0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ Юли 2010 - Август 2010 :)
« Отговор #480 -: Септември 01, 2010, 10:02:08 am »
Надин, не изпадай в такива притеснения, гледай вече по-леко  :D :D :D
Може би след толкова трудности отнема време да повярваш, че нещата се оправят най-после  :D
*
« Отговор #481 -: Септември 01, 2010, 11:09:18 am »
yani4ka, filifionkata, Ofelia, MIMEC,

много ама много честито, да сте живи и здрави, много лека и приятна бременност на всички ви след нервите дето ни изнервят толкова време. здрави и спокойни деца, които да ви радват цял живот и любящи татковци и грижовни баби. Страхотно е, че има толкова положителни тестове, дава ми малко повече надежда, че то тази работа наистина работи. надявам се скоро и аз да съм с вас. всичко най-хубаво и моля ви не ни забравяйте, щото сте ни като един фар в морето (вижте даже се разпоетясах)

Надин, дай да спретнем една "песимистична" тема. аз се оптивам на всички да кажа, че спокойно, още не се знае дали съм бременна, пък и да съм то ....

любимия ме пита "как са децата", а баба ми е решила, че ще си имам 3. и то това не е от незнание - жената е бивша акушерка. :)

има полза от песимизма, сигурна съм, че това не значи, че не го искаме, или провокираме лоши неща (щото и такива работи чух вчера)пък и толкова сладко като те опровергаят. аз казах, че купон ще вдигна.  osi_5

всичко хубаво от мен и пишете как сте.
« Отговор #482 -: Септември 01, 2010, 11:14:04 am »
Миличка Ели, къде ме нареди при бременните мами, аз тепърва почнах стимулация  :D :D :D
*
« Отговор #483 -: Септември 01, 2010, 11:22:06 am »
Ми Ели може да е ясновидец :-)

А ако се е метнала на баба си - да почва да мисли 3-те бебока дали ги иска наредени един зад друг в количката, или един до друг :-)

Междудругото, това с купона и на мен ми се върти в главата... Само не знам как ще понеса всички да ми изпиват винените запаси и да подскачат, докато аз си гушкам водата и кротко седя... Независимо, че (дай Боже) бъдещия татко ааааадски самоотвержено обеща, че "няма проблем, мило, за тази поне 1 година аз ще изпивам и твоята доза" :-)
*
« Отговор #484 -: Септември 01, 2010, 12:09:37 pm »
яничка, а дано е за добро, че те наредих при бременните, а иначе - за тебе специално - лека стимулация, безболезнена пункция и много успешен трансфер :)

Надин, това с вино-пиенето е голяма драма - особено като не е ясно има ли смисъл още или не, а пък и повечето ми приятели знаят, че аз съм голям любител, даже литература чета по въпроса, и сега само седя и ги гледам. а като се замислиш после още една година кърмене - милото ти ще се пропие да знаеш :)

дано както правят бебета в епруветка да започнат да правят хубаво безалкохолно винце, че тези дето аз съм ги опитвала са отврат.
« Отговор #485 -: Септември 01, 2010, 12:17:09 pm »
Ели, Nadine първо да ви благодаря за пожеланията и да ви кажа, че и аз съм "ЗА" купона нищо, че с тъга ще отгледам "винените си запаси" как си заминават, но ако искате ще ви зачакам да минат и вашите 12 седмици и можем да спретнем едно парти с ... боза например нали и в нея уж има малко алкохол пък и е полезна доколкото съм чувала за бъдещи кърмачки  :lol:. Надинче, мила да те успокоя, че аз още не мога да повярвам какво ми се случва, въпреки, че гледах бебо 100 пъти слушахме му и сърцето и пак не ми се вярва.
« Отговор #486 -: Септември 01, 2010, 12:29:09 pm »
Абе то нека има какво да се празнува, водата ще ве нак-вкусното питие на света ;) :D
*
« Отговор #487 -: Септември 01, 2010, 14:04:48 pm »
сещам се за Хенри Милър, дето в един от Тропиците се напи с вода (щото беше влюбен и туко-що оженен) и го хвана, така че парти дай боже да има. то аз може да попрочета малко за върджин коктейлите и да си направим едно иронично парти с бременни и върджин коктейли  :D

аз сега пак се шашнах, че няма да стане и се скарах ужасно с мъжа си, ама това не е по темата

