0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Претъпкана тема само с ++++++ 05.07-11.07 :)
« Отговор #20 -: Юли 05, 2010, 21:51:34 pm »
Йоли, това с твоя план за бременна булка ми харесва и то много, но за Клостила не. Пий го, но ходи на фоликулометрия, така можеш да си усложниш нещата за септември ако не те наблюдава никой. Можеш да си докараш свръх стимулация, или да няма овулация, да задържиш фоликул- тези неща се правят под лекарски контрол, ако трябва намери някой друг, който да ти прави фоликулометрия.
Това е мой съвет, нека и другите си кажат мнението.
*
« Отговор #21 -: Юли 05, 2010, 23:07:05 pm »
Йоли, това с твоя план за бременна булка ми харесва и то много, но за Клостила не. Пий го, но ходи на фоликулометрия, така можеш да си усложниш нещата за септември ако не те наблюдава никой. Можеш да си докараш свръх стимулация, или да няма овулация, да задържиш фоликул- тези неща се правят под лекарски контрол, ако трябва намери някой друг, който да ти прави фоликулометрия.
Това е мой съвет, нека и другите си кажат мнението.
Напълно подкрепям  :good_post: Клостила не е шега работа, много бели можеш да си докараш,ако го пиеш на своя глава  :? По-добре само си се обичайте с твоето момче, пък като се върне док го мислете  :bighug:
« Отговор #22 -: Юли 05, 2010, 23:26:07 pm »
Петя, стискам палци  :goodluck: :bighug:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #23 -: Юли 06, 2010, 06:44:08 am »
Добро утро щъркелчета,
вчера не можах да се запиша при вас, но днес бързам да го сторя, че след малко ще изчезвам за работа.
Хайде да си пожелаем слънчев ден, да кипим от енергия и усмивките да не слизат от лицата ни  :sunshine: :sunshine: :sunshine:

*
« Отговор #24 -: Юли 06, 2010, 07:15:19 am »
Добро утро, Чоки лелееееее наистина мечтая да съм там...Благодаря размечтах се :D
Маринка къде се изгуби :?,нещо не я чета непоследък....?Момичета надявам се ,не правя лошо като влизам в темата ,аз толкова съм свикнала с нея ,че още не съм се записала в другата :oops:Нямам търпение да почна и аз отвреме навреме да ви заразявам,че и темичка да пускам да отменям Иси,но ще изчакам др.преглед и тогава :D-
Успешен ден :D :goodluck: и не е ли време за тестчета?Успех на ловуващите :D
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 07:26:38 am от moniks_s »

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #25 -: Юли 06, 2010, 07:32:08 am »
Добро утро дами!
Чоки благодаря за страхотното кафенце и най-вече за мястото където си го сервирала.Много ама много обичам морето и кафето и това е комбинация да ми оправи деня още от сутринта,макар и на картинка  :D
Мони разбира се че можеш и да пишеш и да четеш и теми да пускаш,а най-вече вирусите ти ни трябват на нас. :D Наръси ни хубавичко.
Лек ден момичета!
  <br />
*
« Отговор #26 -: Юли 06, 2010, 08:19:51 am »
Здравейте и от мен, да се запиша в седмичната тема.
Чоки, чудесно място за сутрешно кафенце,  :D
Мони, всеки вирус е добре дошъл, знае ли човек от къде ще се "зарази"?  :D
Тити, ти не почиваш ли? Оф, аз от вчера пак съм в лудницата на кой какво чул и недоразбрал, ама днес съм малко от по-късно и си поспах половин час малко повече,  :D
От мен една чаша водичка, че в жегите е хубаво да се пие повечко.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #27 -: Юли 06, 2010, 08:30:54 am »
Добро утро и от мен :)
Желая на всички усмихнат и ползотворен ден..хайде вече е време някой да открие новата темичка с ++ !!!!!

