0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #500 -: Септември 09, 2010, 23:25:48 pm »
pepssi след блокажа трябва да ти дойде.Мен ме викнаха на 15 ден след блокажа.
« Отговор #501 -: Септември 09, 2010, 23:37:52 pm »
Пепси, от клиниката ще ти кажат кога да отидеш. Първо трябва да ти дойде цикъла, след това да пуснеш Е2 и да е под 50 за да започнеш стимулация, при мен единия път 2 седмици след блокажа Е2 не беше паднало, изчакахме още 5 дена да падне и тогава започнахме. На последната стимулация ми казаха да отида на 23 ден след блокажа, понеже от клиниката отсъстваха, Е2 беше ок и започнахме стимулацията.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #502 -: Септември 10, 2010, 02:10:08 am »
Здравейте мили дами  :wink:
Пожелавам успешни процедури на всички и много летни бебета догодина :D
Мойта питанка е следната:
Ние се насочихме към IVF на ЕЦ. За нас това е първата по-сериозна стъпка към заветната цел,та се питах ако има момичета минали или минаващи по този път да споделим инфо.
Как се процедира в клиниката? Пункцията с пълна упойка ли е?
И не на последно място колко струва?
Малко дълго стана ,за което се извинявам.
Лека вечер на всички и още веднъж късмет  :wink:

Дианче, тази тема би дала отговори на въпросите ти. Успех!

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32560.0

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #503 -: Септември 10, 2010, 11:07:35 am »
Благодаря ви момичета.
Горе-долу ми се изясни :wink:
Хубав ден на всички!
« Отговор #504 -: Септември 10, 2010, 14:03:45 pm »
Момичета,много съм разгневена!4 дни звъня на тези телефони и все без успех!Как е възможно подобно нещо!Трябва ли заради един час да пътуваме до София, да взимаме отпуска и да харчим пари за билети,просто защото не се вдигат някакви телефони!!!Имам заповед,която е към края си,трябва да стартирам в скоро време, а не мога да си запиша просто някакъв час!Не знам какво да правя и какво да кажа!Моля ви,кажете,някой пребори ли непреодолимото препядствие и какво предприемате вие?
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #505 -: Септември 10, 2010, 14:52:46 pm »
Момичета,много съм разгневена!4 дни звъня на тези телефони и все без успех!Как е възможно подобно нещо!Трябва ли заради един час да пътуваме до София, да взимаме отпуска и да харчим пари за билети,просто защото не се вдигат някакви телефони!!!Имам заповед,която е към края си,трябва да стартирам в скоро време, а не мога да си запиша просто някакъв час!Не знам какво да правя и какво да кажа!Моля ви,кажете,някой пребори ли непреодолимото препядствие и какво предприемате вие?

Ходя лично, но живея на две преки от Клиниката. Ако не можеш да се свържеш мога да ти запиша час понеже утре ще ходя пак, пиши ми на лични.
« Отговор #506 -: Септември 10, 2010, 15:15:10 pm »
Здравей.Аз ходя всеки ден ,така че не ми е проблем да ти запиша час .
Пиши ми на лични ,ако искаш !
« Отговор #507 -: Септември 10, 2010, 15:33:22 pm »
Момичета, имам молба към вас - кажете ми с какви автобуси ili  тролеи от Автогарата се стига до клиниката на д-р Стаменов. Трябва ли на автогарата да си купя билет за всички линии за един ден или не се налага. Има ли промени в линиите поради ремонти и т.н. Ако пътят не е е дълъг с такси горе - долу каква е средната сума. И тази информация ми трябва скоро. Нека някой който е бил скоро или е в час да ме информира, ако иска на лични. Но информацията е полезна за всички нови от провинцията. Ако някоя софиянка чете нека ни направи този жест да ни спомене възможен трансортни линии от автогарата, много ше ни улесни !
Приятен уикенд !
« Отговор #508 -: Септември 10, 2010, 16:18:03 pm »
Момичета, имам молба към вас - кажете ми с какви автобуси ili  тролеи от Автогарата се стига до клиниката на д-р Стаменов. Трябва ли на автогарата да си купя билет за всички линии за един ден или не се налага. Има ли промени в линиите поради ремонти и т.н. Ако пътят не е е дълъг с такси горе - долу каква е средната сума. И тази информация ми трябва скоро. Нека някой който е бил скоро или е в час да ме информира, ако иска на лични. Но информацията е полезна за всички нови от провинцията. Ако някоя софиянка чете нека ни направи този жест да ни спомене възможен трансортни линии от автогарата, много ше ни улесни !
Приятен уикенд !

