0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Проблемите на FreshBreeze
« Отговор #240 -: Декември 01, 2006, 11:50:00 am »
Фрешинка, много съжалявам, мила!  :(
Дано след консултация с няколко доктора, се изяснят малко нещата, че наистина е ужасно да не знаеш какво да правиш  :?
Много те  :bighug:
*

albena.kn

« Отговор #241 -: Декември 01, 2006, 15:47:49 pm »
Фреши, ето ти номера на  кю то ми 119808678, аз съм Албена Неделчева, адд-ни ме, ще ти искам оторизация, мисля, че мога да ти предложа нещо от собствен 13 годишен опит в борбата с неизяснения стерилитет.
Поздрави
« Отговор #242 -: Декември 01, 2006, 16:57:53 pm »
Фреши, ето ти номера на  кю то ми 119808678, аз съм Албена Неделчева, адд-ни ме, ще ти искам оторизация, мисля, че мога да ти предложа нещо от собствен 13 годишен опит в борбата с неизяснения стерилитет.
Поздрави

Нямам кю и даже интернетска поща поради рестрикция в нета, няма ли начин да си пишем на лични? (трябва да си регистрирана във форума). Чакам с нетърпение, благодаря за предложението :D
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #243 -: Декември 01, 2006, 21:57:13 pm »
Албена, тук сме се събрали да си помагаме. Моля те пиши тук и давай съвети, за да могат повече момичета да се възползват.
« Отговор #244 -: Декември 02, 2006, 14:13:18 pm »
Албена, тук има много момичета с неизяснен стерилитет.
Ако имаш какво да предложиш, предполагам, че не е необходимо да го доверяваш само на определени хора.
Тук можеш да помогнеш на много жени.
« Отговор #245 -: Декември 03, 2006, 13:09:01 pm »
Привет Аля,
мога разбира се и ще го направя, но на малко по-късен етап. Засега имам съображения, които ме карат да изчакам малко. :)
Не е защото не искам да помогна на момичетата разбира се.
Поздрави :)

« Отговор #246 -: Декември 03, 2006, 13:16:06 pm »
Привет Лали,
както казах и на Аля, ще го направя, малко по-късно. Ще разкажа историята на всички. Просто положението на Фреши е много сходно и ме провокира да и се обадя за да и помогна с инфо.
Апропо, седващата седмица съм без комп. :(. Може би ще пиша чак по-другата.
Поздрави и лейа седмица

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #247 -: Декември 03, 2006, 13:23:16 pm »
Албена, човек или прави нещо, или изобщо не го започва. Не може така да хвърлиш думи и после да няма нищо зад тях. Започвам за подозирам пак някаква измама.  :? Разбирай - продажба на нещо.
*
« Отговор #248 -: Декември 03, 2006, 13:32:01 pm »
нека да изчакаме и да видим какво ще напише албена, предлагам да я изслушаме, ако пък прави реклама или пък се опитва да продава нещо, вие ,модераторите си знаете
« Отговор #249 -: Декември 03, 2006, 14:28:43 pm »
Е, Лали, извинявам се, но тоя път ме вбиси.
Хайде попитай Дони, за мен, само я попитай. Дали не съм някой фантом? :D :D, Или пък ще се опитвам да ви пробутвам евтини реклами на чудотворни продукти.
Жалко, едно желание да помогна на момичето, с обяснението, че по-късно ще го направя за всички останали, предизвика  такива дебати,....жалко.
Съжалявам, че го написах
Понякога е по-добре, човек, незапознат с истината да се въздържи от коментари, не мислиш ли????

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #250 -: Декември 03, 2006, 17:09:55 pm »
Ами с тази тайственост около теб какво друго да си помисли човек? Като че ли си попълнила всички данни за себе си с адрес, телефони, ЕГН в профила си, та веднага ще разберем коя си.
Като искаш да кажеш нещо го казваш. А не сега, ама друг път, ама туй, ама онуй. Или казваш, или изобщо не започваш.
Продължавам да имам съмнения относно теб и ще наблюдавам с повишено внимание.
Аз като искам да кажа на някой нещо на лични го казвам директно на човека в съобщение. А не обявявам на целия форум, че смятам да му съобщя изключително важно обстоятелство, ама на лични.
Като правило тези, които продават съмнителни неща действат по твоя начин.
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 17:16:26 pm от Lali »
« Отговор #251 -: Декември 04, 2006, 11:14:07 am »
 :lol: :lol: :lol:, не съм, не съм от тях Лали, можеш да бъдеш 100% сигурна.
сбърках наистина като го написах така, просто бях изключила, че имам много отдавнашна рег. и бях влезнала като гост, та на лични така не става, нали знаеш.
Както казах, ще си разкажа по-късно историята за всички момичета, по какво от тази реплика се съди, че мога да продавам нещо, не ми е много ясно, но както и да е. Да не разводняваме темата на момичето с безпредметни преперни.
Лека седмица

