здравейте,
бях на прегледа и в общи линии ни казаха, че няма смисъл да дава материал преди денят на мойта пункция, а по време на пункцията ще му вземат на него биопсия или ако няма в андриуметриума (може и да бъркам, ама това било "главичката на тестита" - винаги съм смятала, че мъжете имали две глави, то се оказаха, четири, сигурна за това им е трудно да мислят
тогава ще направят разрез. отказа абсолютно спинална упойка, но сега мисли за венозна, макар, че и това го притеснявало, ама поне мислим нещо.
крайният резултат е 3 х 13.5 в ляво и 6х13.5 в дясно и няколко по-дребни, поне това е добре, нали така?
мисля, че от оргалутран-а ми е по-добре и освен от време на време да ме боли глава, другите неща поизчезнаха. даже и корема не си го чувствам толкова подут, да се надявам да е така до вторник, сряда, когато ще е пункцията.
другата техника, която открих, е да го оставям да си мисли сам, аз да ходя да се виждам с приятели и да поработвам, че така по-малко се напрягаме взаимно, а и имам няколко невероятни хора около мен, дето ме усетиха, че не ми е добре и се обаждат да ме чуят. а пък и знам, че като включа компютъра, ще видя, че и вие ме мислите, много е приятно.
та така утре малко почивка от ходене по лекари и в неделя пак за кръв и преглед и евентуално за него за изследвания.
при вас как са нещата, само аз ли съм под пара в момента?
до скоро