0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #200 -: Юли 28, 2010, 11:05:45 am »
момичета, може ли телефона на Силвия на лични?
*
« Отговор #201 -: Юли 28, 2010, 11:49:40 am »
Здравейте, имам нужда от вашата подкрепа!
Много ми е объркано след консултацията,която проведох след неуспешното ИКСИ.
Оказа се че сме имали проблеми във ембриончетата още преди да ми ги върнат/частични фрагментации/.Защо изобщо не са отказали трансфер незнам ?
Ходим в клиниката от 3 години , намеквала съм че спермограмата на мъжа ми не е идеална , а отговора беше че им трябват единични бройки в идеална форма.Сега се оказа че мъжа ми трябва да се косултира с андролог/ известен в София, за когото се записва само с час/, после евентуална терапия , за която пък си трябва време.
От моя страна ще се прави биопсия на мат. лигавица, досега винаги съм бикла о.к на лигавица?!?За мен отново хистероскопия за да се видят дали са добре изолирани двете тръби/ т.е да не би случайно да пропускат/!
Споделям с вас болката си защото за мен това беше първи опит да забременея.Жалкото че че нямаме на кого да рзчитаме за финансова подкрепа и благодарение на фонда стартираме едва сега.Мисля си обаче не трябваше ли да се направят всички необходими изследвания преди опита.Даже сега ще настоявам преди следващия да ми се вземе кръв за повече изследвания.Трудно ми е, но все още тая надежда в екипа на клиниката, а времето си върви..... 
« Отговор #202 -: Юли 28, 2010, 12:28:26 pm »
mole спокойно, в добри ръце си. При мен 1 опит 2008 беше успешен, уви до 25 г.с. После правихме още 2, и така и не видях заветните 2 черти. И се наложи да направих Хистеросскопия, биопсия, при мъжа ми имаше куп проблеми, но той реши да не се лекува. Та така си мина една година и половина до следвашия успех.
Бъди търпелива. По-добре е да загубите няколко месеца и всичко да е наред, от колктоо да правите, да не става и да се мъчите, ще изгубите повече пари и време.
Както каза една акушерка от Токуда, много трудно се става майка, но си ЗАСЛУЖАВА.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #203 -: Юли 28, 2010, 12:38:50 pm »
Здравейте, имам нужда от вашата подкрепа!
Много ми е объркано след консултацията,която проведох след неуспешното ИКСИ.
Оказа се че сме имали проблеми във ембриончетата още преди да ми ги върнат/частични фрагментации/.Защо изобщо не са отказали трансфер незнам ?
Ходим в клиниката от 3 години , намеквала съм че спермограмата на мъжа ми не е идеална , а отговора беше че им трябват единични бройки в идеална форма.Сега се оказа че мъжа ми трябва да се косултира с андролог/ известен в София, за когото се записва само с час/, после евентуална терапия , за която пък си трябва време.
От моя страна ще се прави биопсия на мат. лигавица, досега винаги съм бикла о.к на лигавица?!?За мен отново хистероскопия за да се видят дали са добре изолирани двете тръби/ т.е да не би случайно да пропускат/!
Споделям с вас болката си защото за мен това беше първи опит да забременея.Жалкото че че нямаме на кого да рзчитаме за финансова подкрепа и благодарение на фонда стартираме едва сега.Мисля си обаче не трябваше ли да се направят всички необходими изследвания преди опита.Даже сега ще настоявам преди следващия да ми се вземе кръв за повече изследвания.Трудно ми е, но все още тая надежда в екипа на клиниката, а времето си върви..... 
Разбирам те напълно и аз имам подобни проблеми. Искам да ти кажа, че с едно вземане на кръв не приключват изследванията. От май месец се лутам между биопсиии и промивки и всеки път си казвам, дано това е последно, но не...... не знам, колебая се дали да не откажа поредната биопсия и да стартирам.
« Отговор #204 -: Юли 28, 2010, 14:11:52 pm »
mole -  и аз преполовявам 2-ра година само с изследвания, лапароскопии, сега и хистеро ме чака на 22.09.
Тия неща, които споделяш за мъжо си  аз сама  повлякох моя да ги правим и не съм сгрешила, само дето той от януари чак миналата седмица дойде при Кацаров. И минахме без час, не бой се , не се влиза толкоз трудно при него - никого не връщат.
Моя също се нуждае от операция , но споделих с Кацаров, че може би края на септември ще парвим ИКСИ и той продложи да пробваме така 1-вия опит, но за втория непременно да си оперира разширената веничка и да изпие един куп илачи. И на нас казаха в клиниката, че и в Плевен преди това...че така ще стане, ама аз хич нямам надежда....хич...
Светна ми ясно , че първия опит ще е на голям късмет, по - скоро да се види къде са пробойните и за втория ще се работи сериозно...така схващам нещата...само дето вече съм на 41г...ма това си е наш проблем, като сме нямали пари кой ни е виновен....сега как сме се стиснали и спестяваме едната заплата и 600лв ми звучат като 6 стотинки....ехе....хахаха...куче знае 2 и 200
В клиниката ми казват - вие сте нова пациентка ,спокойно, за къде бързате...всичко ще се нареди...Ми така ами...що изследвания има да плащаме, ще претръпнем, споко... :)
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #205 -: Юли 28, 2010, 17:29:50 pm »
Моле, на нас още при първият преглед док. поиска да направим СДИ тест, който се оказа достатъчно лош :( Д-р Кацаров предписа Фертилайд, бърканица с мед и чай от бабини зъби на мъжа ми, а д-р Персенска ни препоръча поне 2м. лечение. Направихме контрола на теста след 1,5 мес. и се оказа, че има достатъчно подобрение за да започнем процедурата :D
Резултата вече го знаете! :D И днес е двоен - 472.2 :D
Успех!
« Отговор #206 -: Юли 28, 2010, 18:27:30 pm »
може ли спешния номер в клиниката
*
« Отговор #207 -: Юли 28, 2010, 18:46:42 pm »
cvety85, това е спешния - 0884 700 704
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #208 -: Юли 28, 2010, 18:55:49 pm »
Здравейте!

