0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #40 -: Юли 06, 2010, 14:51:40 pm »
Така.....  osi_6 за всички сгодени, които тормозят мъжете си  :D, т.е. бъдещите.
Момичетаааа, живота е толкова кратък, че докато се обърнете и вече ще сте на 80 години с няколко внучета, я се стегнете, има толкова хубави моменти, които ви предстоят, пък вие за глупости се карате. Мислете позитивно за всичко и аз имах доста нерви покрай нашата сватба, но живота не приключва с това, отдайте се на хубавата емоция , пък може и да сте бременни булки. Баба ми казваше и още казва, че проблемите се решават под завивката и после любовта е още по-сладка, така че.......... не искам да чувам и виждам, че има кавги за глупости.
хайде стегнете се и нека вече завалят + тестовете  :D
*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #41 -: Юли 06, 2010, 16:41:10 pm »
Жени, много хубаво написано! Мацки, заповядайте малко вируси, за да станете бременни булки ;)


Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #42 -: Юли 06, 2010, 17:11:56 pm »
Женичка, Раши, мерси сладурки за коментарите и за вирусчетата..добре, че ви има.. какво щях да правя без вас !!!!!!!


*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #43 -: Юли 06, 2010, 17:34:54 pm »
хахахаха Жени,значи и мен трябва да ме натупаш- напоследък сме като на бойно поле,но просто е някакъв ужас ,4-ма човека в една гарсониера....незнам кой няма да се изнерви 2 години вече ,до нашия подпис има една седмица :D вече си имам рокля не булчинска, но е много хубава прикрива някои Неща,а някои не :?ей това ни прави щастливи и двамата,щото свеки много много не се вълнува от нищо нооо :?опитвам се да го преглъщам

*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #44 -: Юли 06, 2010, 18:26:04 pm »
Раши, къде ги тез вируси ...

Хайде, привет и от мен, момичета!

Мале тук само булчински историйки, много хубаво  :)
Право ви е рекла Жени, и аз така обичам - мир и любов да има.

Много късметлийска седмица на всички!
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #45 -: Юли 06, 2010, 20:11:48 pm »
Такааааа ..бях на лекар, видя ми кистата, първо се запита дали не е О. сам си отговори че не е, след като реши че е киста я премери оказа се 2.9 на 3.1мм., т.е. ако е "същата" киста е пораснала. Назначи ми туморен маркер, за да види дали била безобидна, или има място за притеснение.Туморния маркер ще излезе утре.
Относно моята О., ако изобщо я е имало според мен е била на 04.07-05.07., защото вчера на обяд двете черти бяха почти еднакво дебели, не съвсем де...но сега изобщо няма втора черта.
Ако е нямало О. има ли по какво да разбера на този етап, например да не ми се вдигне изобщо Т?


И момичета не се карайте с момчетата си, те ви обичат.
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #46 -: Юли 06, 2010, 20:17:16 pm »
Здравейте мацки,ето ме и мен,не мога аз да не се запиша в новата тема пусната от пракрасната ни Маймунка.Айде дано ме заразите вече,че аз вече съм ветеран тука,юни не беше моя мес.,въпреки че си го бях заплюла,дано пък юли да е.Аз нямам много време да пиша,но ви хвърлям по едно око.Инъче съм добре,влизам от време на време да се окъпя с вирусчета.Ами лека седмица от мен,когато мога ще ви навестявам.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

    Чоки

  • ****
  • 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #47 -: Юли 07, 2010, 07:13:48 am »


