Май отдавна не съм писала, а се оказва, че има какво.
Не знам дали само това може да е причината, но при последната инсеминация се оказа, че имам полип
. Това в началото на юни. За мен беше голям шок и въпреки, че напарвихме инсето (полипа се установи в деня, когато слагах прегнила), не се надявах на нищо. А и аз още от самото начало си имах лошо предчувствие за това инсе
Е, оказа се, че имало защо. А и то беше един кошмар - фоликулите не искаха да се пукат (а до сега се пукаха и без прегнила), повторихме и потретихме (най-сетне при пукащ се фоликул).
След неуспеха с инсето правих оперативна хистероскопия. Въпреки голямото ми треперане всичко мина добре, за което благодаря на екипа в клиника "Малинов" и на доктор Стаменов специално. Излезе и резултата от хистологията - нищо страшно (не че това особено ме притесняваше, някак си знаех, че не е, а ако беше, вече бях решила - не мога да понеса следващото лечение и ще оставя нещата на съдбата
). Е, оказа се, че продължавам напред, пък каквото ще да става.
Но първо искам да си починем и двамата с милото, че сме много изнервени и изморени. Пък наесен с песен както се казва. Ами това е за сега.