0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #540 -: Септември 14, 2010, 00:03:31 am »
КЪДИ - душо не смея до Търново сама, че и с влака, знам ли , ако кръвното нещо...абе я да гледа как са гърча...че то отстрани много лесно се приказва, там, до гъзъ ми...да оцени всяка сълза дет проливам, да не ми повтаря, че влизам във филми и кво толкоз..

Vali :) - а такааа...ето, че имало и от моята порода, че и от един край :)
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #541 -: Септември 14, 2010, 10:16:32 am »
Здравейте,момичета!
Моите филми относно дали ми са добри имунологичните свършиха  : :) Изследванията ми са добри и не са наложи да ми преливат нищо, че така се бях сдухала.... ужас!
Имам само едно питане относно хормоните си.Разбирам само ,че Е2-то ми расте по време на стимулацията и вече е достигнало 1093,и казват че това е много добре.Колко обаче трябва да ми е LH и PROG?
*
« Отговор #542 -: Септември 14, 2010, 10:54:16 am »
Здравейте,момичета!
Разбирам само ,че Е2-то ми расте по време на стимулацията и вече е достигнало 1093,и казват че това е много добре.Колко обаче трябва да ми е LH и PROG?

На последните изследвания преди пункцията прогестеронът трябва да е до 1 - 1,2. За ЛХ (по спомен) май не трябва да е над 5, но не съм на 100% убедена за нивото на ЛХ преди пункцията. Е2 ти е супер.
Успех!
*
« Отговор #543 -: Септември 14, 2010, 11:05:08 am »
Мецани благодаря мила,малко ме успокои. Щом може другия месец да се направи ЗЕТ, ще се надявам всичко да мине добре и ще потрая още малко.
« Отговор #544 -: Септември 14, 2010, 11:25:56 am »
Момичета вече наистина съм бясна звъня от часове за да си сменя евентуално часа за хистероскопията отменях я до сега 2 пъти защото нямали никакви свободни часове това сигурно ще е 3 но за какво са тези телефони след като не ги вдигат нямам възможност да се вдигам от Русе всеки път когато трябва да се свържа с клиниката.Заповедта ми скоро ще изтече а аз още дори операцията не съм направила .Вече започвам да се отчайвам че  нищо няма да направим и парите от фонда ще си заминат ей така .Ох извинявайте ама наистина вече нерви нямам. :x
*
« Отговор #545 -: Септември 14, 2010, 11:37:32 am »
Ами да споделя ,че аз също от вчера се опитвам да се свържа с клиниката и да си запиша час за биопсия .......но безуспешо. Знам от опит , че е доста трудно , но тия секретари дето ми включват постоянно взеха и мен да изнервят. Трябва да запиша час за 20.09 - понеделник за биопсия....ако някой може да помага няма да откажа....
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #546 -: Септември 14, 2010, 15:48:39 pm »
Здравейте, момичета! Отдавна следя форума, но днес се престраших да се включа. Искам да попитам тези от вас, които са правили повече от един опит IVF по Фонда, каква е процедурата след първи неуспешен опит, за да кандидатстваме отново? Със съпруга ми направихме нашия първи опит в края на юли точно преди да излязат в отпуск докторите. За съжаление беше неуспешен. Не съм се обаждала до клиниката, за да ги уведомя. Не знам дали трябва? От два дни се опитвам да се свържа с някоя от секретарките, но безуспешно.
Също очаквам да ми се обади Силвия за сумата, която има да доплащаме /защото според мен има да доплащаме понеже стимулацията ми беше много дълга / и, до колкото разбрах от форума, трябва да подпишем и занесем във Фонда някакъв протокол  за изразходваните пари.
Ще съм благодарна на всяка от вас, която може да помогне!
Пожелавам успех на всички нас, които се борим да родим нов живот !!!
« Отговор #547 -: Септември 14, 2010, 16:01:25 pm »
Здравей, Restore!
Основното, което трябва да направиш е да говориш със Силивия. :D
Тя ще ти подготви новия формуляр за кандидатстване във Фонда.
От нея ще получиш и и документите, които трябва да подпишеш за първия опит.
Успех! :D
« Отговор #548 -: Септември 14, 2010, 19:40:26 pm »
Благодаря ти, alia_alia!
Бях се притеснила, че ако се искат нови изследвания и преглед, ще трябва доста да чакаме и да се забавим с подаването на молбата до Фонда - а нали и там има пак чакане...
Искам само да попитам има ли стационарен телефон, на който мога да намеря Силвия? Виждам, че през секретарките е невъзможно в момента.
« Отговор #549 -: Септември 14, 2010, 19:52:19 pm »
Здравейте момичета!
След цяла седмица неуспешно звънене и навъртане на сметка заради този секретар, вчера се свързах от раз, сутринта.
Трябваше да ме видят щото след неуспешното икси, втория ми цикъл се забави 65 дни. Два часа след като се сдобих с час обаче тръгна едно зацапване, което вече втори ден ту го има, ту го няма. Най-вероятно се опитва да ми дойде, обаче дали ще стане незнам. Първия цикъл след иксито започна с едноседмично зацапване, но тогава още не бях спряла лекарствата и го отдадох на това. Тогава след 1 седмица зацапване и 4 дни след като спрях лекарствата ми дойде.  До преди това такива зацапвания не съм имала. Но и цикъла ми си беше като по часовник през 26 дена. А сега не знам това цикъл ли ще е какво е. 66 дена до днес, какво става, от блокажа ли е, още ли съм блокирана , незнам.А и трябва да пусна на 3-5 ден АМХ и Инхибин В, незнам кога да го пускам.
*
« Отговор #550 -: Септември 14, 2010, 19:55:13 pm »
Restore,
Телефона на Силвия е:02/9655728
« Отговор #551 -: Септември 14, 2010, 19:59:39 pm »
Силви не ти идва толкова време от блокажа.Не се притеснявай ще тръгне,след това брой 3-5 ден.
*
« Отговор #552 -: Септември 14, 2010, 21:00:40 pm »
Силви, аз също съм с неуспешно ИКСИ, но първия път цикъла ми дойде на 2-рия ден след спиране на лекарствата, а на следващия месец ми закъсня само 2 дни, което ми се случва и при промяна на сезона - малко по-обилен, но нормален. Чела съм, че е имало и много други случаи като твоя, но въпреки това те съветвам да се свържеш с докторите и да решите какво да предприемете.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #553 -: Септември 14, 2010, 21:05:30 pm »
... За съжаление беше неуспешен. Не съм се обаждала до клиниката, за да ги уведомя. Не знам дали трябва?
Да, трябва да се обадиш на спешния телефон, че опита е неуспешен и след това да си запишеш час за разговор, за да решевате какво ще следва.