Добро утро, надявам се, че сте сънували розови сънища и днес денят ви ще е прекрасен. Хайде ставайте... Само хубави емоции ви желая. Лек ден милички.
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #48 -: Юли 07, 2010, 08:00:02 am »
Добро утро момичета!
Чоки мила благодаря ти и за кафенцето поднесено с любов и за пожеланията за прекрасен ден.Но на мен винаги ще се намери кой да ми развали деня.Добре че за разнообразие се случва и по нещо хубаво че в това лудо време в което живеем ми се струва че все по-малко са нормалните хора.
Лек ден милички от мен.
  <br />
*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #49 -: Юли 07, 2010, 08:19:40 am »
Ехааа :) Добро утро ранобуднички :)
Чоки благодаря за кафенцето :)
Ето и една закусчица от мен:) Да ви е сладко!
На всички момичета, които се отзоваха с юзера и паролата в снимки.бг голямо БЛАГОДАРЯ! Разглеждах цял следобед!!  Че и мои снимки закачих, да ме видите и вие каква съм "убавица" :)
Аз сега отивам за един по-добре направен "кекс" хихихи, че тук стана време за любов :bed: Приятен ден на всички !

*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #50 -: Юли 07, 2010, 09:10:18 am »
Добро утро момичета, вече имаме сложена закуска, ама аз ей така да почерпя с една тортичко, че днес имаме годишнина от сватбата с моя мъж правим цели 3 години брачен живот  :lol:
Лек ден и много положителни емоции  :D
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #51 -: Юли 07, 2010, 09:32:21 am »
ехааааааааааааа  :D страшни закуски сте сложили, от всичко ще опитам. Жени, честита годишнина още мн такива да празнувате  :bighug:
аз ще се включа малко закъсняла към вчерашния разговор  :oops:. ние с милото не сме женени , но от година и половина живеем заедно. той си мислел до края на лятото да ми предлага, но аз го изненадах и му обърках плана  :oops: каквото е писано ще стане, да сме живи и здрави , а другото само ще се нареди. днес моята прекрасна майка има РД и искам да ви почерпя
*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #52 -: Юли 07, 2010, 09:33:01 am »
Eха каква торта Жени! Много любов и разбирателство и занапред! След това романтично кафенце, на човек му отава да се размечтае...за почивка и моренце...Не ми остава много де - след две седмици стягам багажа :balk_177: :balk_183: :balk_184: Луничка стискам палци скоро да излекувате кистата и за всички които имат нужда ви заразявам с моето щастие  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #53 -: Юли 07, 2010, 10:09:26 am »
Даа, добре казано- имам нужда от заразяване точно с щастие /от какъвто и да е вид  :) /

Благодаря на момичетата, които писаха по моите Радини вълнения, вчера наистина се посмях с репликата на Ренито, че мъжете са много зле, ама без тях не може  :D

Сегааа, да ви разкажа продължението. Както писах, много съм се изнервила тия дни, зад всяка дума търся скрит смисъл. Чак моят приятел ме помоли да не го тествам непрекъснато, защото и на него му става гадно. Вчера като се видяхме след работа, всичко беше ок, нооо до един момент..

Ох, дано не ви отегчавам, ама много имам нужда да разкажа на някой, че да ми олекне.

Та подхвърлих аз защо пък да не си измислим някаква примерна дата за сватба, щом така и така сме се сгодили. Ама рано било  :? Оттам аз веднага решавам, че значи той още не е сигурен, че иска да е с мен - все едно е по-важно първо да заживеем сами, да видим тогава как ще е и така. Той твърди, че не е така, защото ако не бил сигурен, щял ли да иска дете от мен. Подмятам злобно- да, детето може и да искаш, но мен дали. Засяда ми буца на гърлото и казвам добре, нали си бяхме говорили, че ако стане бебето, ще се оженим преди да се роди /така де, не съм ли права/ и той почва да мрънка, че нали било по-важно първо да уредим къде ще живеем, да се установим и какво лошо имало да се оженим и дори след като се роди детето. Че датата за сватба можело да я измислим 2 месеца предварително и готово.


 

*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #54 -: Юли 07, 2010, 10:24:54 am »
Продължавам..

