0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #60 -: Юли 16, 2010, 09:37:01 am »
elis , трябва ти ПКК и рентгенова снимка мисля че на белия дроб. Но всичко това може да направиш сутринта преди да те приемат, бързо става.
Носи си някакви чехли и дамски превръзки, и тях дават там,но не са много удобни техните. Друго не ти трябва.
*
« Отговор #61 -: Юли 16, 2010, 09:42:10 am »
Много ти благодаря, а има ли някакво очистително за прием предишния ден, извинявам се че питам, но това ми е втора лапароскопия и май е доста по-различно от първия път- миналата ми беше в МД и там дават лист с всичко необходимо като изследвания и какво да се носи, но рентгенова снимка не искаха, а пък имаше други изследвания и затова се обърках.
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
*
« Отговор #62 -: Юли 16, 2010, 09:50:08 am »
Очистително има, явно са пропуснали да ти кажат.
На мен предписаха x-prep , пих го в 14 часа предния ден, след като го изпих ми казаха никаква храна, но много течности до към 22 часа.
« Отговор #63 -: Юли 16, 2010, 09:54:26 am »
elis и на мен ми дадоха x-prep предния ден и никакво ядене след 22 часа и трябваше да направя ПКК и биохимия както и рентгенова снимка на белия дроб и сърцето, правих ги предния ден в клиниката. Това е иначе си носех единствено чехли. Успех
« Отговор #64 -: Юли 16, 2010, 09:56:14 am »
elis, да задължително е очистителното, но трябва от клиниката да ти кажат какво точно. Обади се в клиниката на информацията и попитай. Трябва да ти обяснят точно кога да го пиеш, до кога можеш да ядеш. Аз сега не се сещам моето какво беше и точно как се приемаше - страх ме е да не те объркам, защото е много важно. Обади се задължително и питай. Хайде и успех!
« Отговор #65 -: Юли 16, 2010, 10:02:37 am »
Момичета ура моя цикъл тръгна най-накрая утре трябва да тичам в клиниката да започваме стимулацията. Как мислите кога е добре да отида като съм без час дали да не отида сутринта по-рано?
*
« Отговор #66 -: Юли 16, 2010, 10:06:51 am »
OfeliaF , а защо не звъннеш за час?
Така няма да се налага да чакаш да те вмъкнат.
« Отговор #67 -: Юли 16, 2010, 10:13:39 am »
И аз това се чудя ама май най-добре да мина от там още сега и без друо ми е на 5 мин. ???
*
« Отговор #68 -: Юли 16, 2010, 10:25:12 am »
Благодаря Ви, последно нахалство от моя страна-микробиология необходима ли е, защото ако трябва да  хуквам някъде да я пускам.
Стискам палци на всички, че много ни трябва късмет.
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
« Отговор #69 -: Юли 16, 2010, 10:26:53 am »
И аз това се чудя ама май най-добре да мина от там още сега и без друо ми е на 5 мин. ???
Мини, най-много да почакаш малко, но си мисля, че човекопотокът е намалял, защото вече отпуските наближават.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #70 -: Юли 16, 2010, 11:39:00 am »
Напротив, в момента е страшна лудница в клиниката, има доста жени в стимулация преди отпуската.
Офелия, направо отивай, защото има вероятност и да не успееш да се свържеш.Като им обясниш на секретерките,че започваш стимулация ,ще те вместят със сигурност.
*
« Отговор #71 -: Юли 16, 2010, 11:44:08 am »
 Elis аз правих лапароскопия април месец. И на мене ми бяха казали, че нищо не трябва, но се оказа подвеждаща информация и после ми се караха защо нищо не съм направила. Иди предварително 1-2 дни преди лапарото и си направи ПКК с биохимия и рентгенова снимка на сърце и бял дроб. Успех!
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 11:47:28 am от dadja »
« Отговор #72 -: Юли 16, 2010, 12:01:10 pm »
Момичета ходих до клиниката. Обяснявах на всички подред че съм говорила с д-р Персенска, че тя така ми е казала да направя и тн. Казаха че дори отписвали за стимулация със записани часове, но в крайна сметка ми извадиха досието казаха, че ще говорят с док. и ще ми звъннат. И айде пак чакане  :( оффф страшно ме тормози това чакане и неизвестност. 
