А фонда сега одобрява за около 4 месеца. Опитът започва скоро след като получиш одобрение.
не съм съгласна. не мога да започна опита си поради натовареност на клиниката и ще ми удължават срока по тяхна вина, така, че не винаги се почва, при положение че съм пациент там от 2006 г.
Не знам в коя клиника си, но аз си взех заповедта на 28.05.2010г., пих регулон 10дни, после на 02.07.2010г. бях на преглед, регулон за още 18 дни и само чакам цикъл днес или утре и започвам да си слагам инжекциите. т.е за 2 месеца от взимането на заповедтта започмахме. Отбелязвам, че за първи път сме в тази клиника, предишният опит беше пак по фонда но в друга клиника и там стартирахме на 4 месец, така, че е доста странно да удължават срок заради натовареност. Просто мое мнение.
Малинка,ние също сме с мъжки фактор, на 38г. сме и двамата и до два три дни започваме по къс протокол. Един съвет от мен, когато трябваше да пия Флажил и да си слагам глобули, изчетох цялата информация в Зачатитие и бг.мама, така се наплаших, че като ги взема ще гъбясам, ще имам адско главоболие и т,н, че отлагах три дни докато ги започна. Е, нямах нито един синдром, всичко мина без да усетя, явно е въпрос на орагнизъм. Затова слушай докторите, изпълнявай каквото ти казват и много не му мисли. Не се тревожи, нищо страшно няма, важен е резултата нали? А затова трябва да сме наксимално спокойни (доколкото можем
)