0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За къде съм...?
« -: Юли 03, 2010, 22:32:46 pm »
Мили момичета,
Ще ви разкажа надявам се накратко защо реших да отворя тази тема именно в този подфорум. Аз съм на 25 , от 4 години съм в този форум, след диагноза ПКЯ и куп други неща , безброй хормонални проблеми и вагинални инфекции. Да знам че не съм семейна, дори ине живея заедно с приятеля си, въпреки че се познаваме от 7 години. Регистрирах се тук,да форум и сайт за проблемно забременяване защото исках да общувам да обменя опит с момичета със сходни диагнози. За тук ли съм не съм ли за тук, за 4ти киломитър ли съм , след като наговорих един куп неща неподходящи на едно момиче от този форум. Ненормална ли съм,луда ли съм , каква съм според вас, за къде съм...
Какъв човек съм през очите на онези който никога не са ме познавали...
И така...
« Последна редакция: Юли 03, 2010, 22:55:14 pm от fanta_25 »
*
Re: За къде съм...?
« Отговор #1 -: Юли 03, 2010, 22:43:45 pm »
Фантичка мила,защо си в такова настроение!Какво е това за тук ли съм или не съм?!
Разбира се,че си за тук :D(това за 4-ти километър да не съм го чула повече)
Горе главата миличка!Не знам какво те е накарало да ти минават през ума тези неща,но бързо да се оттървеш от такива мисли!
Всички тук ни обединява нещо много красиво-НИЕ ПРОСТО ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ МАЙКИ!

*
« Отговор #2 -: Юли 03, 2010, 22:54:40 pm »
Благодаря ти Хриска, :(
Нека Chin дойде и разкаже защо съм в такова настроние, тя претърпя аборт в 6 г.с и аз унесена в свойте ядове и проблеми и казах един куп неща - като например че ще абортира пак след евентуална стимулация втора. Аз никога не съм забременявала никога не съм усетила болката от загуба, процедури и т.н
защо никой не иска да ме разбере когато съм ядосана, без да искам става всичко унесена в ядовете и проблемите си...
*
« Отговор #3 -: Юли 03, 2010, 23:16:25 pm »
Фанта, от едно детско филмче чух страхотна реплика " Когато не можеш да кажеш нещо мило, по-добре не казвай нищо".
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #4 -: Юли 03, 2010, 23:36:32 pm »
Фанта, незнам какво си казала и не ме интересува:)
Мястото ти е там където се чувстваш добре.
Моето мнение за теб е, че си малко странна (съдейки по постовете ти...действително може и да си коренно различен човек) Странна в случая не означава лоша или луда. Аз вероятно също съм странна за определени хора.
Не помня да си нагрубявала досега някой, да си влизала в конфликти. Ако, и когато на човек му се случи, човешко е да каже "извинявай" и да се надява да бъде извинен.
Всеки прави грешки, само дано не ги забравяме и да ги повтаряме.
И личното ми мнение е, когато има конфликт между определени хора, да го разрешават на ЛС. Така става поредното интересно четиво и сеир за много хора.
Без лоши чувства и с пожелания за спокойствие в душта ти.
*
« Отговор #5 -: Юли 04, 2010, 21:18:51 pm »
Ето я Чин да разкаже. Виждала съм това момиче веднъж след като разбрах, че има пкя като мен и богу съжалявам за това. Какъв човек си ти да ми звъниш постоянно, да ми пишеш смс, да ми пишеш лс тук ? Какъв човек си ти да кажеш : Ако направиш втори аборт няма да съм виновна аз, дни след като съм направила спонтанен аборт? Луда ли си каква си, колко пъти ти казах да не се занимаваш с мен. Странна е мека дума за тебе, харесвам странните хора, но момиче което ме псува на ЛС и след малко ми пише : извинявай, не е нормално. Ходи се прегледай, за Господ ли се мислиш ти, че да ми кажеш " Ако направиш 2ри аборт няма да съм виновна аз"
Защо даваш съвети, когато не ти се искат, защо дълбаеш, това не мога да разбера. Спри да ми звъниш преди да взема други мерки.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #6 -: Юли 04, 2010, 21:34:44 pm »
Много моля личните конфликти да разрешавате на ЛС.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #7 -: Юли 04, 2010, 21:39:20 pm »
Заключвам темата.