0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #520 -: Септември 11, 2010, 11:57:02 am »
Ремонтът не е ли до 11 септември? Тази сутрин една приятелка е видяла, че вече се движат по маршрута си.
*
« Отговор #521 -: Септември 11, 2010, 12:02:34 pm »
Ремонтът не е ли до 11 септември? Тази сутрин една приятелка е видяла, че вече се движат по маршрута си.
:oops: :oops: :oops:
Понеже вчера със сигурност го минах това разстояние пеша :?
Разни младоци бяха поизкъсали всички висящи табелки, но щом днес вървят, значи всичко с този маршрут е наред. Сори момичета, исках да помогна, не да ви обърквам  :oops:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #522 -: Септември 11, 2010, 12:47:10 pm »
И аз да довнеса малко объркване в маршрутите-ако идвате с автобус, който спира на окръжна болница и/или Плиска-слизате там и от същата спирка хващате автобус 204, който директно ходи в клиниката.
« Отговор #523 -: Септември 11, 2010, 13:12:19 pm »
За пътуването и друг път съм писала - ние си пътуваме с автобус74 от централна гара до 12-та спирка -"Костенски водопад", пресичаме бул."Гоце Делчев " и от спирката насреща хващаме автобус 83-слизаме точно срещу клиниката на 3-тата спирка - ул."проф. ДVАтанасов". Клиниката е точно срещу спирката. Аз много пеша не обичам да ходя и така с една дневна карта за 4лв, която си купувам от спирката на гарата, си се разхождам с автобусите. Пътуването отнема около 20-30мин. през натоварено движение, без задръствания. 74-минава и покрай Фонда.

Става и с трамвай №7 от центр. гара и се слезе на 13-та спирка-"бул. Гоце Делчев". Минава се по подлеза(всяка продавачка ще ви ориентира на къде да вървите) за 5-10мин сте в клиниката.
Трамвая не минава покрай центъра по хигиена.
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 13:14:05 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #524 -: Септември 11, 2010, 15:42:21 pm »
Момичета,много съм разгневена!4 дни звъня на тези телефони и все без успех!Как е възможно подобно нещо!Трябва ли заради един час да пътуваме до София, да взимаме отпуска и да харчим пари за билети,просто защото не се вдигат някакви телефони!!!Имам заповед,която е към края си,трябва да стартирам в скоро време, а не мога да си запиша просто някакъв час!Не знам какво да правя и какво да кажа!Моля ви,кажете,някой пребори ли непреодолимото препядствие и какво предприемате вие?
Здравей.Аз ходя всеки ден ,така че не ми е проблем да ти запиша час .
Пиши ми на лични ,ако искаш !
Не им работела централата и затова се включва само секретар /това беше обяснението на секретарката, чийто телефон стоеше отворен :?/. Аз на 7 си направих 20 лв сметка от секретаря им, затова в Сряда отидох на място /излиза по-евтино с кола от Пловдив и губя един ден отпуск ноо.. след още 10 мин спор със секретарката за час /нали знаете, че никога няма часове/ и в понеделник 13-ти /съм на преглед.. та ако искате мога да запазя час на някоя - пишете ми на лични
« Отговор #525 -: Септември 13, 2010, 09:11:41 am »
Алелуйа!Днес, точно преди минути успях да запиша час от първо позвъняване.Може би вече всичко и всички са на линия.Още веднъж благодаря на всички,които се отзоваха да ми помогнат!Часът ми е на 21.09.,ако има нещо-пишете ми :)
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #526 -: Септември 13, 2010, 09:46:59 am »
Момичета, нали клиниката ще работи на 22.09, въпреки че е официален празник. Имам час, записан от лятото и се чудя.
*
« Отговор #527 -: Септември 13, 2010, 10:04:08 am »
ivette, на кой тел.номер успя да се свържеш, и аз звъня от една седмица, безуспешно, дано днес да се свържа.... :wink:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #528 -: Септември 13, 2010, 10:13:57 am »
Момичета, нали клиниката ще работи на 22.09, въпреки че е официален празник. Имам час, записан от лятото и се чудя.
Ще работят.
*
« Отговор #529 -: Септември 13, 2010, 11:21:15 am »
Ще работят, и аз ще ходя тогава там. Имам записан час.
*
« Отговор #530 -: Септември 13, 2010, 12:00:03 pm »
Мадлен, изключително много се радвам да те видя с бременна линийка  :D
Честито! Лека и безпроблеммна бременност!
*
« Отговор #531 -: Септември 13, 2010, 12:28:26 pm »
Благодаря много!Пожелавам на всички, които се борят за бебче скоро да си сложат такива. 
*
« Отговор #532 -: Септември 13, 2010, 16:52:16 pm »
И аз на 22.09.2010 г. имам час за 16,40.Също го записах през юли
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
« Отговор #533 -: Септември 13, 2010, 17:20:00 pm »
maya_the_bee - ей, споко бе жена, много се спичаш  :D Колко пъти писах, че хистероскопията ми  е на 22-ри.09. Изрично питах и по-възрастната секретарка ( дето винаги ме кара да се чувствам като олигофрен) ми каза , че за тях е работен ден и ще си работят на пълни обороти. Всички сме там!  Дишай дълбоко! :D
АЗ съм пълна, с къдрава кестенява коса на видима възраст 41г , на невидима - 18г  :lol: :lol: :lol:хахаххах :D Няма начин да ме объркаш... Сигур ще гледам страшно и ще строявам мъжо в пет редици...  :D
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 17:25:09 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #534 -: Септември 13, 2010, 20:59:57 pm »
New Love, след хистероскопията ще имаш ли сили да строяваш мъжа си? Ама нека ги строяваме, че всичко ние изнасяме в тези процедури. Да са живи и здрави и дано всички стигнем до успеха.
« Отговор #535 -: Септември 13, 2010, 21:20:09 pm »
И преди и след , важното е да вървим напред!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако няма рима, удари ма!