« Отговор #554 -: Септември 14, 2010, 22:00:18 pm »
Имам час за събота. Ще видим какво ще измислим. Корема ме боли като пред цикъл, дано се свършва вече.
*
« Отговор #555 -: Септември 15, 2010, 14:21:10 pm »
И аз да се цъкна в тази тема, от вчера официално съм пациентка на Д-р Стаменов! :D И съм щастлива вярвам, че това е моят Доктор и моята Клиника! Успех успех на всички и сбъднати мечти! :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004:
« Отговор #556 -: Септември 15, 2010, 17:18:49 pm »
SISA77, Благодаря за номера. Свързах се днес. :)

mgstra,Благодаря и на теб за информацията-свързах се с докторите на спешния номер и наистина ми казаха да запиша час. Направих го.

DariD, добре дошла във форума! Успех ти желая. Всички, които работят в клиниката са страхотни и се раздават много.

« Отговор #557 -: Септември 16, 2010, 07:51:25 am »
Здравейте и от мен!Доктора даде зелена светлина и от понеделник започвам с инжекциите,но имам много неизвестни:
1.Някой има ли като мен с блокаж от 17.07,без цикъл и да стартира?
2.Какви трябва да са стойностите на хормоните,за да се стартира?Питам,защото миналата седмица ми бяха ЛХ-0,32,Е2-23,ФСХ-7,8 и доктора каза че съм се отблокирала и няма смисъл да започваме.Вчера отново пуснах хормони и ФСХ-5,85,ЛХ-4,Е2-0,33 пиша по памет,дано не съм объркала нещо.
3.Как да разбера по кое време трябва да ходя за инжекции?
4.Кога се започва с фраксипарина,защото съм носител на тромбофилия?
Извинявам се за дългия пост и Ви благодаря предварително!Успех на всички!

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #558 -: Септември 16, 2010, 09:00:06 am »
Тони, не се притеснявай. Ето при мен как протекоха нещата:
1. Блокажът ми беше поставен на 6.02., стимулацията започна на 13.03.
2. Стартирането на стимулацията беше при следните стойности на хормоните:
ФСХ - 7.55 ; ЛХ - 1.62; Е2 - 29
3. Инжекциите се поставят на обяд ( между 12.00-14.00ч )и следобяд (17.00- 19.00ч). Трябва да прецениш кое време ти е по-удобно да идваш в клиниката за слагането на инжекциите. Аз ходех следобед, защото ми се струваше по-спокойно.
4. Фраксипарина обикновено го назначават от втория ден след пункцията.

Тони, каквото не ти е ясно - питай спокойно  :wink: Нали всички споделяме и обменяме опит.
Успех!
« Отговор #559 -: Септември 16, 2010, 09:28:45 am »
Здравейте момичета,
и аз от другата седмица ще ходя за блокаж. Доколкото чета тук трябва ли да чакам после да ми дойде за да се започне същинската стимулация или може да се започне докато още съм без цикъл?! Нещо се обърках.