не знам как ще изкарам до 10ти
« Отговор #488 -: Септември 01, 2010, 14:10:35 pm »
Ама не му се карай на човека, ще стане  :D После ще му се караш, като трябва да се учи как да помага ;)
Аз говоря, ама моя си знае само как удържа фронта с пристъпите ми на паника ;); :D
Ели, аз мисля, че много ще ми харесат тези коктейли :)
*
« Отговор #489 -: Септември 01, 2010, 14:31:00 pm »
Споко, баш по темата си е. Карането с половинката е май нещо като задължителна част от АРТ-процедурите: от нея и Утрогестана няма отърване :wink: Все пак, колкото и да е мил и обичлив, не е в твоето тяло, не си го познава вече 30+ години и няма как да знае какво точно те е накарало да си мислиш за отрицателен резултат. Ясно, че и на тях им е тежко, ама все пак, не те са наблъскани с хормони и се мотат с един плик лекарства+списък за пиене, не ги боли корем и всичко останало! То нейде в "емоционални проблеми" имаше и други споделяния по въпроса :-)
« Отговор #490 -: Септември 01, 2010, 14:41:16 pm »
Ами така е, аз на моя му казах : ''Ти добре знаеш каква съм по време на ПМС, сега ще съм два пъти по-нервна , по-чувствителна и по-тревожна'' Мисля, че е подготвен, ама да видим ;);)
*
« Отговор #491 -: Септември 01, 2010, 21:21:59 pm »
мене ме ядосва, че от една страна е сигурен, че съм бременна, от друга, въобще не отчита, че да ме заведе при жена дето ще ражда следващия месец близнаци, заченати от раз може би не е особено добра идея. а да не ви разправям какво беше в месеците преди стимулацията - пропищях им ушите в емоционални проблеми

хич не е за върджин коктейли -нужно е много шоколад и бяло вино, ама няма.
« Отговор #492 -: Септември 02, 2010, 08:58:53 am »
Ами сигурно за късмет те е завел, да прихванеш от успеха  :D :D
*
« Отговор #493 -: Септември 02, 2010, 14:22:34 pm »
винаги гледаш по възможно най-позитивния начин, яничка, понякога ми се ще и аз така да мога, благодаря ти  :wink:

как върви стимулацията?
« Отговор #494 -: Септември 02, 2010, 14:54:12 pm »
Ами позитивното лекува, затова :D
Днес ми е едва втори ден от стимулацията , така че още нищо не съм усетила, игличките на пенчето са мънички и това изобщо не тежи, до понеделник единственото напрежение е как се развиват фоликулчетата. Засега работя, другата седмица ще си почивам вече, и без това имам нужда, а и макар засега да не ми тежи стимулацията, искам да съм сигурна, че съм си отделила време за грижи и внимание ;) Ти как си, Ели?
*
« Отговор #495 -: Септември 02, 2010, 20:49:25 pm »
аз съм уж добре, понаболява и поддръпва оттук оттам, основно от дясно, не зная яйчника ли се свива след стимулацията - там бяха повечето и по-големите фуликули. но като цяло, мисля, че съм по-скоро панирана. не зная дали знаеш, но втората седмица е доста по-интензивна и вече започваш да усещаш физически промени, така че е чудно, че ще можеш да си починеш. аз бях доста учудена, защото ми беше тежко, понякога болезнено и основно ядях и спях, но пък други жени, казват, че нищо им е нямало. стискам палци при теб да е лека и "урожайна".  :)пиши как върви
« Отговор #496 -: Септември 03, 2010, 10:01:17 am »
Не се панирай, Ели, гладай си филмчета, а защо не и кратки разходки с приятелки, разведряват  :) Чувала съм , че  е нормално да има някакви подръпвания, споко, даже и усещания както преди цикъл имали някои момичета, а после ++++  :).
*
« Отговор #497 -: Септември 03, 2010, 16:25:35 pm »
много се надявам, още една седмица остана
« Отговор #498 -: Септември 03, 2010, 18:16:42 pm »
Стискам палци, дотогава аз съм постоянно във форума, ако имаш нужда позитивния ми дух ;), а после като почна да се шашкам ти ще трябва да си позитивна, ха да те видим тогава , хихихи  :wink:
*
« Отговор #499 -: Септември 03, 2010, 23:16:15 pm »
"внимавай какво си пожелаваш", туко виж см станала ужасно позитивна, ще имаш да ми припомняш колко не съм вярвала в това.

но дотогава - отдясно доста ме боли и като че се засилва - болката не е на едно определено място - боли ме една област, която  е паралелна на тазовата кост. не мога да го опиша добре. но не е само яйчника, а и по-нагоре върви и се питам дали е възможно това да е фалопиева тръба и да значи, че може да има ектопична бременност? вероятно са само мои лудости, но ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали е възможно седмица след трансфер при ектопична бременност да имам такива болки. много благодаря

яничка, надявам се това не те стряска, много стискам палци и съм сигурна, че при теб всичко ще е наред