*
« Отговор #28 -: Юли 06, 2010, 09:03:31 am »
Добро утро щъркели, много е пусто  :( мони естествено, че може да си пишеш в темата, аз лично нямам нищо против.
Маринка ми се губи нещо  :D, то не е само тя ама.....
Чокенце мерси за трапезата и за пейзажа  :D
Йоли гледах снимките страхотна си,какво не си харесваш  :D
 А между другото планът ти е страхотен и се надявам страшно много да изпълниш всички точки, както си ги планувала.
Аз докато ей така си почивам , започнах една лека диетка, за да поотслабна малко че много сланина има в мене  :D :D :D
Рени дано миличка успееш да изненад половинката си на имения му ден в Париж  :D
Оливче къде си миличка и ти не пишеш вече  :(
Айде лекичък от мен и според
« Отговор #29 -: Юли 06, 2010, 09:08:26 am »
Добро утро и от мен,
Аз съм от ловуващите, ама леко притеснена, днес пак ще правя тест за О., дано този път покаже нещо, че е време вече, с тази Т, според мен не съм изтървала О, но пък цикъла ми е къс, и би трябвало най-късно да е утре. Аз днес май ще отида и на лекар, че имах преди време една киста да видя да не би да създава проблеми.
лек ден и успехи!! 8)
« Отговор #30 -: Юли 06, 2010, 09:18:12 am »
Добро утро момичета кокичетааа :)
 Монии ,абе жена какви са тея въпроси ,ама нормално то сега от бременността ще ти се поразмъти мозъчето ;),за отмяната супер да има още някой с темичка ,че понякога мн трудно ставам  :wink:
 Маринка се губи,да.......но тя сигурно има причина за това  :D
Мариии мн те обичам ,драсни някй ред и на скайпчето  :wink:Лек ден и ето малко шарени все още вирусчетааа  :pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust:

Оооооооо и да чиститя и тука на Вивка ,коята ще има момиченцееее ,ето започва се с принцеските ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #31 -: Юли 06, 2010, 09:21:37 am »
добро утро :)
желая на всички усмихнат ден, пълен с хубави изненади  :bighug:
*
« Отговор #32 -: Юли 06, 2010, 09:22:22 am »
Добро утро и от мен :)
То тук е добър вечер, де, тъкмо ще отивам да нанкам..
Исках да ви пожелая приятен ден..Чоки, благодаря за закуската и за пейзажа :) Ще чакам да спечеля лотарията, че да закусвам в такава обстановка всеки ден :)
Жени, ти каква диетка почна? Аз също се опитвам да отслабвам, че и аз съм станала една поничка..
Къде точно са ти снимките Йоли, и как се влиза там?? Аз малко поизостанах за 2седмици, искам да разгледам снимките на всички и ако е възможно, да сложа и една наша... Ще сподели ли някой тайния код? :)
Приятен и прохладен ден н всички :)

*
« Отговор #33 -: Юли 06, 2010, 09:27:17 am »
Здравейтеее!!

Я какво оживление днес има тук  :D Само така!

Аз само минавам да кажа добро утро. При мен няма нищо ново, вече по-скоро съм към групата на /не/чакащите, но има още доста време... по календара М е на 14, но според мен може и да се забави, защото календара ги смята прецизно, а организма не е часовник и винаги може да има няколко дни разминаване.

Много ми хареса и на мен картинката на морето и закуската- аз поне имах щастието вече да стигна до моренцето това лято  8) ама винаги може още  :lol:

*
« Отговор #34 -: Юли 06, 2010, 11:00:33 am »
Ехааа, Добьр ви ден и от мен!
Чоки, Благодарности за прекрасната трапеза :D
Йолиии, много си готина! :D Поздравления за плана, но без клостила, моля :wink:
Джи, благодаря ти! :P
Вив, Честити  розова новина!
Прегрьдки на всички! :D
*
« Отговор #35 -: Юли 06, 2010, 11:36:09 am »
Добро утро, милички :sunshine:
и специално за Жени :balk_21:
Винаги съм наоколко, но напоследък не смогвам със задълженията си. Незнам какво се случва - по-бавна и мързелива ли съм станала или задълженията ми скрояват номера :?
По повод вечния въпрос с диетата - след откритието на инсулиновата ми резистентност и консултация на ДРЗ-то с Лазар, минах на ниско-въглехидратна диета и без да се усетя съм свалила 3 кг за 3-те седмици откакто се върнах. Купих си и невероятна готварска книга с ниско-въглехидратни рецепти - разкошни :eating: Каня се да си направя дневник от сума време, дори обещах и на Лазар, че той си пада по case-study, но ще взема да го направя и ще ви пиша и рецептите, ако някой го интересува.
Петя, как върви боцкането? Грижат ли се за теб Софиянки или да им дърпаме ушите? :)
Фе, как мина годежа? Нищо не си писала или аз пак съм изпуснала?!
Гали, радвам се да прочета нещо от теб :hug2: Ще ти пуска нещо на ЛС.
Вивка, честита принцеса! Наминавай по-често с вирусите, че и аз искам една :P
Йоли, прекрасна си! Дано брака ти да те прави винаги толкова щастлива!!! :married:
Чоки, е няма по-хубаво място за кафе, на следващата снимка си пожелавам да сме всичките нахилени около същата тази маса :wink:
Мони, давай смело с вирусите - те са винаги добре дошли в тази тема, но и понаписвай по нещо да знаем как си :P
Пак се олях, но то защото не ви виждам толкова често и бързам да наваксам :wink:
Целувки за всички! :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #36 -: Юли 06, 2010, 12:22:59 pm »
Добър ден... :) Благодаря за водичката, за пейзажа... за све :)
Късмет на всички нечакащи, ловуващи и боцкащи се...
Петя, от мен имаш много, много стиснати палци и цялата ми положителна енергия.
Чоки  :crossfingers:
Моята почивка от без работа свърши, с мъжо отваряме един магазин и търча по инстанции като луда. Тази България и цялата и бумащина ще ме вкарат в абсурд, но така поне нямам време да се самосъжалявам.
Чао и късмет на всички.... лек и усмихнат ден.
*
« Отговор #37 -: Юли 06, 2010, 13:01:26 pm »
Оливия, не съм писала, защото официалният така да се каже годеж ще бъде когато родителите на половинката в пълен състав /защото са разведени/ се появят тържествено вкъщи  :D което е и напасване на програмите на всички тях.Ииначе нашият си годеж си беше предложението, което пълучих на морето /на 14 юни/, та така, годежа е сложно понятие явно и разтегливо във времето.