ще го строявам ами, той въобще не знае на кой свят е...има си неговите бръмбари в главата и въобщеее....не ми се говори. Ходи да прави ремонти по хората, кухни и прочие , а моята кухня 1месец седи разхвърляна, камината неремонтирана, дървата ненарязани...за други основни неща да се оплаквам ли. Като му натъртих, че трябва да е с мен в деня на хистерото ме глеееда като , че съм паднала от Марс....пфу...мноо съм набрала... Сега чакам да ми дойде, само да смее да не ми дойде...мензиса, де..и глей как ще се разправям със себе си...това тяло само ми пречи ...Жадна съм много , по всички правила трябва да ми дойде...За теч съм предвидила само 3 дни, максимум 4...само да е посмяло да ми тече повече...
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #536 -: Септември 13, 2010, 21:27:19 pm »
И преди и след , важното е да вървим напред!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако няма рима, удари ма!

ще го строявам ами, той въобще не знае на кой свят е...има си неговите бръмбари в главата и въобщеее....не ми се говори. Ходи да прави ремонти по хората, кухни и прочие , а моята кухня 1месец седи разхвърляна, камината неремонтирана, дървата ненарязани...за други основни неща да се оплаквам ли. Като му натъртих, че трябва да е с мен в деня на хистерото ме глеееда като , че съм паднала от Марс....пфу...мноо съм набрала... Сега чакам да ми дойде, само да смее да не ми дойде...мензиса, де..и глей как ще се разправям със себе си...това тяло само ми пречи ...Жадна съм много , по всички правила трябва да ми дойде...За теч съм предвидила само 3 дни, максимум 4...само да е посмяло да ми тече повече...

Ххахааа, поздрави за свежия пост! Колкото до мъжо остави го да си гледа ремонтите, аз на хистерото отидох сама и сама се прибрах, че дори и приятелки поканих ей така да пийнем кафенце и да побъбрим :D
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #537 -: Септември 13, 2010, 22:49:44 pm »
Аз след моето хистеро го свалих мъжо от колата до Министерски  съвет ,4е така се бе спекал да кара в София.
Взех си колицата и карах до В.Търново без проблем .
Не спирах и да мърморя  за нещо си  :wink:
Успех на вси4ки във вси4ко :lol:
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 22:51:49 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #538 -: Септември 13, 2010, 23:01:36 pm »
Момичета имате ли представа ,колко време след премахване на полип мога да направя ЗЕТ. Аз нали съм си кърък тъкмо този месец се готвя хормони , пиене на Естрофем и хоп полип   :(. Направо ще откача вече, март месец правихме ИКСИ и от тогава все нещо излиза и не можем да направим ЗТ. Те ще ме одобрят за втори опит докато го направим май.
*
« Отговор #539 -: Септември 13, 2010, 23:31:28 pm »
zuzana , можеш да направиш ЗЕТ веднага на следващият цикъл след хистероскопията  :wink: Не се ядосвай, по-добре е полипът да се премахне.
Успех!