здравейте,
Това с редукцията е ужасно, най-малкото защото има голям риск и за останалите, а въобще не искам да си мисля как се прави и как се живее с този избор кой да оставиш, кой да махнеш. Ако може въобще да не стигаме до там най-добре.
аз като четох из нета, протоколите за икси на не-помня-вече-коя асоциация на лекари в щатите: при жени под 35 са, че се връщат максимум два, ако има над 3 опита ин витро или жената е над 35 се връщат 3.
многоплодната бременност си е рискова и за нас и за бебетата, но каквото дойде, това е по-малката беля от неуспех на цикъла.
това ще трябва да го обсъдиме с лекарката - не се бях светнала, че то не всички ще са с еднакво качество, нали ви казвам, непрекъснато се улавям в някакви неща, които съм ги чела по сто пъти, а пък като се стигне до тях ги забравям.
успех на вас, утре като се прибера ще кажа как е минала пункцията. аз съм странно спокойна. сигурно ще ме изненада още нещо, но пък поне е интересно
пп а това, че едните ембриони помагат на другите има ли научна обосновка или е просто презастраховане на лекаря? звучи ми малко странно, но пък нали за това са лекарите, ако някой от вас има линк по въпроса, пратете ми моля да попрочета още малко
пак - успехи