Та след като имахме уговорката, че правим бебето, но ако стане - се женим, а не да се женим на някакъв по-късен етап и той изведнъж ми говори други неща, се почувствах както си вървяхме по улицата сякаш губя почва под краката. Бях на път да му кажа щом е така, да се прибира у тях си. Да уточня- ние сега почти живеем у нас с нашите, той се прибира у тях по 1-2 пъти в седмицата- някакво междинно положение докато си решим жилищния въпрос. Моята логика беше- щом не иска да се женим ако забременея, и аз не искам да раждам дете без брак, значи няма смисъл да правим опити за бебе, а ако не правим опити за бебе, и както му бях бясна, изобщо не заслужава да сме заедно...То човек като е ядосан си ги навързва нещата по най-лошия начин, знам.

В крайна сметка, започна да се умилква- щом било толкова важно за мен и щом съм била склонна да не правим сватбата едва ли не на следващия месец, а дори и да съм примерно в 5ти месец, той бил съгласен. Бил ме разбрал, че искам сватба веднагически, дори преди да сме си решили жилищния проблем. Щели сме да направим както аз искам. Той като казвал да отложим сватбата малко, не означавало, че няма да е до мен и тн и тн. каквото сме си говорили си било така.

Добрее, стигаме до въпроса за бебето- и казвааз казвам, не искам сега да спираме с опитите, ще бъде за мен крачка назад в нашите отношения да почнем да се пазим пак. И той- добре щом си сигурна, че го искаш за мен е много важно. И решаваме, че продължаваме да опитваме за бебе.

Дотук добре, но по-късно вечерта се разбра, че може да имаме усложнения с жилището и той веднага ми каза, ново 20, да сме изчакали с бебето ако не е станало този месец, докато си уредим жилището, защото иначе щяло да стане много нанагорно, а пък един вид не се знае колко още може да чакаме за жилището, пък за наем е сложно от финансова гледна точка / не е невъзможно, но парите ще ни стигат от заплата до заплата според него/ И както уж се бяхме разбрали, аз пак се замислих, дали просто не го използва като претекст, да спрем с опитите, защото все пак не е сигурен??? А аз съм го допуснала толкова близо до себе си, че не мога да му позволя да ме нарани /просто такава ми е историята- имах преди него една дългогодишна връзка и не допускам лесно хората толкова лесно до себе си/.

Така че.. ако този месец не е станало, може би ще трябва за известно време да спрем с опитите. За мен обаче въпреки всичко, това ще е стъпка назад. Според него- се налага, той трябвало като мъж да мисли как ще ни се наредят нещата и да бъде отговорен към това, което прави /дрън дрън/ и да не се получи така, че да забременея пък жилищния казус да се проточи.

Ето, залях ви с моите терзания. Кажете ми честно, макар и отстрани- луда ли съм, че толкова много искам да имаме дете, безотговорна ли съм да смятам, че всичко друго ще се нареди по един или друг начин?? Как да постъпя, за да скрия разочарованието си без да бъде някакъв вид изнудване за бебе спрямо него...
« Последна редакция: Юли 07, 2010, 10:28:10 am от Fe »


 

Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #55 -: Юли 07, 2010, 10:32:14 am »
Fe, не се ядосвай, ще се наредят нещата. Да си призная, аз съм по-зле от теб  :oops:. Винаги има скрити помисли, коварни планове против мен и т.н.  :lol: И най-тъпото е , че не полагам усилия, а идеите сами изникват на секундата в главата ми. Горкия понякога се чуди какво става и какво е казал или направил. Както казва милото: "Ако можеш да разбереш нещо по 2 начина, ти ще избереш грешния" ;) Винаги имам отговор на всичко и винаги съм права. Малко е кофти, но опитвам и да не съм толкова властна. Ние имаме къде да живеем, но имаме и ипотека :( Сега и колата ни е на основен ремонт и затова не натискам за сватба сега, че само за гражданското ще можем. Извинявам се , че стана малко дълго.
Целувки на всички и :bighug:
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #56 -: Юли 07, 2010, 11:02:35 am »
Здравейте милички,

Женичка - честита годишнина-много да се обичате и да се радвате един на друг за мнооогооо дълго време.

