за есента. Нали вече няма да сме отпуски, а аз пък се надявам да съм на работа.
Незная дали е на всички.
На мен д-р Персенска ми каза -"за всеки случай да  направим  промивки " и .. така!
« Отговор #129 -: Юли 20, 2010, 16:40:41 pm »
Момичета искам да ви питам колко пари струва хистероскопията в клиниката.Попитах на регистратурата,но отказаха да ми дадат отговор-не давали такава информация/не знам защо,но ми е странно това/.А също и трансфера на замразени ембриони.Моят втори опит завърши с неуспех и Док иска да правим хистероскопия преди ЗЕТ ,но пропуснах да попитам него за цените.Всичко ми е много трудно,както психически,така и финансово и за това искам да съм наясно-а страницата за цените им в сайта не била обновявана.Благодаря би предварително.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #130 -: Юли 20, 2010, 18:19:27 pm »
В клиниката диагностичната хистероскопия е 350 лева, а оперативната е 600 лева, отделно искат и ПКК 23 лева, направена до 7 дни ( май така беше ) преди операцията, но може и през ЗК да си пуснеш ПКК, признават я нея.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #131 -: Юли 20, 2010, 18:35:28 pm »
Silvanchence много благодаря!А знае ли някой колко излиза ЗЕТ?А относно хистероскопията как е реда?В смисал кога и колко по рано трябва да се запиша за нея?
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #132 -: Юли 20, 2010, 22:10:35 pm »
Момичета, искам да ви помоля като ходите до клиниката да попитате кога др.Стаменов ще е на работа след лятната ваканция.
От секретарките разбрах, че в клиниката започват работа на 8-ми септември. Така че на нас не ни остава друго освен и ние да излезем в лятна ваканция от бебеправенето. :wink:

А от 01.08. ли са във ваканция или по - късно излизат ?

Излизат от 01.08, така казаха.
*
« Отговор #133 -: Юли 20, 2010, 23:09:50 pm »
А относно хистероскопията как е реда?В смисал кога и колко по рано трябва да се запиша за нея?

Хистероскопията се прави на чист ден от цикъла (до 10-ти ден от цикъла).Изчисляваш кога се пада(7-10 ден) и се записваш за септември-октомври.Съветвам те да се обадиш в близките дни и да си запишеш час за хистерото,защото рискуваш в противен случай да няма часове.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #134 -: Юли 21, 2010, 10:29:47 am »
Момичета, след оперативна хистероскопия съм. В началото на август трябва да отида за контролен преглед. Но тук чета че от 01.08 всички в клиниката са в отпуск. Правилно ли съм разбрала? 

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #135 -: Юли 21, 2010, 11:45:59 am »
Filadelfia, този месец приключват с ин витро процедурите, но ако има спешни случаи или контролни прегледи, както при теб поне 1 от докторите е дежурен.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #136 -: Юли 21, 2010, 13:07:50 pm »
Mira-mimi, благодаря ти за отговора. Успокоих се!

« Отговор #137 -: Юли 21, 2010, 13:27:06 pm »
И аз се радвам на получената информация, както можеби знаете и аз много се тревожа за работното време на докторите след предстоящите ми пункция и трансфер (дай боже всичко да е наред), но понеже имам 2 спонтанни аборта много се страхувам как ще е като ги няма докторите.
« Отговор #138 -: Юли 21, 2010, 16:59:47 pm »
Офелия, има спешен телефон, на който по принцип можеш да звъниш. Най-малкото ще те насочат.
Поздрави!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #139 -: Юли 21, 2010, 19:51:25 pm »
А относно хистероскопията как е реда?В смисал кога и колко по рано трябва да се запиша за нея?

Хистероскопията се прави на чист ден от цикъла (до 10-ти ден от цикъла).Изчисляваш кога се пада(7-10 ден) и се записваш за септември-октомври.Съветвам те да се обадиш в близките дни и да си запишеш час за хистерото,защото рискуваш в противен случай да няма часове.
     Здравей,мина ми хистероскопията ,а да те питам освен 4е ми зацапва имам и болки все едно 4е ще ми идва МЦ и ходя 4есто по малка нужда да ли е нормално.Ина4е това със прегледа при док. по вътрешни болести е вярно на 5 етаж се ходи при нея.