0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #840 -: Октомври 06, 2010, 11:41:28 am »
Силванченце, нищо време не остана до 13ти !  :D
Много успех ти желая и прекрасен финал ! Дръж печено, че имаш да наваксваш  :bighug:
« Отговор #841 -: Октомври 06, 2010, 12:21:17 pm »
А някой знае ли до колко часа може да направим спермограма,часа ми е за 16ч,да изчакам ли да влезна първо при доктора и той да ми каже какво да правим или да си я направим предварително.
*
« Отговор #842 -: Октомври 06, 2010, 12:36:55 pm »
когато си по фонда блокажа заплаща ли се? и ако е да - колко?
« Отговор #843 -: Октомври 06, 2010, 12:51:08 pm »

Влиза в отпуснатата от Фонда сума за лекарства, т.е. не се заплаща от теб.
*
« Отговор #844 -: Октомври 06, 2010, 13:10:42 pm »

Влиза в отпуснатата от Фонда сума за лекарства, т.е. не се заплаща от теб.
МОже само се доплати. Аз например доплатих 31 лв за лукрин.
« Отговор #845 -: Октомври 06, 2010, 14:07:58 pm »
А някой знае ли до колко часа може да направим спермограма,часа ми е за 16ч,да изчакам ли да влезна първо при доктора и той да ми каже какво да правим или да си я направим предварително.
Първо направете спермограмата, защото те са до 16.00. часа.
Пък и ако са готови резултатите да ги обсъдите с Док на прегледа.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #846 -: Октомври 06, 2010, 16:08:33 pm »
Имам биг проблем и никакъв телефон не отговаря , мамка му...Това вече е прекалено!
Моля, кажете как да постъпя? Проблема е следният - бях на хистероскопия на 22-ри, дадоха ми болничен за дните до края на седмицата (общо 3). Нищо и никакво , дет се вика. В администрацията се разбрахме ,че не мога да пътувам да го взема и те ще ми го пуснат по куриер в понеделника 27.09. Днес сме вече 6.10. - болничен няма. В работата ми отправиха остро въпроса! Цял ден се мъча да се свържа на телефон, който диктува секретар, макар, че е за записване на часове...викам си ще ме упътят , да , ама не! Какво да правя? Какво да кажа на директора и счетоводителя, направо ставам смешна за 3 дни болничен...ами ако бяха 30, кво щях да ям.... Приемам съвети всякакви, нямам нерви значи, тъкмо се бях успокоила....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #847 -: Октомври 06, 2010, 16:28:07 pm »
Имам биг проблем и никакъв телефон не отговаря , мамка му...Това вече е прекалено!
Моля, кажете как да постъпя? Проблема е следният - бях на хистероскопия на 22-ри, дадоха ми болничен за дните до края на седмицата (общо 3). Нищо и никакво , дет се вика. В администрацията се разбрахме ,че не мога да пътувам да го взема и те ще ми го пуснат по куриер в понеделника 27.09. Днес сме вече 6.10. - болничен няма. В работата ми отправиха остро въпроса! Цял ден се мъча да се свържа на телефон, който диктува секретар, макар, че е за записване на часове...викам си ще ме упътят , да , ама не! Какво да правя? Какво да кажа на директора и счетоводителя, направо ставам смешна за 3 дни болничен...ами ако бяха 30, кво щях да ям.... Приемам съвети всякакви, нямам нерви значи, тъкмо се бях успокоила....

А дали си звъняла на телефона на регистратурата - може би от там ще могат също да ти кажат нещо (през април там ми бяха свалили болничния), а и да не е там, поне ще можеш с някой да се свържеш и най-малкото от регистратурата могат да питат при секретарките. Телефонът им е 965 57 11.
Другото, което се сещам е да ти сканират болничния и да ти го пратят по имейл-а, за да го представиш на работодателя, докато пристигне оригинала.
« Отговор #848 -: Октомври 06, 2010, 16:33:13 pm »
New Love звънни на 957-65-44 това е тел. на секретарките - уточнявам секретарките, не тези които запсват часове
« Отговор #849 -: Октомври 06, 2010, 17:04:24 pm »
тъй...да споделя - КЪДИ този телефон не е активен. Администрацията отговаря на 965 57 44 . Май си разменила местата и заради това ми отговаря автомат, че номера не е активен. Любезно момиче каза, че ще провери и ще ми се обади. Дано не се налага да губя цял ден, за да ходя до София и да си го взема лично....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #850 -: Октомври 06, 2010, 18:04:45 pm »
ups, грешката е моя сори.
« Отговор #851 -: Октомври 06, 2010, 19:07:16 pm »
ивката, и аз съм пациент на докторите в Тутракан. Спокойно можеш да правиш много изследвания и манипулации там. Дано не се налага. Аз даже началото на стимулациите започнах там.
*
« Отговор #852 -: Октомври 06, 2010, 20:10:58 pm »
Момичета току що се върнах от София след цветната снимка. Нямаше нужда да се притеснявам, не ме боля много.Прави ми я д-р Шефкетова, макар , че д-р Стаменов ми каза : "лично аз ще я правя цветната снимка". Както и да е ,  това , което ме озадачи е , че не можели да ми кажат резултата веднага, а трябвало да си запиша час за коментар.Качих се горе да си запиша час и познайте свободен час имаше чак за 20.10. - Още един месец си заминава и като гледам каква е лудница в клиниката май скоро няма да започна стимулация, а така ми искаше поне в октомври да се вместя.Ама нали хубавите работи ставали бавно!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #853 -: Октомври 06, 2010, 20:21:02 pm »
Ама че работа! Как така не са ти казали разултата?

