За генетичните съм мислила, но нали и за тях изписват същите неща - вливания, фолиева киселина и т.н. Та значи ако там е проблемът, би трябвало да сме го блокирали
И хепарини. При генетични фактори изписват хепарин, задължително!
Аля, интересно, на мен за хомозиготна мутация МТХФР ми предписаха само аспирин и фолиева, а и из интернет, дето четох, това е само, + евентуално В6 и В12?
За активното имунизиране и аз не съм много в час, ще помоля една мацка да разкаже по-подробно, като има възможност, но се прави първо едно изследване HLA типизиране. Ако не знам си коя ДНК структура била много подобна при двамата партньори, жената не можела да разпознае ембриона като чужд (а това било необходимо, за да произведе нещо си, което пък да го предпазва от НК клетките например) и затова се извличали някакви лимфоцити от мъжа, които се инжектират на жената подкожно. Чела съм тук там за този метод, ама не съм запомнила като хората.
Копринкова, при генетични фактори за тромбофилия (какъвто има и при мен) било противопоказно противозачатъчни, стимулации и т.н. - може да имаш някой такъв фактор, щом си получила такова усложнение?