С тези ремонти из София доста сложно пък и аз съм с кола, но варианта за който се сещам е автобус 74 от гарата, слизаш на Центъра по хигиена и от същата спирка взимаш тролей №9 /в никакъв случай №2 или 8/ и слизаш на спирката на Дойран, пресичаш и тръгваш по бул. Гоце Делчев в посока бул. България. Провери улиците на www.bgmaps.com
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #509 -: Септември 10, 2010, 16:33:35 pm »
Става и с всеки транспорт от ЖП Гара  стигащ в близост до Шератон .После  е важно   да върви  трамвай 5 /спира на гърба на Съдебната палата/.Слиза се на спирка  Красно село  и 5 мин пеш и си в клиниката.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #510 -: Септември 10, 2010, 16:48:42 pm »
КЪДИ,Дидомира,благодаря ви ,момичета!Ще пробвам още малко и ще пиша на една от двете, за да не стане дублиране.благодаря предварително :thankyousign:
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
« Отговор #511 -: Септември 10, 2010, 19:05:01 pm »
Момичета , бихте ли ми казали колко ще платя за едно вливане. Днес се наложи да пусна още веднъж имунология на два показателя и сестрата ,която ми слага инжекциите ми каза,че ако се наложи ще ми се правят  . Та да знам поне колко ще платим и за тях .
*
« Отговор #512 -: Септември 10, 2010, 19:22:11 pm »
Дидомира, преди една година когато правих вливания на имуновенин платих 550 лв за 40 ампули. Цената на Киовиг не я знам, знам само че е по-скъп.
*
« Отговор #513 -: Септември 10, 2010, 19:39:15 pm »
Дидомира ако вливаш киовиг цената за 5 г. е 498лв.Аз съм вливала 10г./на 2 пъти по 5 г./ съответно 996лв и 50 лв. еднократно за двете вливания.Вливането го направих по време на стимулация .При положителен тест се прави контрола и се продължава с вливания ако се наложи.Успех
« Отговор #514 -: Септември 10, 2010, 19:52:54 pm »
Момичета , вие тотално ме шашнахте.Това са много пари!
Това ,което са ви вливали на вас за какво е било?
Само да обясня ,че на мен показателите ми са добри,освен два ,които са леко занижени. Обясниха ми  ,че единият за имплантиране, а другият доколкото запомних е ако се наложи след имплантиране .
Това същото за което ми пишете ли е ,че направо лошо ми стана.И вие успяхте ли след тия вливания?
Ако трябва ,моля ви да ми пишете на лични!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #515 -: Септември 10, 2010, 21:01:15 pm »
Не знам какво точно си изследвала, но ако имаш предписание за вливане няма да ти се размине. Моите НК клетки бяха само 2 % повече, но предвид поредните неуспешни ИКСИ не посмях да не изпълня предписанието на имунолозите. Цените са зверски, но се свиква с мисълта  :). Не знам дали се дължи на вливането само, но това ми е първия положителен тест от процедура.
« Отговор #516 -: Септември 10, 2010, 21:06:18 pm »
Не знам какво точно си изследвала, но ако имаш предписание за вливане няма да ти се размине. Моите НК клетки бяха само 2 % повече, но предвид поредните неуспешни ИКСИ не посмях да не изпълня предписанието на имунолозите. Цените са зверски, но се свиква с мисълта  :). Не знам дали се дължи на вливането само, но това ми е първия положителен тест от процедура.
а какво ти вливаха ,че не разбрах!
« Отговор #517 -: Септември 11, 2010, 07:38:32 am »
Момичета пак съм аз. Благодаря за информацията за транспортни линии.Разгледах и сайта на Градски транспорт, все промени заради ремонти. Някой ползвал ли е такси от Аатогара, гара до клиниката на д-р Стаменов ориентировъчно да каже колко минути и средна цена. Знам че в София заради задръствания и светофари се пътува доста, но все пак нещо приблизително. И някоя таксиметрова  фирма по-почтена ако правилно ме разбирате. Разбира се бих предпочела с автобус, трамвай но като крайна мярка може да се наложи за съжаление с такси.
Благодаря ви предварително 1
*
« Отговор #518 -: Септември 11, 2010, 08:51:52 am »
swetlina, от Централна автогара най-сигурно е да хванеш такси О`кей супертранс 973-21-21, спират на алеята точно пред централния вход на автогарата. Имат договор за обслужване и само те имат достъп до там. До клиниката ще ти струва около 7лв. в зависимост от задръстването. има и други малко по-евтини таксита, но и много ментета в района, така че с тази фирма е най-добре.
Относно гр.транспорт в момента вариантите са:
- от Автогарата с автобус 74 до Центъра по хигиена и от там тролеи 2 и 9 до кръстовището на ул.Дойран с бул.Гоце Делчев - 3-та спирка
- с авт.74 една спирка след ЦХ, на бул.България да хванеш трамвай №7 за 2 спирки до бул.Г.Делчев
- с авт.74 преди ЦХ на бул.Цар Борис III и после с трамвай 5 до пазара Красно село (бул.Г.Делчев) - 3-та спирка.
- от Автогарата с трамвай 6 до подлеза на НДК и над подлеза хващаш трамвай 7 до бул.Г.Делчев - 5-та спирка - този вариант ми се вижда най-лесен за ориентиране.
Принципно на трамвите по-малко им влияят задръстванията.
Успех!
*
« Отговор #519 -: Септември 11, 2010, 11:52:40 am »
swetlina, от Централна автогара най-сигурно е да хванеш такси О`кей супертранс 973-21-21, спират на алеята точно пред централния вход на автогарата. Имат договор за обслужване и само те имат достъп до там. До клиниката ще ти струва около 7лв. в зависимост от задръстването. има и други малко по-евтини таксита, но и много ментета в района, така че с тази фирма е най-добре.
Относно гр.транспорт в момента вариантите са:
- от Автогарата с автобус 74 до Центъра по хигиена и от там тролеи 2 и 9 до кръстовището на ул.Дойран с бул.Гоце Делчев - 3-та спирка
- с авт.74 една спирка след ЦХ, на бул.България да хванеш трамвай №7 за 2 спирки до бул.Г.Делчев
- с авт.74 преди ЦХ на бул.Цар Борис III и после с трамвай 5 до пазара Красно село (бул.Г.Делчев) - 3-та спирка.
- от Автогарата с трамвай 6 до подлеза на НДК и над подлеза хващаш трамвай 7 до бул.Г.Делчев - 5-та спирка - този вариант ми се вижда най-лесен за ориентиране.
Принципно на трамвите по-малко им влияят задръстванията.
Успех!

Мемче, ул. Дойран е разкопана и тролеите не вървят по нея. Въртят на ЦХ- Центъра по хигиена.   :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."