0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, пак съм на линия:)
Уж всичко е наред, но все си мислех, че според Т днес трябваше да имам полижителен тест за овулация. Направих един на  обяд, който двете черти бяха почти еднакви, но все пак тестовата лееееко по-светла (изкьоравих се да гледам), и сега направих пак тест към 18ч., не само че тестовата беше много по-бледа, но и контролната беше по-бледа...какво е това?!?
Изтървала ли съм О.? Кога да ловя? :)
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Погледнете графиката ми (Луничка)
« Отговор #1 -: Юли 05, 2010, 19:16:24 pm »
Ловувай Луничке, ловувай смело пък то не пречи да си продължиш и тестовете още няколко дена. Стискам палци ловът да е успешен  :crossfingers: :bfp:

« Отговор #2 -: Юли 05, 2010, 22:04:51 pm »
Действай тази вечер  :D Може и утре сутрин или пак вечерта, абе когато и да ловуваш няма да сгрешиш  :D Аз бих направила тест и утре! Лично за мен е по-лесно да правя тестовете по едно и също време всеки ден, правя само по един винаги около 4РМ. Така виждам ясно разлика с предходния и следващия. Но всичко е индивидуално, разбира се. Според мен е вероятно ову да настъпи днес, утре, ако си имала почти еднакво наситени черти, затова ти препоръчвам да направиш и утре тест. Може пък утрешния да е положителен и ову да е в други ден. Но за по-сигурно набавете плувци, ако имате възможност и желание, така ще е сигурно поне че не сте пропуснали момента  :)  :crossfingers:

« Отговор #3 -: Юли 06, 2010, 11:43:25 am »
Правих тест, пак е отрицателен и този път даже няма втора чертичка :(
Явно О. е минала, но пък защо вчера ми падна Т, днес гледам че се е вдигнала леко?!?
Днес съм на лекар, да видим той какво ще каже...
« Отговор #4 -: Юли 06, 2010, 17:31:16 pm »
според мен ову тепърва предстои.. така като гледам според БТ.. но и аз много много не разбирам .. така че си правете любов пък каквото стане

« Отговор #5 -: Юли 06, 2010, 20:09:04 pm »
Бях на лекар, видя ми кистата, първо се запита дали не е О. сам си отговори че не е, след като реши че е киста я премери оказа се 2.9 на 3.1мм., т.е. ако е "същата" киста е пораснала. Назначи ми туморен маркер, за да види дали била безобидна, или има място за притеснение.Туморния маркер ще излезе утре.
Относно моята О., ако изобщо я е имало според мен е била на 04.07-05.07., защото вчера на обяд двете черти бяха почти еднакво дебели, не съвсем де...но сега изобщо няма втора черта.
Ако е нямало О. има ли по какво да разбера на този етап, например да не ми се вдигне изобщо Т?

« Отговор #6 -: Юли 07, 2010, 11:26:56 am »
 :crossfingers: Дано кистата е безобидна! Според мен ако е имало ову е било на 13 ден, ако е така в следващите два дни температурата би трябвало да се вдигне! В такъв случай имате и сърца, които могат да свършат чудесна работа  :) Желая ти добър резултат и скоро да броим дните след ову!

« Отговор #7 -: Юли 07, 2010, 14:30:25 pm »
Благодаря за подкрепата, направих туморен маркер, който е в норма и засега леко отдъхваме, но не се знае докога.... трябва да я проследявам за да видим дали не расте.
За Овуто и аз си мислех че е някъде на 13-ия ден, но не би ли трябвало днес да се е вдигнала вече Т? Днес пак е като вчерашната:(
« Отговор #8 -: Юли 07, 2010, 15:20:23 pm »
При мен също температурата след ову се вдига стъпаловидно 3-4 дни. Това не е ненормално  :D Много се радвам, че кистата не дава поводи за притеснение на този етап. Ако я следиш редовно дори и да се наложи по-сериозна интервенция няма да има никакъв проблем! Ако един проблем се хване на време вероятността за безпроблемното му решаване е огромна!