Той е ясен веднага: тръбите са или проходими, или непроходими според това как преминава през тях контрастното вещество. Вижда се на рентгена в реално време.
« Отговор #854 -: Октомври 06, 2010, 20:28:37 pm »
Ама че работа! Как така не са ти казали разултата?

Той е ясен веднага: тръбите са или проходими, или непроходими според това как преминава през тях контрастното вещество. Вижда се на рентгена в реално време.

Не са й казали ,защото не е била настоятелна ... ,да не кажа нахална и да ме извините за думата.Приятелката ми в понеделник прави снимка. От Бургас е и сами се сещате ,че не може да пътува напред, назад , та .... в момента в който д-р Стаменов излезе и отиде да говори с него и той й обясни.Снимката й прави д-р Щефтекова.

*
« Отговор #855 -: Октомври 06, 2010, 20:32:06 pm »
Ами аз останах просто изумена, че не може да ми се каже резултата.Явно трябва наистина да стана по - нахална. Два пъти попитах за резултата и отговора беше категоричен: трябва да си запишете час за коментар. В моя случай - аз съм с клампирани тръби и ще се радвам, ако не са пропуснали.Сега ще полудея до 20 октомври без да си знам резултата. Много съм ядосана и разочарована. Ама нахална май няма да мога да стана тепърва на 33 години. Според мен не е редно така да се постъпва с пациентите.Какво ще им стане , ако ми кажат резултата.Аз пак щях да си запиша час за коментар.Спирам да пиша , че се вбесявам все повече и повече.
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 20:36:58 pm от paele »
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #856 -: Октомври 06, 2010, 20:33:59 pm »
paele, цигуларчето е права трябваше веднага да ти каже резултата. Даже я разпитах за резултата от биопсията и тя ми го каза, защото носеше целия файл.
Бях и аз срамежлива, но се научих да си спестявам едни 1000 км. :wink:
Бъди по-настоятелна, и на мен така ми казаха, само че аз имах уговорка с Персенска и веднага след снимката отидох и казах, че е минала снимката.
Даже имах невероятен късмет, тя излезе да пуши и се срещнаха с Шефкетова, в коридора ми разгледа снимката и си каза тежката дума.
Успех и дано е хубав резултата от снимката :D
*
« Отговор #857 -: Октомври 06, 2010, 20:43:40 pm »
Момичета благодаря за подкрепата и инфото. Ама , ако знаете за час как се борих , това не е истина вече.Стоях 20 мин . при секретарките, докато ме запишат за 20 октомври.Незнам, ако беше по телефона сигурно отиде чак ноември. Малко съм афектирана сега от всичко това, което ми се случи днес с тази цветна снимка. Дано поне резултата да е хубав. Пожелавам успех на всички!!!
« Отговор #858 -: Октомври 06, 2010, 20:48:58 pm »
Имали заповед да не записват часове, казаха ми да се обадя в понеделник, тогава щели да имат повече яснота за графиците.
« Отговор #859 -: Октомври 06, 2010, 21:02:39 pm »
Момичета благодаря за подкрепата и инфото. Ама , ако знаете за час как се борих , това не е истина вече.Стоях 20 мин . при секретарките, докато ме запишат за 20 октомври.Незнам, ако беше по телефона сигурно отиде чак ноември. Малко съм афектирана сега от всичко това, което ми се случи днес с тази цветна снимка. Дано поне резултата да е хубав. Пожелавам успех на всички!!!
Запаси се с търпение и успех .Дано ти е хубав резултата.
Аз едва почнах на 6-я месец стимулациите ,като през това време правих снимка и хистероскопия единствено...