mole - и аз преполовявам 2-ра година само с изследвания, лапароскопии, сега и хистеро ме чака на 22.09.
Тия неща, които споделяш за мъжо си аз сама повлякох моя да ги правим и не съм сгрешила, само дето той от януари чак миналата седмица дойде при Кацаров. И минахме без час, не бой се , не се влиза толкоз трудно при него - никого не връщат.
Моя също се нуждае от операция , но споделих с Кацаров, че може би края на септември ще парвим ИКСИ и той продложи да пробваме така 1-вия опит, но за втория непременно да си оперира разширената веничка и да изпие един куп илачи. И на нас казаха в клиниката, че и в Плевен преди това...че така ще стане, ама аз хич нямам надежда....хич...
Светна ми ясно , че първия опит ще е на голям късмет, по - скоро да се види къде са пробойните и за втория ще се работи сериозно...така схващам нещата...само дето вече съм на 41г...ма това си е наш проблем, като сме нямали пари кой ни е виновен....сега как сме се стиснали и спестяваме едната заплата и 600лв ми звучат като 6 стотинки....ехе....хахаха...куче знае 2 и 200
В клиниката ми казват - вие сте нова пациентка ,спокойно, за къде бързате...всичко ще се нареди...Ми така ами...що изследвания има да плащаме, ще претръпнем, споко...