« Отговор #9 -: Юли 12, 2010, 09:18:52 am »
Отново съм тук..
Т взе да пада, а в събота сутринта имах жестоки болки в коремната област ниско долу, замислих се дали не се е спукала кистата. Ако е имплантация, може ли да е токова силна болката?
« Отговор #10 -: Юли 12, 2010, 15:48:23 pm »
Спокойно, утре може да се вдигне пак, при температурите които правиш това не може да се нарече спад  :) Може би другите момичета могат да споделят дали имплантацията е болезнена, при мен и в първата ми бременна графика, както и сега не съм имала никакви усещания когато е станала имплантацията. Но първият път почти през цялата лутеална фаза ме боляха зърната и корема, а сега нищо ми няма. По-вероятно ми се струва да е кистата. Пиеш ли нещо, фолиева киселина, витамини?

« Отговор #11 -: Юли 12, 2010, 16:29:37 pm »
Ами засега не пия. И аз предните пъти не съм усещала такава болка, но знам ли, то с годинките май и болките се усилват, например едно време и овулацията не си усещах, а сега ме боли :?
А относно Т, според мен трябва да се вдигне поне до 37.00, поне при предната бременност когато я мерих беше се вдигнала...
Ами ще чакам, колкото и да е неприятно, само се вглеждам, чета, но явно чакане му е майката, поне няма да е много само до края на седмицата (аз съм с къс цикъл).
Мерси, че се включваш :bighug: :goodluck:
« Отговор #12 -: Юли 13, 2010, 11:41:07 am »
Тц, и днес не се вдигна Т, почвам психически да се подготвям за М :(
« Отговор #13 -: Юли 13, 2010, 18:24:28 pm »
Не се подготвяй за нищо, нищо не се знае! По принцип пика на прогестерона е около 7 ден, така че е нормално тогава да имаш най-висока температура. Може и да не е станало, може и да е, но не се тормози с това и не се фиксирай толкова върху температурите! Аз бих ти препоръчала да смениш тестовете за ову, защото тези може би не работят при теб, да пиеш ФК и витамини и да бебеправите по-усилено около ову. Но ще е хубаво наистина да имаш тестове, на които можеш да разчиташ, доста по-лесно е с тях!  :bighug:

« Отговор #14 -: Юли 14, 2010, 18:58:10 pm »
Аз мислв, че тестовете са си добри (Oвю), просто аз започнах да и правя късно, защотокогато направих първия тест имаше две черти почти еднакви, а после едната изчезна. Явно см хванала края на пика, но дори и така да е, реално сме правили опити когато е трябвало...е скоро ще се разбере..
« Отговор #15 -: Юли 14, 2010, 19:24:01 pm »
Да, ако очакваш нов цикъл на 27 ден значи ову трябва да е рано - 12, 13 ден. Най-хубавото в цялата работа е, че не се налага да чакаш дълго  :D , винаги благородно съм завиждала на момичетата с къс цикъл  :D Коментирах така за тестовете, защото този с двете черти така и не го отбеляза в графиката и предположих, че го броиш за отрицателен. По всичко изглежда, че сте хванали момента. Дано имаш повод за радост след няколко дни! Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #16 -: Юли 14, 2010, 23:44:45 pm »
 И тук да кажа - графиката ти се движи добре :crossfingers:
« Отговор #17 -: Юли 15, 2010, 09:05:12 am »
Т падна драстично, чакам да ми дойде! :(
*
« Отговор #18 -: Юли 15, 2010, 09:23:10 am »
Много е рано за М. не се стресирай , може да е имплатационен спад и дано  :wink: :D
« Отговор #19 -: Юли 15, 2010, 09:35:55 am »
Много е късно за имплантация според мен, а на мен ми е идвало и на 23 ден. Дано ти си права, но и нощес ме боля корема като да ми идва...ще видим, до края на деня ще се разбере.