цигу, правиха му тесе - само с две игли са го боднали и са извадили нещо след като има пет инжектирани, аз се надявах на малко повече, за да можем да замразим, но и на това са благодарна. в интерес на истината ми е притеснено, колко ще върнат, дали ще остане нещо за замразяване, дали ще се закачи, знаете какво е, сигурна съм.
стоека, пункцията беше под упойка, след това лекарката каза, че май съм започнала да се събуждам докато тя още е слагала пампони в мене, аз наистина се събудих от силна болка и първите 10 минути бяха почти непоносими, после просто много ме болеше. и след това смъкнах кръвно и при ставанията ми прилушаваше, а като ми извадиха тампоните ми колабирах по-сериозно. те казват, че е от промяната в абдоминалното налягане, но се бяха притеснили дали няма някъде вътрешен кръвоизлив. след 3 банки физиологичен разтвор почнах да ставам. иначе си болеше, но пък както казваше майка ми "то затова се казва болница, а не сладкарница". На мъжа ми нищо му нямаше и добре, че че можеше да отиде да ми вземем храна и да се върти около мен. и днес малко боли, но се понася. Аз се опасявах да не би да е наранена лигавицата на матката и това да попречи на трансфера, но лекарката ми каза, че няма никаква такава опасност.
стоека МНОГО ТИ СТИСКАМ ПАЛЦИ НОЩЕС И УТРЕ, дано са две много дебели черти и да ни зарадваш всички тук. като няма да спиш нощеска, пиши да не си самичка в чакането. аз не знам докога ще одаяна, но няма да си лягам рано и ще гледам за нови постове. целувки