Докторе аз много добре Ви разбирам, защо си ЗАМЪЛЧАВАТЕ понякога.
Не мисля, че пишещ родител в този форум може да Ви се разсърди за нещо, даже напротив. Благодарна съм, че ви има.
Аз не искам от вас да ни учите на медицина, искам да имам яснотата, която би трябвало да ни дадат педиатрите в случая. За това са и постоянните въпроси към вас, а и детенце си расте по болнаво от други.
Последното което обсъждахме с вас, за нервните тикове с оченца на детенце, педиатърката категорично отказа да даде направление за тиреодитни хормони. Дори се зачуди за какво ги искам, е какво да кажа повече... /ще си ги самоназнача аз пак/, същото е и за таласемията, ако имал щял да е минорна. Искам да съчетая изследванията с едно боцкане, че е доста травмиращо за Тони, за това и изчаквам максимално. Детенце в момента си е у дома не посещава детско заведение, но нервният тик вече е и с двете очи. Има дълги моменти обаче, когато не примигва изобщо.
А това с гугъла съм го правила и аз, доста отдавна беше обаче и се отказах на мига, за това тормозя доктора с въпроси и за преценки.