0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #180 -: Юли 26, 2010, 14:22:28 pm »
Хихихи, Петенце, аз какво ти казах а, че на теб ще се падне честта да откриеш сезона на положителните тестове в темата  :lol:
Хахаха, пророчица стана ти! :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #181 -: Юли 26, 2010, 14:45:27 pm »
Честито, честито!  osi_9 osi_9 osi_9

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #182 -: Юли 26, 2010, 14:52:15 pm »
Петенце, честито и от мен ! Дай Боже и на нас такива добри новини наесен !!!
Щастливо и леко бременеене !!!
« Отговор #183 -: Юли 26, 2010, 15:46:51 pm »
Браво Петя Честито и от мен!!!! Желая ти много спокойна и лека бременност! Дано наистина повлечеш крак та всички тук да се поусмихнем! :wink: Успех на всички момичета в процедури, а и на тези на които предстоят!
*
« Отговор #184 -: Юли 26, 2010, 16:40:13 pm »
Пете, много се радам за положителния резултат! Всичко да върви все така добре и занапред! :D
« Отговор #185 -: Юли 26, 2010, 21:53:44 pm »
Браво!!! Успех до края! И ние да се наредим на тази опашка наесен. От фонда вече се обаждат за новите заповеди. Дано колелото започне отново да се върти.
« Отговор #186 -: Юли 26, 2010, 22:59:58 pm »
Радвам се за теб Пете.Пожелавам ти лека бременност.И нека всички ние на есен да те последвеме в твоята радост

« Отговор #187 -: Юли 26, 2010, 23:49:21 pm »
Пациентка съм на клиниката от 2007г., не съм ходила при никакви други специалисти, всичките ми изследвания и опити съм правила тук. Запозната съм с процедурите по записване на часове, документи за Фонда, графици, процедури и т.н.............ноо напоследък в душата ми все повече и повече се появява нотка на съмнение и огорчение.
Имам чувството, че действаме по някакъв конвейр, освен това всеки път се налага да припомням до къде сме стигнали и какво точно сме говорили........и всеки път нещо ново се появява! Часовникът цъка безмилостно, а ние се моткаме!
Бих се радвала, ако прогоните тази мисъл от главата ми. :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #188 -: Юли 27, 2010, 00:21:53 am »
Еми, прегръщам те! Тъга и болка има в думите ти..., преглътни умората и това че повтаряш всеки път, преглътни и тъгата, зареждай батериите и дерзай! Продължавай да се бориш за тоята рожба, пътя е дълъг..., но после е рай! Струва си всяка сълза! С теб съм! :grouphug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #189 -: Юли 27, 2010, 08:40:19 am »
Еми, сигурна съм, че много от пациентките на клиниката ще те разберат напълно. Лично аз изкарах по-малко от година между първото ми посещение и успешния опит като пациентка на клиниката, но (може би заради дългите години опити преди това) също се притеснявах от това, че времето минава, а ние сякаш не напредваме.

Честно казано, никога не съм очаквала моето досие и моята история да се знаят наизуст и винаги (при всички лекари, при които съм ходила) съм започвала разговора с това до къде сме стигнали и какво сме говорили по въпроса предния път. Но може би това е въпрос на лични очаквания.

Съветът ми е да споделиш притесненията си с лекуващият те лекар. Надали ще ти откажат обяснение - може да стигнете до някакво решение и да направите следващата стъпка по-скоро, отколкото очакваш.

Поздрави и успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #190 -: Юли 27, 2010, 09:24:13 am »
Mоже ли някой да ми изпрати телефона на д-р Шевкетова?
« Отговор #191 -: Юли 27, 2010, 10:50:36 am »
Здравейте, момичета! :)
Предстои ми пунция на яйчникова киста на 29.07. В деня преди  това приемат ли се слабителни средства (X-Prep например), или само при лапаротомии и лапароскопии?
Благодаря ви!
« Отговор #192 -: Юли 27, 2010, 11:00:54 am »
Filiflionkata нищо не трябва да приемаш. Даже е хубаво от предния ден след 22ч да не се яде и пие вода, ама аз пих. Отиваш гладна и жадна, пускаш ПКК и това е. И после сядаш и чакаш.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #193 -: Юли 27, 2010, 11:11:29 am »
Filiflionkata нищо не трябва да приемаш. Даже е хубаво от предния ден след 22ч да не се яде и пие вода, ама аз пих. Отиваш гладна и жадна, пускаш ПКК и това е. И после сядаш и чакаш.

Благодря много!
Усмихнат ден! :)
« Отговор #194 -: Юли 27, 2010, 15:20:11 pm »
Еми, в клиниката има толкова много пациентки. Сигурно си видяла, че само до обяд при д-р Персенска минаваха около 40 номера. А после идват и следобедните прегледи. Как би могла да помни всички! Аз не съм ходила по много клиники, но бях изумена от отношението, което поличих там. Чувствам се в добри ръце и им имам доверие. А това е много важно за успеха. За часовника те разбирам и моят тиктака. Но освен да мисля положително, не виждам какво друго да правя. То не може и опит след опит да се прави. Трябва и почивка. Дано намериш сили. Зная колко е трудно, защото и аз го преживявам всеки ден.
« Отговор #195 -: Юли 27, 2010, 16:40:31 pm »
Може ли някой да ми даде телефона на д-р Шевкетова?
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #196 -: Юли 27, 2010, 17:26:38 pm »
Момичета, знае ли се вече до кога през август ще работи клиниката.

Ако си пусна утре микробиология, ще успеят ли да направят преди да излязат в отпуска.

Има ли още жени в стимулация, да се ориентирам?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #197 -: Юли 27, 2010, 19:20:00 pm »
Еми, в клиниката има толкова много пациентки. Сигурно си видяла, че само до обяд при д-р Персенска минаваха около 40 номера. А после идват и следобедните прегледи. Как би могла да помни всички! Аз не съм ходила по много клиники, но бях изумена от отношението, което поличих там. Чувствам се в добри ръце и им имам доверие. А това е много важно за успеха. За часовника те разбирам и моят тиктака. Но освен да мисля положително, не виждам какво друго да правя. То не може и опит след опит да се прави. Трябва и почивка. Дано намериш сили. Зная колко е трудно, защото и аз го преживявам всеки ден.
Знам, знам все пак ми се искаше да се оплача! Нямам друга алтернатива и разбирам, че явно това е най-доброто. Въоръжена съм с търпение повярвай все пак не съм там от вчера
« Отговор #198 -: Юли 27, 2010, 21:56:23 pm »
Еми, наистина всички имаме нужда някъде да изпуснем парата. Това се оказа една много трудна битка и дано всички накрая успеем. В хубавите си дни мисля, че така ще стане. Все ще се намери начин, но чакането е много. Добро настроение на всички.
« Отговор #199 -: Юли 28, 2010, 09:47:32 am »
Момичета, знае ли се вече до кога през август ще работи клиниката.

Ако си пусна утре микробиология, ще успеят ли да направят преди да излязат в отпуска.

Има ли още жени в стимулация, да се ориентирам?
Ще работят до 3-ти включително. След това чак на 05.09.
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си