Можете ли да ми кажете биопсията в клиниката колко струва? Видях на сайта им, че ендометриалната биопсия е 50 лв., но някъде по постовете срещнах и числото 200 лв. Разликата е голяма, а искам да се ориентирам какви пари ще ми трябват като отида в понеделник.
*
« Отговор #209 -: Юли 28, 2010, 20:35:22 pm »
Можете ли да ми кажете биопсията в клиниката колко струва?

250 лв като към тази сума са включени и изследването на 2 хормона - Е2 и Прогестерон. Ето я и темата за биопсиите  :)

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0
*
« Отговор #210 -: Юли 28, 2010, 20:36:41 pm »
Благодаря на всички, които ми отговориха.Вече малко ми попритръпна.Днес научих много хубава новина .Една мацка , която познавах и нямаха деца 11 години е родила миналата седмица тризначета.Ин ВИТРО при Алкан Емин.Много се изкефих, толкова хубаво ми стана, даже си помечтах малко.Сутринта се бях натъжила , защото срещнах приятелка , с която бяхме в еднакво положение преди години и тя ходи лекува се и имат детенце на 3 годинкии се учуди много при какви лекари в София ходя а нямам още резултат. Сега ми е много хубаво, нека се раждат повече близначета и тризначета!Наистина трябва да съм по-упорита и да не се отказвам след първия неуспех.Благодаря ви че ви има, не само в хубавите моменти , но и в дни като днешния!
« Отговор #211 -: Юли 28, 2010, 21:09:01 pm »
Можете ли да ми кажете биопсията в клиниката колко струва?

