каталина, успех с "новата технология", дано донесе добри новини и пълни шепи радост.
mgstra, благодаря ти за отговора, съжалявам за отрицателния тест. на мен това ми беше най-големия кошмар, но днес се сдобих с нов - да няма сперматозоиди в деня на пункцията. както се казва - важното е да е интересно и сюжетът да се мени.
не знаех, че може да се носи материал, ще питаме утре, според него има разлика когато е в лабораторията, но никога не сме носили материал, така че аз си мислех, че е по-скоро негово внушение. ако има такъв вариант, бихме опитали, разбира се. мен идеята за донор ме притеснява. бих била склонна ако е човек, когото познавам, мисля, но пък това ни е първи опит и ми се струва е още твърде рано да мислим за донор. ние по дефиниция сме за икси, притеснението ми в момента е дали ще има въобще за да се оплодят поне 1-2 в деня на пункцията. много ми е странно това дето няма лечение за мъжкия фактор. трябва да се поровя още да почета. ще ти бъда благодарна ако ме препратиш към сайтове с инфо. трудна работа е това да се смириш с идеята, че от теб не зависи нищо. сигурно на чичко гугъл му пламва главата от точно такива не-смирени.
благодаря ви за отговорите, моля пишете ако имате такъв опит и идеи, че нещо на нашата улица се заоблачи сериозно.