Благодаря за мненията на всички момичета. И моля ви, не се карайте заради мене. Всички сте прави. А аз си мисля, че всеки си има и определено от съдбата, което за съжаление не може да избегнем.
Джам, не ти се сърдя. Но това, че при теб се е получило, защото веднага си започнала с АРТ-то съвсем не значи, че нямаше да се получи и по естествен начин. Сигурно така е трябвало да стане при теб.
Ле, и аз имам поне две познати на моята възраст, че и малко повече, които забременяха от раз и родиха без абсолютно никакви проблеми. Но явно всеки случй е различен и не можем да се сравняваме с другите.
Колкото до побутването - ами сигурно имам нужда, но пък понякога именно това ме затормозява повече от всико друго. Искам, както пише и Ле, да правя секс за удоволствие, а напоследък се е превърнал повече в задължение, искам да си отпусна душата, а не мога, искам да не мисля за проблемите си, а от мислене за тях съм си зарязала и работата и се чудя до кога ли мога да продължавам така... Нали казват, че имало и психологически фактор в цялата тази работа. Аз мисля, че той хич не е за пренебрегване.