« Отговор #252 -: Декември 04, 2006, 18:03:02 pm »
Мацки, оставете Албенчето на мира, тя е много добронамерена и въобще не влага нищо лошо или шарлатанско, а само желание да помогне. Ще сподели, каквото има да каже, когато й е удобно и прецени, че му е времето. Сигурна съм, че ще го направи.
Нямам отговор на мейла до Конова, освен да я търся по-нататък по тел. Някак не очаквам нищо от този разговор, та не бързам много.

Мисля си, че колкото повече търся истината за нещата, толкова повече съдбата ми се подиграва :lol:  Дали пък е възможно нашенсткият IVIg да не е нещо читав?
Благодаря ти, Бени!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #253 -: Декември 04, 2006, 20:10:19 pm »
Фрешо, оф топик - съжалявам че се намесвам в темата - Албена си е напълно реален нормален човек и за обща радост не продава нищо. Препатил човек, с няколко процедури зад гърба си. Така че, Лали, не я нападай моля те.
П.С. Не се явявам като адвокат, просто я познавам :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #254 -: Декември 04, 2006, 20:45:30 pm »
Fresh-че много съжалявам за неуспеха, но като чета твоите постинги ме лъха такъв силен оптимизъм, че съм Сигурна, че много скоро ще се похвалиш с успех и искренно ти го желая. :kiss:

Между другото ти в какви количества аспирин взимаш и след трансфера ли го започна или и преди това взимаше?

« Отговор #255 -: Декември 05, 2006, 10:22:39 am »
Благодаря на всички за подкпрепата :D

Денито, аспиринче според д-р Конова се пие в месеца на процедурата, аз лично си взех от 75мг. В дните на силен М не го пия, после го почвам - по едно вечер, после ако ще има пункция в деня на прегнила го спирам, за да няма проблеми при пункцията със съсирването, и след пункцията го взимам пак. Не знам ако има стимулация може би е добре да се почне от предния месец.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #256 -: Декември 05, 2006, 14:25:21 pm »
Неделчева, и аз ще те наблюдавам с повишено внимание, да знаеш! :lol:

Лали, Албена я познавам лично, даже преди малко говерехме по телефона с нея, не продава нищо и не е членка на никоя секта, гарантирам. Няма страшно! деиствително няма комп тия дни и не се знае кога ще има. Тя и предишната седмица имаше комп на пресекулки. Даи и малко време! 
« Отговор #257 -: Декември 05, 2006, 15:24:59 pm »
Явно има доста момичета, които познават albenanedelcheva и тя е една от нас. Добре.
Обаче, ако не я познавахте, как щяхте да реагирате на репликата й като гост? Нямаше ли да се усъмните? Лали си върши модераторската работа много добре и си реагира напълно адекватно.
За толкова години в Зачатие и в Проблемното на дир-а се нагледахме на хора, които изникват отникъде и съвсем откровено се подиграват с болката ни или предлагат най-невероятни начини да ни "излекуват" с билки, с магии, с незнам какви си магически глупости, глад или рейки.
*
« Отговор #258 -: Декември 05, 2006, 16:16:21 pm »
Права си Аля и Лали е напълно права да се съмнява и да предпазва момичетата. Затова веднага казах, че познавам Бени, за да отпаднат всички съмнения около нея. Аз съм от доста години тук и съм се нагледала на продавачи на изцелението. Тя, Бени, също е малко за бои, че се появява от време на време и заради проблема с компа пише многозначително. Тя само да свърши една работа и после ще я бием.  :lol:
« Отговор #259 -: Декември 05, 2006, 16:49:08 pm »
Аз съм от доста години тук и съм се нагледала на продавачи на изцелението.
За това иде реч, де. :) Да си призная, от година на година ставам все по-мнителна и невярваща.
С интерес ще чакаме Бени да се появи и да каже нещо полезно за нас - "неизяснените". :)