« Отговор #73 -: Юли 16, 2010, 12:07:20 pm »
Момичета ходих до клиниката. Обяснявах на всички подред че съм говорила с д-р Персенска, че тя така ми е казала да направя и тн. Казаха че дори отписвали за стимулация със записани часове, но в крайна сметка ми извадиха досието казаха, че ще говорят с док. и ще ми звъннат. И айде пак чакане  :( оффф страшно ме тормози това чакане и неизвестност. 
Нима искаш да кажеш ,че са те отпратили ?
Хммм!
На мен д-р Персенска ми каза също да отида след втория ден от цикъла си,но септември. Записах час,но не съм сигурна дали ще е точно този както и се очаква. Тя ме увери,че като отида няма да ме върнат .И сега като чета поста ти и .. не съм сигурна дали ще е така .Дано всичко се нареди и ти се обадят обаче.  :)
« Отговор #74 -: Юли 16, 2010, 12:17:44 pm »
Дидомира отпратиха ме и всеки път страшно се нервирам със секретарките и тези лели дето записват часовете държат се сякаш им искам някаква лична услуга ужасно е ама какво да правя стискам зъби, но незнам до кога ще успявам. Все едно де дано звъннат с положителен отговор.
« Отговор #75 -: Юли 16, 2010, 12:18:07 pm »
Здравейте момичета, имам един въпрос относно имунологичните изследвания. След като излезат резултатите, ако има проблем кой лекар назначава лечението-гинеколога или имунолог от клиниката. Предполагам, че трябва да се говори с имунолог. Мислех си да пусна такива изследвания лятото и ако има проблем да се пристъпи към лечение. Но ако е необходимо да се срещна с имунолога няма смисъл да го правя сега, защото не мога нито да покажа изследванията на д-р Персенска, нито да се срещна с имунолог. И мисля д оставя за септември. Притеснявам се само да не е късно тогава, защото следващия ми опит ще е може би през ноември. Ох, дано поне това да е наред.
« Отговор #76 -: Юли 16, 2010, 13:08:01 pm »
maya_the_bee аз си правих такива имунологични изследвания преди месец пуснах ги от лаборатория в Шумен,резултатите си получих заедно с предписано лечение към тях.Срещнах се с гинеколога само за да ми даде рецептата за лекарствата.Тези лекарства ще трябва да ги пия до началото на ин витрото и ако отново са ми завишени стойностите ще ми правят вливания.Ти не си ли при д-р Бойчев?Предполагам че ако има проблем при теб той ще се свърже с имунолозите.Дано при теб стойностите да са добре.
*
« Отговор #77 -: Юли 16, 2010, 13:12:28 pm »
maya_the_bee от имунологията ще ти кажат кога ще са готови изследванията, ще ти дадат телефон за връзка за да се обадиш ако искаш за резултатите, имат и опция по e-mail да ги изпратят, ако им кажеш, че няма да си в София примерно. Коментарите за лечението се пишат от имунолозите най-отдолу под изследването - съответно и назначената терапия. Добре е да пуснеш изследванията непосредствено преди опита си, защото ще те накарат да ги повториш тогава така или иначе  :) Аз така се наложи поради 3 кратно отлагане на последното ми ин-витро да ги пускам няколко пъти, ама аз съм си виновна де  :)  Според мен е излишно сега лятото да ги правиш, те се променят непрекъснато. А резултатите стават за седмица - което е доста по-бързо от преди.
Д-р Персенска или Стаменов ще се съобразят с препоръките на имунолозите. Успех от мен  :)

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #78 -: Юли 16, 2010, 13:15:19 pm »
maya_the_bee, терапията се назначава от имунолог. Не е лошо да ги направиш сега, за да ти изпишат ако се налага хапчета (не че много помагат, но знае ли човек)Лошото е, че преди следващ опит ще трябва да пускаш контрола (ако първият път резултатите са били лоши само), защото изследването не трябва да е по-старо от 2 месеца назад.
« Отговор #79 -: Юли 16, 2010, 13:30:33 pm »
Здравейте и от мен.Някой може ли да ми каже в събота от колко до колко бият инжекции,защото трябва да отида утре за Декапептил депо.Благодаря предварително!

Огромно благодаря на доктор Стаменов!