Аз да помрънкам пак малко- станала съм една лоша тия дни, само се заяждам с моя човек, само търся под вола теле и дори когато водим обикновен разговор аз пак се хващам, че ме избива да споря с него.. и постоянно ме гони една параноя дали всичко е наред, да не би да е охладнял, ужасна съм честно. Нормално ли е да го карам всеки ден по няколко пъти да ме убеждава в чувствата си. Скарайте ми се, поне да не се вкарвам във филми, защото е гадно така, а сме заедно само от 7-8 месеца.

Между другото, днес щеще да ходи на уролог /имаше си някакви притеснения, а и преди да е с мен е бил с доста жени  :x/ та оттам са му пуснали изследване на кръвта /не знам за какво точно/ и микробиология на еякулат. Та да видим.

*
« Отговор #38 -: Юли 06, 2010, 14:13:09 pm »
Здравейте момиченцааа, аз съм в отпуск и вече мога да ви чета и да пиша повече ... надявам се... стискайте палци, защото почвам да чета за държавен
изпит и нямам много време за да се подготвя много добре... не се видях във списъка, но и така е добре защото още Ц не е свършил прокапва отича се .... ужас... а така съм зажадняла вече  :oops: за  :bed: че....
Аз и този месец незнам дали ще намерим яйчицето ... не мога нищо да изчисля с тези обърквания от миналия месец .... дано пък от най-голямото оплитане излезе нещо хубаво. Нали никога не се знае от кое храстче ще излезе
:bori_020: :crossfingers: пожелавам на всички  :bfp: :bfp: :bfp:
Късмет бонбончета, усмихвайте се повече и не позволявайтена лошите мисли да ви мътят хубавите дни и да ги помрачават  :bighug: :crossfingers:
Fe я не се тревожи за такива неща мила радвай се на моментите, които ви
предстоят толкова е хубаво всичко, което ти се случва ... припомних си на мен като ми предложи моя мъж еххх, че яки моменти ... аз също в началото се вкарвах във филми, че не ме обича достатъчно и че хладнее после обаче си казах: стоп! чакай спри малко!той избрал ли е друга ? - не ! това е достатъчно  :D Не се вкарвай във филми те не помагат на връзката ... ох че дълго стана  :oops:
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 14:28:46 pm от radosttinka »

« Отговор #39 -: Юли 06, 2010, 14:24:37 pm »
Fe, и аз в началото бях с моя приятел по същия начин..кажи речи го изнудих да ми предложи брак, казах му: " Ако си мислиш, че ще "ходя" с теб 5 години, жестоко се лъжеш".. И така след 8 месеца ходене ми предложи, та- аз пък как се карам с него(още не сме се оженили даже)...вчера искаше да си стяга багажа...малтретирала съм го сексуално...какво да ти кажа.. мъжете са много зле, ама без тях не може..
Айде стига съм плямпала.. поне около мен е весело
Целувки и спокойствие на всички