Маги, много съжалявам за случката с бавачката... Мен дори ме е страх да търся бавачка, а в един момент може и да се наложи, ако реша да си сменя работата, за момента не го мисля но моя мъж мрънка, че само ме използвали и ми плащали малко, ама колко хора ще се съгласят да ме вземат на работа с две малки деца, а и на градина да ходят и да не са болни все до 17 часа ще трябва да си ги взема, а това няма как да стане с работно време до 19 или дори до 18.30.
А и по спомен на Маги и трябваше жена за да може да свърши някоя работа навън с бебето само. Не знам как е с близнаци, но в момента аз съм затворник в къщи и квартала, ходенето до центъра е приключение с малко дете в количка и ходещо малко дете. Качване на количка, после качване на Ели, слизането в обратния ред. А за подлези и стълби да не говорим, Ели няма къде да се хване за да слиза, количката не върви по рампата, направо не ми се говори...
Дааа, познат екшън. Най-голямата лудница е, ако се наложи да кърмя навън и да гоня Михаела същевремнно ...
Геринка, бързо оздравяване на Ели!
Мими, стискам палци и твоите малчовци да се оправят!
Дано не изпускам някого.
Мими, ако трябваше само да гледам децата, без да правя нищо друго, вероятно щях да се справя. Но аз напоследък си прекарвам дните по Практикер, Бриколаж, мебелния магазин, който ще ни обзавежда, по банки, където се интересувам от кредити и т.н. ..... Да, всичко това го върша с бебето и го кърмя, където сваря и аз ям, където сваря. Но с Мишка ще ми е трудно да прекарам 2 часа в Практикер, където ме консултират различни служители и си записвам в тевтера.
В къщи като сме, Косьо е един лакомник и много често ми виси по циците, а Мишка щом види това и почва да скача по мен и иска да я гушкам.
Гледачката я бях взела до обяд, да извежда Мишка по площадки и да играят там. Че нашата много обича "улки и пъдзалки"
Днес се кефя на себе си!
Успях да ида с двете деца до Кауфланд и да напълня количката до горе!
бебето се държа мъжки,
но кака му като типична мацка, се показа ревлива.
А относно яслите: аз съм противник и се бях зарекла, че няма да си дам детето в ясла, защото много боледуват. И за яслите знам случки, където бият децата или ги затваряли в тъмното за наказание!