250 лв като към тази сума са включени и изследването на 2 хормона - Е2 и Прогестерон. Ето я и темата за биопсиите  :)

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37238.0

При мен +2 инджекции = 300 лв.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #212 -: Юли 28, 2010, 22:43:51 pm »
Знаете ли на кой ден от цикъла се прави биопсия на мат. лигавица?
На регистратурата ми казаха че ще  струва около 300 лв ,мисля това е цената без ПКК.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #213 -: Юли 28, 2010, 23:21:46 pm »
5 дни след О, аз съм плащала по 250 лв.
*
« Отговор #214 -: Юли 28, 2010, 23:24:33 pm »
Момичета, има цяла тема специално за биопсиите, в предния ми пост съм дала линк към въпросната тема. Всичко, което ви интересува относно биопсиите е писано и обсъждано в нея в цели 28 страници. Прочетете я, може пък да ви е полезна.

mole, пкк не се изисква за биопсия.
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 23:26:19 pm от me4kata »
« Отговор #215 -: Юли 29, 2010, 09:31:52 am »
Благодаря на всички, които ми отговориха.Вече малко ми попритръпна.Днес научих много хубава новина .Една мацка , която познавах и нямаха деца 11 години е родила миналата седмица тризначета.Ин ВИТРО при Алкан Емин.Много се изкефих, толкова хубаво ми стана, даже си помечтах малко.Сутринта се бях натъжила , защото срещнах приятелка , с която бяхме в еднакво положение преди години и тя ходи лекува се и имат детенце на 3 годинкии се учуди много при какви лекари в София ходя а нямам още резултат. Сега ми е много хубаво, нека се раждат повече близначета и тризначета!Наистина трябва да съм по-упорита и да не се отказвам след първия неуспех.Благодаря ви че ви има, не само в хубавите моменти , но и в дни като днешния!
Много жени забременяват, докато ние правим опит след опит и изследване след изследване. Някои момичета успяват от първа инсеминация или ин витро. При други са необходими повече процедури. Не е лесно да се сравняват два случая.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #216 -: Юли 30, 2010, 20:39:12 pm »
Здравейте, момичета. Имам въпрос. След неуспешното  първо инвитро док иска да направим имунологични изследвания и биопсия на маточна лигавица. За изследванията горе-долу съм наясно, но не разбрах биопсията за какво е точно. А не разбрах и колко струват изследванията и колко биопсията. Може ли да ми кажете. Ако някой иска да ми помогне с отговор може да ми пише и на лични. Благодаря ви предварително. Хубав уикенд.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #217 -: Юли 30, 2010, 21:23:14 pm »
Имунологични - 260 лв.
Биопсия - 250 лв. - изследват се имлпантационните показатели на матката.
« Отговор #218 -: Август 02, 2010, 10:28:23 am »
Здравейте, преди време и аз като mole бях доста разстроена, само, че от резултатите от ЦС. И аз понякога се питам до кога така-лапароскопии, хистероскопии, биопсии, операции оа варикоцеле, и т.н. Сякаш нямат край и излизат нови и нови процедури. Когато ние започнахме всичко изглеждаше лесно рашимо, проблемите не бяха големи, а сега стигнахме до ИКСИ, хистероскопии, лапароскопии... Не зная, и аз се чудя понякога къде ще му излезе края. Сякаш колкото повече се мъчим да оправим нещата, толкова повече те се закучват.
mole, съчувставам ти и дано намерите верния път.
« Отговор #219 -: Август 02, 2010, 11:07:06 am »
Здравейте, преди време и аз като mole бях доста разстроена, само, че от резултатите от ЦС. И аз понякога се питам до кога така-лапароскопии, хистероскопии, биопсии, операции оа варикоцеле, и т.н. Сякаш нямат край и излизат нови и нови процедури. Когато ние започнахме всичко изглеждаше лесно рашимо, проблемите не бяха големи, а сега стигнахме до ИКСИ, хистероскопии, лапароскопии... Не зная, и аз се чудя понякога къде ще му излезе края. Сякаш колкото повече се мъчим да оправим нещата, толкова повече те се закучват.
mole, съчувставам ти и дано намерите верния път.
И при мен е така, ако това ви успокоява донякъде