Къди - уелком!
ивката - тъй, сега да приземим и теб
Значи - идваш от друга клиника, така ли? Вземаш заповед от фонда и се явяваш на първичен преглед, правилно ли те разбирам? Ако е така - много си далеч от ин витро опит, казвам го не за да те отчайвам, а защото аз вървя по този път и реално виждам как са нещата и за да не влизаш в самозаблуждения и да се извайкаш по някое време силно депресирана и отчаяна ...като мен наскоро. Докторите(Стаменов или Персенска) ще те насочат към процедури и изследвания, които сметнат за необходими и които(според мен) са един задължителен минимум за да си изяснят картинката. Аз го наричам "Пакет" и като такъв може да го срещнеш в постовете ми.Тук написах още нещо ,но го изтрих, защото прецених, че сумата ,която определям за изпълнение на пакета може да те стресне...та за пари ще говорим на по-късен етап.
Дишай спокойно, ела в Соф., вземи си заповедта, занеси я на Силвия Стефанова, мини си на първичен преглед и започни да изпълняваш инструкциите на лекарите. Въоръжи се с търпение, мнооого търпение. Почти е сигурно, че ще удължаваме срока на заповедите си, заради финансовите проблеми на Фонда. Четох, че обмислят удължаването да е до още 6м. Ще видим!
Аз се юрнах така ентусиазирана още през януари, пък я...кое време е вече и няма начало на опит...Дръж се! Успех!