Ама моля ви се, разберете най-накрая, че няма тука кисело грозде и прочее. Професорът е този, който не иска да работи с Фонда, не обратното. Така че всякакви изказвания в стил - "той не може да се облажи и затова така плюе" са просто несъстоятелни и абсурдни. Хайде преди да дрънкаме напосоки, поне си направим труда да се информираме за фактите, а!
Иначе и аз не съм съгласна с изказването на проф. Козовски, но това не значи, че трябва да се принизявам до ниво да хвърлям кал ей тъй, да кажа нещо. Да, аз съм пациентка на неговата клиника и вероятно съм пристрастна, но не пък и сляпа и не одобрявам и не споделям мнението му. Но екипа в тази клиника е прекрасен и не ми харесва дискусията да се обръща на плюене по нея. Моля изказвайте мнения само по интервюто, но не и по клиниката. Несериозно е и грозно е.
Само за протокола - 4000 лв не стигат за всички двойки, но категорично не е вярно, че не стигат за никоя двойка. На мен ми стигнаха - първият опит ми излезе точно 4000 лв, като в тях смятам изследванията преди процедурата, пътни разходи от Бургас до Варна, както и престой по хотели 2 пъти за по 3 дни. Така че, отново призовавам да не се изказвате крайно и категорично, без да разполагате с факти и да се поинтересувате поне малко как стоят нещата.