Ако всъщност отношението към пациетните им беше различно, може би хората щяха да стиснат зъби и да опитат отново там , пък макар и за собствена сметка.Там- наистина има 1 Лекар със сърце.Успех на всички , не вярвам да се вслушат в него...твърде прозрачен е !
Отношението към пациентите им е различно и пациентите са различни, на едни им харесва и са доволни на други не (така е във всички инвитро центрове). Да, Козовски е директор на центъра но хората, които от сутрин до вечер не подвиват крак са други-не само д-р Александров имам предвид.
Коментарите за Козовски разбирам, но не разбирам настроенията срещу клиниката, че и коментари за пациентите им?
Вит, след като си била там, колко пъти видя професора???
Интересно ми е кои изследвания професорът счита за излишни? За да се стигне до зачеване не е достатъчно само гинекологичен преглед на жената и малко инжекции. Ако аз трябва да му обяснявам това..., много жалко за пациентите, които са му се доверили. Да не говорим, че като се стигне до стимулация използваните лекарствата могат да са в толкова широк диапазон, че докато не завърши, не можеш да знаеш колко ще използваш.
Никак не е жалко Мира_Мими. Пациентите се доверяват на доктора с който контактуват и на екипа му-не на директора на центъра, който понякога дори не виждат.
Едва ли е необходимо да казвам колко е хубаво да имаш доверие на доктора си. Сами знаете това, независимо кой е вашият лекар.
И за да не останете с грешно впечетление,...не защитавам Козовски, но ме дразни леко, че ме слагате в графата на "горките пациенти" на клиниката му. Да, сама се слагам вследствие на написаното от вас момичета и се радвам, че бях тяхна пациентка, без да боготворя до забрава хората, които работят там, но с безкрайно уважение към тях. Те правят клиниката такава каквато е, не Козовски.
П.С.
И само да попитам...риторично...какво ли мнение си съставиха за мен хората гледали репортажа за донорство на яйцеклетки по "страхотната" бТВ. Тези, които не ме познават??? вероятно подобно като твоето Мира_Мими???
Моля ви да не изпадаме в крайности в коментарите си. Едно е да изказваме несъгласие и яд от стореното и друго да използваме квалификации за хора, които не познаваме.