0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Фонд инвитро
« Отговор #40 -: Юли 15, 2010, 22:37:48 pm »
След като не работи и не желае да работи проф.Козовски с Фонда,кому е нужно да го коментира и компрометира? За хората нямащи репродуктивни проблеми това ще прозвучи като пари взети от тяхните данъци и дадени на халос. Яд ме е,че в последно време новините за Арт процедурите и Фондът са предимно с лоши и негативни.

:good_post:

:good_post:

Моят опит по дълъг протокол Ноември 2009 год.излезе 4500 лв. от Фонда/разликата до 5000 лв.е останала във Фонда за друга двойка !!!/ и аз доплатих сума , защото имаше разлика от заявените цени на лекарствата към Фонда и промяна.Още повече , че до трансфер не стигнахме.Така , че е нелепо да се твърди , че едно инвитро излизало до 4000 лв... :bad_idea:

Няма да се очудя ,заради изказването на професора да  започне проверка и временно прекратят работата на фонда.
После оправдание с кризата и край с него .Заради  мизерните му действия хиляди ще останат разочаровани.А той може вече да е щастлив най-вероятно :x
Дано не познаеш и не се окажеш права !!!Толкова опити на момичетата да издействат Фонда , а сега това ...  osi_12
« Последна редакция: Юли 15, 2010, 22:41:14 pm от evita1717 »
*
*
« Отговор #42 -: Юли 17, 2010, 12:04:10 pm »
SIXSENS - информирана съм за това, че той не желае да работи с фонда(а защо ли), и не дрънкам и не плюя никого, а само изразявам мнение!
Брейв - точно тожа имах в предвид :good_post:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #43 -: Юли 17, 2010, 16:13:53 pm »
Радвам се, че си информирана, но не разбрах за какво кисело грозде става въпрос? Явно не знаеш в какви случаи се използва този израз :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #44 -: Юли 17, 2010, 22:09:34 pm »
Когато порастне, малкото на маймуната става маймуна, прасенцето става свиня, магаренцето става магаре, козлето - козел и т.н. Човекът е единственото същество в природата, чийто деца, когато порастнат, могат да се превърнат в едно от гореизброените животни.

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia