Димашки, за мен тази уринарни тестове бяха пълен кошмар. На 17 ден правих един такъв, на който пишеше, че е точно за ранна диагностика. Може да е бил същият, който и ти си купила. Просто не помня как се казваше. Бяха 2 теста в кутийка, които да направиш-единият по рано, а другият после. И на мен ми се появи много бледа втора линийка. Кръвните тестове ми бяха отрицателни, но тази линийка много ме подлъга. Заради нея правих 2 кръвни и около 4 уринарни теста. Като спрях лекарствата пък ме замъчиха едни съмнения дали не съм сгрешила. Пиша всичко това, за да ти кажа, че според мен не бързай с уринарните тестове. Човек се обърква и после само си създаваш проблеми. Пий си хапчетата, изчакай малко и прави пак кръвен. Девети ден не е ли много рано за кръвен? На мен ми казаха да правя кръвен чак към 16 ден. Не бързай с изводите. Стискай зъби и чакай и според мен си направи кръвния след няколко дни.
niki75, на самия уринарен тест пише при каква концентрация отчита резултат. Върти ми се в главата при 20 единици(не помня какви бяха мерните единици). Виж на кутийката на теста. На мен ми върнаха също 3 ембриона на втория ден, но ми казаха да правя тест на 16 ден.