тони-бонбони
, чрд на мама - да ти е жива и здрава - и да помага с бебчето :)

По въпросния казус, който изникна тази сутрин:

Фе, като ти четях историята, все едно за себе си мислех. Виж какво-мъжете са ..., ако не предприемеш ти някакви действия-било то сватба или бебе, ако чакаш на него, ще си останеш и без сватба и без бебе. Вчера толкова се скарахме с моя -ту той отива да спи в друга стая, после се връща при мен, после ме ядовсва-аз отивам и така.. не съм спала цяла нощ..и естествено за бебе нищо не направихме..пак :( И аз като тони съм доста ината, винаги аз съм правата и постоянно избухвам в най-неочаквания за него момент, да ми се чуди човек... Когато на мен ми предложи-на 01.01.2010, след 3 дена бях хванала календара и си казах: харесва ми датата 04.09.2010.. и той иска не иска - се съгласи.
Между другото и ние живеем в нас, нямаме необходимата сума да си купим собствено жилище, а за кредит съм казала, че никога няма да изтегля.
Така че не се стресирвай мила Фе от изказванията на твоя приятел. Моят е абсолютно същият... просто трябва да му свикнеш и да не ти прави впечатление :)


Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #57 -: Юли 07, 2010, 11:15:07 am »
Браво Рени  :balk_602: , аз още не съм решила кога да атакувам за дата ;) а това с ипотеката е мн тежко, аз си я теглих сама още преди да се запознаем с милото (купих апартамент сама, демек се набутах за още 20 години да плащам), но пък по квартири не се живее. На него не му е много комфортно, че жилището си е мое, все пак е мъж  :lol: но мисля, че когато хората се обичат другото няма значение. Аз си избухвам по няколко пъти на ден, характера ми е такъв и бързо паля. Относно бебче, аз подхванах темата, за да знам ако има нещо какво правим. Като правих теста бях толкова притеснена, че ми трепереха ръцете, а и незнаех все пак как ще реагира той. Едно е само да си говорим. Той пък се зарадва толкова искрено, че чак се разплакахме.
Айде пак стана дълго  :oops:
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #58 -: Юли 07, 2010, 11:16:23 am »
Здравей FE, прочетох внимателно твоят пост. Аз съм омъжена от една година, но това няма значение и аз като мъжа ти отлагах бебеправенето заради ремонт на апартамента ни после кола и т.н. Според мен процеса не трябва да се прекратява, защото е божа работа, кога ще стане. Аз се опитвам от няколко месеца и засега нищо, така че добре си помислете.

УСПЕХ yahoo_33
*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #59 -: Юли 07, 2010, 11:39:04 am »
Благодаря ви за подкрепата.

Аз забравих в началото да честитя рождения ден на майката на Тони- да ти е жива и здрава, миличка

както и годишнината от сватбата на Женя- още много пъти по толкова!

Аз също съм наясно, че с опитите за бебе, то не идва автоматично на другия месец. И аз затова не искам да спираме. Затова като се разбрахме, че всичко е ок и уж просто някаква неяснота се е получила, се кротнах, обаче ето вечерта, по друг повод - пак стигнахме до тази идея да спрем временно опитите. Което за мен е обидно даже да си го помисля.

Вчера за първи път откакто сме заедно в яда си му казах, че ако не е сигурен на 100% по-добре всеки да си хваща пътя. И хем не искам да го загубя, хем половинчати неща не искам на тези години- с предишния ми приятел 6 години се влачехме докато ни пресветне, че не сме един за друг. Сега, той твърди, че иска да е с мен, че иначе защо щял да ми предлага брак, че за него подписа не бил най-важното, а това да се разбираме.

При нас относно жилището- аз имам жилище, наследствено, той няма. Проблема е, че в момента роднини живеят там и трябват разправии, за да го освободят. Но това минава през моите нерви и тези на родителите ми. Той само седи отстрани и гледа, дори гледа да не се натоварва  8O Уж ако не било това жилище сме щели да си живеем под наем без проблем- а ето снощи ми говори как ако живеем под наем няма да ни достигат парите и затова по-добре без бебе засега.  :x